Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 05:55 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 324 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Next
Author Message
 Post subject: Re: Přehnaně silná monstra
PostPosted: 10:24 26. May 2010 
Velmistr
 Profile

Mno postaru, nech som bola s hocijakou partou hocikde, každý mal kvôli mne 1xp :D ver, že so mnou nik tak ľahko nepôjde, max kvôli zárobku :P ale pravda, že minule v prahvozde, len tak pri skúmaní, mal Terka nejakých pár XPíkov za potvorky, tak ma to potešilo ako nikdy.

Reply with quote  

PostPosted: 10:26 26. May 2010 
Bůh
 Profile

jen zkoumejte a zkoušejte.. bojovník na tvé úrovni se bude hodit každý partě

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 10:40 26. May 2010 
Velmistr
 Profile

Ale sám dobre vieš, že z IC dôvodou nie s každou partou pôjde XD
PS: to nebolo sťažovanie, to bolo konštatovanie a samozrejme, je to len čisto môj problém, toto so silou monstier nemalo nič spoločné ;)

Reply with quote  

PostPosted: 10:43 26. May 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
no když vybíjíš ty slabé tak za ně budeš mít 1 xp.. proto es dělali ty epic dungy pro party

Od urciteho levelu (rekneme 28+) je v podstate z hlediska expu jedno co zabijis. Bud budes bojovat s necim co temer ani nedas a dostanes treba 1 nebo 4 expy. A nebo budes zabijet skrety a dostanes 1 za jednoho. Tak jako tak se ti v podstate nevyplati zabijet ani chodit dungy kvuli expum.

Pro mne treba tento system znamena, ze pote co dotahnu postavu na urcity level (25+ rekneme), tak zacnu drive ci pozdeji novou. Protoze mne proste bavi akcni styl hry, bavi mne riskovat a jet na hrane a s tim je spojena i obcasna smrt. A tu uz na tech levelech nenahradim dalsim, byt uspesnym bojem. Je to pro mne stejne jako by slo expovat za potvory az na level 40, jen si tu postavu po bojove strance neuziju tak dlouho. Jednoduse kraftit mne nebavi, nekolik hodin denne nekde jen chodit a povidat si take ne. A nejaka ta sem tam akce typu turnaj nebo souboje nebo utok na podtemno to nevytrhly (ani z hlediska expu od DM), je to dobra zabava a duvod proc si tu epic level postavu nechat, ale neni to na to, aby mne to zabavilo po cely cas hrani. A proste kdyz chci zkratka lognout a jit nekam s partou na vypravu, tak je to pro mne vyhodnejsi s postavou na nizsim nez 25. levelu.

Jednoduse s high epic postavou dungy chodit zrejme nebudu a pokud ano, tak s vedomim ze delam neco v podstate nevyhodneho a kdyz umru, budu si nadavat jakej sem byl blbec, ze jsem porusil vlastni pravidlo. :) Nebezpeci je s pribyvajicimi levely stale velmi vysoke (ty levely neudelaji takovy rozdil u me postavy), ale zisk expu se minimalizuje. Takze s kazdym dalsim levelem mne jakakoli smrt boli cim dal vic a ziskat zpet expy bojem uz temer nejde. Takze se ty dungy proste pro me postavy pak uz nevyplati. Uvidime co se v nich bude dat najit, to by to mozna mohlo zmenit, ale myslim, ze to je proste jedna z vlastnosti soucasneho nastaveni exp systemu. Proste dung pro partu levelu 30+ se jen tezko muze nejak vyplatit, kdyz pominu to, ze ti lide si budou moct rict - jo, dali jsme ten dung. Jenze vetsi prestiz asi stale stejne bude z uspesneho boje s drowy a tam naopak ty levely potrebujes. Presne ty levely, ktere v tech epickych dungeonech uz pak spis ztracis.

