|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:26 26. May 2010 |
|
|
Expy se s posílením monster zvedly. Že postavy kolem 30. - 35. levelu mají málo xp je nastaveno v xp systému. Není cílem si v klidu naklikat na epickejch zvířatech 40. level za pár měsíců. Na určitým levelu se vývoj postavy zastaví a už to jde velmi pomalu. Dřiv to bylo kolem 21. levelu, teď je to mnohem výše.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:34 26. May 2010 |
|
|
40lvl expenim v prahvozde proste nedosiahnete alebo jedine za hoooooodne dlouho. Jedina sanca pre epicke postavy ako dosiahnut max lvl je zapajat sa do diania vo svete resp. samy tvorit dianie vo svete a tak ziskat xp odmenu od DM. Teda aspon tak by to malo byt.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:41 26. May 2010 |
|
|
Néééé jenom to ne prosím prosím. Nechte expy tak jak sou, sem za to rád, že sou tak malé a že už od 27. lvlu expím na časovkách.
Tohle je jedna z věci co se mi vážně libí a sem za ni rád. Chcete povědět pohádku? Dobře povím vám ji. Byl jednou jeden svět a tam si všichni žili a byli štastní, dostali se jen na určitou úroven a výš to nešlo a museli čekat že dostanou něco od hodných pánů ze zhora a nebo pracovalia tím získali nové zkušenosti. Když chodili na zlé škaredé potvůrky, tak se došplhali na maximální 24 úroven a dále to šlo těžko. Bylo jen velmi málo těch co šplhali dále a že na to dřeli a hoodně dlouho. Jenže pak se změnili ti pánové nahoře a udělali úpravu. Najednou se na škaredých potvůrkách zísávaly zkušenosti lehce, všichni byli spokojení a štastní, že se přehoupli přes 24, ale nezastavili se a šli výš, šli na 30, pak 35 a pak se objevovali 40. Za velmi krátkou dobu dohnali těch pár, co na to dřeli děsně dlooouho. Ale nevadí, všichni byli spokojení, ale co se stalo pak? Začalo období poflakování. Co já mám dělat? Já sem 40 a výš jít nemůžu, vše sem prošel, vše umím, co mám dělat? A tak udělám další postavu, a tak pořád dokola a dokola a až do doby, kdy modul skončil. Páč pánové ze shora si uvědomili že udělali chybu a že měli zůstat u původně těžkého systému. A ted tam je krásný mrtvý modul. A zazvonil konec a pohádky je konec Pardon, že je to tak dlouhé, ale doufám už chápete, proč nechcu aby byl víc XP za potvory. Proto prosím vedení, neudělejte tu samou chybu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:45 26. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: ... Světe div se, ale projednou musím s RoFem souhlasit. To je přesně ono. Jakmile by se to zvedno, tak by neměl každej 25. level, ale stouplo by to až ke 40., nakonec bychom byli u 60. a pak by tu ještě někdo stále vykřikoval, že je to málo a byl by to věčný koloběh. Nic se měnit nebude, brečte si jak chcete! Pokud vám to tak nepřijde, dopadlo by to úplně stejně a furt byste vyžadovali přidávání...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:46 26. May 2010 |
|
|
Rejty wrote: -RoF- wrote: ... Světe div se, ale projednou musím s RoFem souhlasit. To je přesně ono. Jakmile by se to zvedno, tak by neměl každej 25. level, ale stouplo by to až ke 40., nakonec bychom byli u 60. a pak by tu ještě někdo stále vykřikoval, že je to málo a byl by to věčný koloběh. Nic se měnit nebude, brečte si jak chcete! Pokud vám to tak nepřijde, dopadlo by to úplně stejně a furt byste vyžadovali přidávání... Díky PS: Jo ten krásný svět byl Dragon Hammer
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:53 26. May 2010 |
|
|
Jachyra , Černý vlk...vzali jste vy dva v úvahu vaše MEGA levly a tím pádem výšši expů ? Nebudu tu prozrazovat jak vysoko jste ani co jste , ale tvrzení Jachyro že tvoje postav je v 98% dungeonů mrtvá...je nesmysl.
Dungeonem se bere jeskyně , obydlí , čili lokace s výskytem jisté zvláštnosti ( ať mocné NPC nebo zajímavé potvory ) a pokladu. Chceš všechny vyjmenovat ? Netvrď mi že tvoje postava nedá v Krynských tygry , medvědy , věž mága , sněžné orky , sněžné skřety , kočkodlaky , Yettíky , že nedá mravence , jezevce , vlky , klepetnatce , Alchymistu , mozkomory , Zeirův chrám , stingry , Černý les , zloobry , ogry , mantikory , pantery , brouky , skřety , orky atd... Podle mne si narazila jen na pár opravdu dungeonů stavěných pro zábavu party epických levlů a hned je z toho 98%.
