|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:11 23. Jul 2011 |
|
|
Toz a nevede tam z tych konstatinek nějaká lesní cesta ci stezka abych nemusel jit po ty hlavni ceste?
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 13:18 23. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bahnak wrote: Bahnak wrote: Míč - kopačák, volejbalový, jakýkoliv (medicinball raději ne) Pinpongový míček - ideálně oranžový, ale je to fuk, prostě malej míček Píšťalka - cokoliv na co se dá písknout a odstartovat tím nebo ukončit nějakou věc Lidi, to nikdo doma nemá nic z tohodle? OK, asi teda pinpongáč a píštalku zakoupím, nemá někdo alespoň ten míč? Já mám tohle všechno  Teda pinpongáč v jiné barvě než oranžový. Míč samozřejmě na volejbal a píšťalku z klukovských let s čupr plastovou kuličkou uvnitř 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 16:02 23. Jul 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Bahnak wrote: Míč - kopačák, volejbalový, jakýkoliv (medicinball raději ne) Pinpongový míček - ideálně oranžový, ale je to fuk, prostě malej míček Píšťalka - cokoliv na co se dá písknout a odstartovat tím nebo ukončit nějakou věc Lidi, to nikdo doma nemá nic z tohodle? OK, asi teda pinpongáč a píštalku zakoupím, nemá někdo alespoň ten míč? Já mám.. tedy kněžka má růžový s beruškama.. určo by měl úspěch.. ale kvůli mimču nemůžu jet a jestli pojede KaTo stále netuším 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 16:34 23. Jul 2011 |
|
|
Ahoj, chci se poptat, jede někdo z prahy kdo by měl buď tři místa v autě nebo kdo by mohl vzít mě , Katovi a jogobelo věci? Dík, redo.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:33 23. Jul 2011 |
|
|
Krata wrote: Theuregu chceš nabrat? Pojedem přes Prahu a jedno místečko by se asi našlo, dohodl bych se s řidičem jesli by jsi se vešel  Hej byl bych vděčen... kdyžtak mě pošli na PM číslo na mobil a´t se nějak dohodnem.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:55 23. Jul 2011 |
|
|
V pondělí Ti Rejty pošlu peníze za mě a jogo. Jogo jídlo nechce, já si dám.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 18:09 23. Jul 2011 |
|
|
Miell wrote: Já mám.. tedy kněžka má růžový s beruškama.. určo by měl úspěch.. ale kvůli mimču nemůžu jet a jestli pojede KaTo stále netuším  Já se dozvím až v úterý kdy pojedu. Ale růžovej s beruškama, to prostě musí na srazu být!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 18:30 23. Jul 2011 |
|
|
No jo vlastně... jak že to tam je s tim dlabancem? Plánuje se tam něco hromadnýho nebo si mám táhnout všecko vlastní a naházet na to epický pasti?
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 20:48 23. Jul 2011 |
|
|
Přivez Theuregu. Srovnáme skore za ty hranolky 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 20:57 23. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jedu nejspis ve ctvrtek a jak jsem nahle zjistil, mam v aute tri az ctyri mista volna. Vzhledem k tomu, jak budu nalozenej, tak se asi budu srat pomalu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:24 23. Jul 2011 |
|
|
Firefox_ wrote: Přivez Theuregu. Srovnáme skore za ty hranolky  Věř mi že jestli tam budu mít své jídlo tak uvidíš jak bojuje Theureg.. a beru si svou oblíbenou sekerku.. na dřevo... jak de vo jídlo neznám bratra.. tedy o moje 
|
|
Top |
|
Sideric
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:45 24. Jul 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zdravim. Vim, že se nehlásim zrovna brzy, ale občas se mi těžko plánuje něco dopředu. Je stále možné se tedy přihlásit a přijet na sraz?
|
|
Top |
|
jogobelo
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 12:15 24. Jul 2011 |
|
|
Sideric wrote: Zdravim. Vim, že se nehlásim zrovna brzy, ale občas se mi těžko plánuje něco dopředu. Je stále možné se tedy přihlásit a přijet na sraz? já nechci mluvit za velkého šéfa ale myslím že to jde
_________________ Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 13:17 24. Jul 2011 |
|
|
Sideric wrote: Zdravim. Vim, že se nehlásim zrovna brzy, ale občas se mi těžko plánuje něco dopředu. Je stále možné se tedy přihlásit a přijet na sraz? Je to možné.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 16:18 24. Jul 2011 |
|
|
Můžu vzít takovou malou kuši, udělá někdo šipky? (Cca 25 cenťáků, ale pro sichr víc, kdyžtak půjdou uříznout na místě)
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|