Ale mozna je to opravdu stale prijatelnejsi, nez aby tu lidi meli levely 40 bezne. Ale musim rict, ze jsem doufal, ze prave v te parte tu pujde v high epickych dungeonech expit bojem i na ty 30+ levely. Treba tak, ze v tech dungonech budou potvory s CR, o kterych si zvirata v prahvozdu mohou nechat jen zdat a ty dungeony budou postaveny tvrde, s vysokym rizikem smrti, ale taky s relativne rychlym ziskem expu. To v soucasnem exp systemu neni dost dobre mozne bez ohledu na to, jak velkou a skvele spolupracujici partu postavis.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 10:51 26. May 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Na druhou stranu je nutno si taky říct, že některé postavy, o nichž se tu bavíme, že nic nedávají a pokud ano, nemají z toho expy, na tom nebyly jinak ani před úpravou.

Když jsem se podíval na statistiky zisku expů některých těchto epických postavy a odečetl jsem si kolik na potvorách získaly a kolik ztratily smrtí, tak byly v záporu. Takže pardon, ale zas tak drsní pobíječi potvor to nebyli ani před úpravou.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 10:53 26. May 2010 
Poutník
 Profile

-RoF- wrote:
Rejty wrote:
-RoF- wrote:
...

To je přesně ono. Jakmile by se to zvedno, tak by neměl každej 25. level, ale stouplo by to až ke 40., nakonec bychom byli u 60. a pak by tu ještě někdo stále vykřikoval, že je to málo a byl by to věčný koloběh.

PS: Jo ten krásný svět byl Dragon Hammer

A presne tak se to deje ted i s Demonou ;] Osobne, jsem tu hral uz nekolikrat - poprvy nekdy pred trema rokama pred onim bolestnym wipem, po kterem byly zmeny tak markantni, ze jsem zbabele utekl zpet na Demonu, ktera tou dobou zazivala hracsky boom.

Vse slo krasne az na to, ze zabavit 30ky (coz je na demone lvl cup) se postupem casu (kratkeho) stalo nemozne jak uz z duvodu poklesu aktivity DM, tak i WB teamu. (sami to bud neumeli, anebo nemeli takove RP moznosti a udelatka jako tu)

Situace nyni? Hraje si tam jedno DM s cca 10 hraci a je jim fajn. Takovy online draci doupe bez papiru a tuzky ;]

Takze pokud mate nekdo problem s obtiznosti, doporucuji zaskocit tak na 2 tydny na Demonu - ano za 2 tydny (mozna i driv, zalezi na casovych moznostech) je mozne dosahnout 30. lvlu a verte, ze se radi vratite sem ;]

A pokud stale pochybujete, vysvetlete mi proc je momentalne Thalie statisticky nejhranejsim svetem? - muj nazor je, ze mimojine jeste ani ty prvotni hrace neomrzela ;]

Reply with quote  

PostPosted: 11:12 26. May 2010 
Šlechtic
 Profile

No ja sem rad ze se to stizilo....co sem lozil s paladinem kryn tak uplne pohodicka...nic mne tam nezabilo (krom bileho draka a krysodlaku) jinak ostatni v pohodicce a to diyk jeho lecivym spellum....prahvozd sem taky soloval a v pohode na tygrech sem si expil....jenze pocase to zacne byt nudne az otravne porad jen solovat a lezt ty same spawny takze sem rad za to ze sou dungy kde je nutna party aspon 4-5 lidi.sice se ten dung treba prodlouzi z pul hodky solovani na hodku bo hodku a pul hrani v parte a jestli za to stoji ten poklad aj expy proc ne....
Asi nejvic sem se zatim pobavil s damianem a par dalsich lidi v chramu asabi kde se opravdu muselo maknout a opravdu davat pozor...nebyl oto proste jen tupe rezani potvor takze pokud sou ty epic dungy timhle stylem tak budu jen rad.

jinak co se jezevcu tyce.....na 1 lvl za liteho jezevce (kteryho je skorem nemozne zabit...max ho ubeha lucisnik kdyz bude behat dokola po lokaci.) je zhruba 45 -50 exp ...na 1 Lvl ....na druhem je to kolem 30 .....a za obcejneho jezevce je myslim na 1 lvl 10-15 exp a na druhym okolo 7 exp...
Co se tyce ivorskeho hrbitova tak treba na druhem lvlu zabit zombika je fuska a je za ne myslim stejne jako za obycejneho jezevce.....co se tyce Ghulu co davaj to omameni tak za ne je taky prd...