Osobně testuji na svých postavách co jde , kde to jde a hlavně zakolik to jde ... takže 24 lvl třeba může chodit stezku prahvozdem za krásné 30-40 expů (bez zdvojení). Samozřejmě když bude mít někdo o deset lvlů výš tak mu tam tenhle expový zisk chodit nebude ale prostě dostane jeden expík...
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:54 26. May 2010 |
|
|
Rejty wrote: -RoF- wrote: ... Světe div se, ale projednou musím s RoFem souhlasit. To je přesně ono. Jakmile by se to zvedno, tak by neměl každej 25. level, ale stouplo by to až ke 40., nakonec bychom byli u 60. a pak by tu ještě někdo stále vykřikoval, že je to málo a byl by to věčný koloběh. Nic se měnit nebude, brečte si jak chcete! Pokud vám to tak nepřijde, dopadlo by to úplně stejně a furt byste vyžadovali přidávání... Hm ano, máš pravdu. Stahuji svuj nazor na ty expy a přehodnotil sem ho na ten váš.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:01 26. May 2010 |
|
|
Cairon wrote: ... Ono se dá bez starýho devastu něco zabít? 
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:04 26. May 2010 |
|
|
Si měl vidět co dokáže malinká sekerečka upižlat v rukou mazaného tuláka...*cpe si do batůžku poklad náčelníka Kamených obrů*... pche devast... Zas na druhou stranu...nejsem superman... Takovej jeden pitomej jednorožec ... toho jsem měl málem smrt ! 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:07 26. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
-RoF- wrote: ........[/size] tak tohle sem od tebe nečekal ale souhlasim s tebou 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:10 26. May 2010 |
|
|
to Cairon: tak ako dung som nemyslela napr jazvecov  pravda, mala som to upresniť - tomu sa hovorí nepísať príspevky v noci to XP: zase ako som spomínala, hovorím skôr svoj pohľad na vec, neznamená, že je ten najsprávnejší  holt furt platí viac hláv viac rozumu a po tom, čo sa tu hovorilo môžem len dodať, že síce mi bude ľúto, ak o nejaký ten lvl pri smrti prídem a získať s5 bude znamenať pekne dlho si počkať (žiaľ nie som Aria, abych mala tak vysoké OC ani prežla implóziu XD), ale je to pre dobro všetkých nižších levelov. Bo by sa fakt mohol nájsť PB, ktorý by trieskal bytosti určené pre vysoké lvl, ako sa to stalo v prahvozde, a všetko by sa to vyeXPilo behom pár týždňov na 30 a viac lvl, s tým plne súhlasím  preto prinášam obeť ... ale prd, prosto hrám tak, ako sa na to cítim a chodím tam, kde sa na to cítim PS: fakt sa nechce založiť nový craft? 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:12 26. May 2010 |
|
|
Mate recht! Osobne mna uprimne vcera rozladili najviac ti jazveci  . Lebo som necakal ze na 1. a 2. lvl budem mat problem dostat 9xp za potvoru  . Ale tak pohladam nieco ine co sa da vyhodnejsie na nizkych lvl kuchnut 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:14 26. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Rejty wrote: Já znám i jiný modul. Tam získat vysoký lvl bylo velmi, velmi těžké (a pro některé postavy i nemožné) a stálo to hodně, hoooodně času. Pak se událi "nějaké" změny a pro "určitou" skupinu se to najednou stalo "o dost" snadnější (třeba i o 50% rychlejší)...takže najednou se tam objevilo poměrně dost vysokých lvlu. Jenže po čase někteří ze starších odcházeli (a jejich postavy mizeli) zatímco nově příchozí nevěřícně sledovali, že oni takového lvlu asi nedosáhnou...a tak na modulu vedle sebe "koexistovali" uber lvly a low lvly. No co myslíte - jak tahle "symbióza" v systému NWN asi funguje? Kupodivu dobře...až do prvního "porovnání" Spot vs Hide a AB vs AC  , Sražení vs Výcvik. Takže - můj (soukromý) názor - ať jsou levely jakékoli....ale ať jsou stejné pro všechny v "reálném" čase. Jejich výše je mi "fuck", o tom ať si poperou jiní...ale hlavně at ji "mohou" mít všichni stejnou. Když parohy, tak pro všechny!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:19 26. May 2010 |
|
|
to KATO: myslím si, že dosiahnuť vysoký lvl môžu všetci, ale mnohí po skončení zabíjania príšer kvôli XP, nakoľko už z nich nemajú nič, sa na to vykašlú a presedlajú na inú postavu  ako správne hovoril Aria, stačí si pochytať časovky v RP peeeeeeekne dlho, ale dosiahneš ten lvl ako hocikto iný  alebo vybi niekoľko tisíc NPC po 1xp a tiež máš to isté 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:21 26. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no když vybíjíš ty slabé tak za ně budeš mít 1 xp.. proto es dělali ty epic dungy pro party
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|