|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 16:34 22. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Ani na tom, že nomisův příspěvek je vždy trochu mimo  (sorry) Hh, docela trefný. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 16:34 22. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Ani na tom, že nomisův příspěvek je vždy trochu mimo  (sorry) v klidu.. posledni dobou je na foru mimo skoro kazdej aneb: vsichni sou blazni, jenom ja sem letadlo
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 16:36 22. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: aneb: vsichni sou blazni, jenom ja sem letadlo Aneb vsichni jsou blázni, jen já jsem Nomis. 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 16:49 22. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Rejty wrote: Furt lepsi nez byt Rejty, ten zlej sef, co rozdava banany na nadrazi...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 16:51 22. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Furt lepsi nez byt Rejty, ten zlej sef, co rozdava banany na nadrazi... Nechceš taky jeden? 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 17:02 22. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Nechceš taky jeden?  nevim, zda by se v ceske poste ten balicke s banany nekde nezapletl a neposlali by mi po roce jen bananovej koktejl 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 18:16 22. Apr 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 18:36 22. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Nomisi tak jim na oplátku sabotuj craft a oni ještě přilezou 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 20:56 22. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
vratme sa k teme.. tak budu sa dat na povrchu kupit snorchle a plutvy ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 21:43 22. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
pokdu nebudou dynamické a nepůjdou na postavě vidět tak tim opovrhuji
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 07:56 23. Apr 2009 |
|
|
Jakože třeba, když budu brodit vodu a budu mít na sobě snorchl a ploutve, tak nebudu mít penalizaci k pohybu? A kdy už to bude fungovat?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 08:31 23. Apr 2009 |
|
|
Jeanes wrote: Jakože třeba, když budu brodit vodu a budu mít na sobě snorchl a ploutve, tak nebudu mít penalizaci k pohybu? A kdy už to bude fungovat? Již brzy ve vašem obchodě ..... a co více vážení zákazníci ..... máme tu pro vás novou sadu WS přípravků do hor mačky a cepíny jež urychlí váš pohyb ve skalách né o 5% né o 10% ale o celých 20% a to ještě není všechno za cenu pouhých 500 000 Karathských zlatých nebo jedné podvolné elfí otrokyně nedostanete jeden pár maček a dva cepíny, ale DVA páry maček a ČTYŘI cepíny a pro ty jež se rozhodnou využít naší nabídky do následujících 30 minut od nás jako dárek dostanou skládací sněžnice pro snadný pohyb ve sněhu zdarma. Tak si to shrňme máme tu dva páry maček, čtyři cepíny a pro ty nejrychlejší z vás ještě pár zbrusu nových skládacích teleskopických sněžnic za tuto akční cenu tak neváhejte a kontaktujte našeho obchodního zástupce Bohumila Kraťoslava, který vám vyjde ve všem vstříct.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 08:39 23. Apr 2009 |
|
|
Tady tady! Já si to obědnávám, stihl jsem to do půl hodiny!!! Ale příště kašli na teleskopické siněžnice! Lidi chtějí pánvičku, nebo vytrhávač nosních chloupků!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 09:02 23. Apr 2009 |
|
|
Jeanes wrote: vytrhávač nosních chloupků! Presne! Ludia potrebuju dostat nieco, co by si samy v zivote nekupili lebo by sa hambili. A keby im to niekto u nich doma videl, tak mozu povedat "aaaale, siiim te, to sem dostal zadara ked sem si kupoval brutalny dvd prehravac, ani nevim k cemu to je ..."
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 14:44 26. Apr 2009 |
|
|
kurna, sněžnice sem prošvihl, ale cepíny chcu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|