Nejvic se mi voplatilo prvni tri lvly prosedet v ivory nebo proste nosit baliky a expit na casovkach a rpnim...na tretil lvl si kuprikladu war muze jit expit na plivniky za kterych je 50 exp a prakticky sou jednoduchy...

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 26. May 2010 
Ďábel
 Profile

kucik wrote:
Na druhou stranu je nutno si taky říct, že některé postavy, o nichž se tu bavíme, že nic nedávají a pokud ano, nemají z toho expy, na tom nebyly jinak ani před úpravou.

Když jsem se podíval na statistiky zisku expů některých těchto epických postavy a odečetl jsem si kolik na potvorách získaly a kolik ztratily smrtí, tak byly v záporu. Takže pardon, ale zas tak drsní pobíječi potvor to nebyli ani před úpravou.

Fíha vy tam máte takové super statistiky? Hmm hmm to by mě zajímalo :)
Jde zjistit kolik % má Aria z erpení a kolik z potvor a tak?
A počet zabitých potvor?
A množství odehraného času?
:roll:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 12:06 26. May 2010 
Bůh
 Profile

množství zabitých potvor asi ne ale zbytek ano ;)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:10 26. May 2010 
Ďábel
 Profile

Krata wrote:

Fíha a pošlete mi to prosím? Klidně na PM. :)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 12:12 26. May 2010 
Bůh
 Profile

k čemu by ti to bylo? to jsou statistici teamu, ne veřejně přístupné noviny :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:16 26. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
*mumlá* Pak má server nelagovat, když musí zapisovat terrabity dat o ubohých potvorách, který RoF vyzmizíkuje :twisted: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

//it is joke!

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 12:22 26. May 2010 
Ďábel
 Profile

Krata wrote:
k čemu by ti to bylo? to jsou statistici teamu, ne veřejně přístupné noviny :)

Jsem blázen do statistik :roll: , ale to fakt. Rád je sleduju a tak.

Tssss Kato, ony sami nabíhaji Arii na meč....ale ne vážně včera málem zdechla v jednom dungu. holt rozptyl pád hry je svina :twisted: a to mi ještě došly fullhealy :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 12:59 26. May 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Odehranej čas tam neni. Ale kolik postava za co dostala xp jo.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 13:05 26. May 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Pro všechny kdož zmiňují "nereálnost" světa ohledně přesílených potvor, které by samy vybily vesnice a města:

určitě víte, že já jsem největším zastánce "reality" světa na celém serveru. zmiňovaný problém mne tudíž velmi trápí, stejně jako fakt, že se nestvůry v takto obtížných dungeonech každý restart obnovují. To by se přece dít nemělo, dkyž už je chrabří dobrodruzi, supermágové, třičvrtědraci, stínoví devastzabijáci a další laskaví hrdinové s nemalým úsilím a občasným škemráním u Astarothových nohou pobijí! Měly by přece zůstat pobité, aby tu ubohou ves, městys či zříceninu dál neohrožovaly!

Už jsem navrhoval, aby byly dungy jednorázové a po vybití se neobnovovaly. Při výkonnosti postav v zabíjení by během tak asi dvou dnů byl modul pěkně vyčištěný od kreatur a žádné nové by nepřišly, leda po uvážení DM. Konečně by nikoho neohrožovaly!
Mně by se takový svět líbil.
A co vy, černí vlci atd.: chtěli byste v něm hrát? :mrgreen: :idea: :mrgreen:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 324 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]