Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:41 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 371 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Next

Jedu letos na letní sraz Thalie?
Ano. 38%  38%  [ 21 ]
Ne. 53%  53%  [ 29 ]
Na srazy zásadně nejezdím! 9%  9%  [ 5 ]
Total votes : 55
Author Message
 Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011
PostPosted: 19:22 24. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

efu_redo wrote:
chci se poptat, nemáte někdo prosím meč navrch? nevím zda to stihnu urobit, vyrábím ještě štít a další kravinky, dík.

Zbraně navrch v omezené míře budou, nicméně mě zaráží že na akci která je avizovaná půl roku dopředu někdo něco nestíhá vyrobit.

3,5 litru havany se už chladí, na píšťalku jsem v krámu klasicky zapoměl tak kdyby někdo doma měl... (drowici nemáte nějakou?)[/quote]

No, já nevím jak to chodí u tebe, ale u mě je vždy zvykem vše odkládat, odkládat až se nakonec poseru a vše honím na poslední chvíli. V tomhle jsem holt neponaučitelnej a ponaučením mi bude, že si budu muset vzít boxerky a plátit rukama, což mi říká... Rejty? Budou mé pěsti dostatečně obalené ve 24 uncových boxerkách? Dá se to využít jako zbran? :wall:

Edit : Rejty, pokud mi je nepovolíš, pak si je nevezmu :mrgreen: I když, raději bych je měl, nerad bych měl omlácené klouby :wall:

Reply with quote  

PostPosted: 19:25 24. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Bahnak wrote:
Jak jde o bezpečnost tak jsem holt "vostrej" (řekl Bahňák a přibalil do auta ocelovej meč)
Ne, za střelný zbraně budu rád, alespoň si z toho zastřílí i lidi co to nikdy nedrželi v ruce a to je fajn.
Opakuju že letos se nebude konat žádnej LARP, jen habaděj her, takže pobíhající AAčko bude fakt zbytečný, raději do uštřeného místa v báglu nacpi nějakou flašku navíc.

Jinak auto samozřejmě nepůjčím. :twisted:

Žádnej LARP? :cry: :cry: :cry: A já se tak těšil, i kostým sem sháněl a vyráběl a bůh ví co jsem s ním ještě dělal :cry: :cry:

Reply with quote  

PostPosted: 19:39 24. Jul 2011 
Poutník
 Profile

tak to jsem smutná i já...nejvíc jsem se na to těšila...

Reply with quote  

PostPosted: 19:56 24. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

efu_redo wrote:
V tomhle jsem holt neponaučitelnej a ponaučením mi bude, že si budu muset vzít boxerky a plátit rukama, což mi říká... Rejty? Budou mé pěsti dostatečně obalené ve 24 uncových boxerkách? Dá se to využít jako zbran? :wall:

Klidně. Akorát nevím co tvoje ruce, když přes ně budeš dostávat furt dokola nějakou zbraní. Vyrobit meč alá miralonka trvá maximálně půl hodiny a to přeháním. Vyrobit se dá klidně na srazu. Stačí si s sebou vzít hokejku, pilku, metr, kus miralonu a kobercovku a dá se to vyrobit večer na místě.

efu_redo wrote:
Žádnej LARP? :cry: :cry: :cry: A já se tak těšil, i kostým sem sháněl a vyráběl a bůh ví co jsem s ním ještě dělal :cry: :cry:

Kostým se využije i mimo LARP, já ho mám taky.

Reply with quote  

PostPosted: 20:13 24. Jul 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

To že nebude LARP neznamená že kostým nedojde uplatnění. Jde přece o vybudování co nejzábavnější atmosféry ("ten Bahňák je fakt úchyl, koukejte co má na sobě") a o recesi jako takovou. Kromě posezení u ohně, tradičního kecání na téma "NWN a Thalie" a ještě tradičnějšího vyzrazování IC informací OOC cestou se můžete těšit na bohatý program her, který bude oproti roku minulému uštřen dvouhodinového vysvětlování pravidel. Souboje v aréně samosebou chybět nebudou (a doufám že Krata bojující v druhé ruce s lahváčem také ne), stejně jako kompletní program na celý den. Letos oproti ročníku minulému volíme tuto cestu, prostě halda her a aktivit, při nichž nebudete nuceni sedět hodinu v trávě a poslouchat zdlouhavé pravidla. Neříkám že loni by se akce nevydařila, naopak, měl jsem z LARPu i z ohlasů na něj velmi dobrý pocit. Jen prostě zkoušíme i jinou cestu a věřím že stejně jako loni bude velmi zábavná.
Večer pak opět vyrážíme do hospody "U Krkovičky" na papání a pivínko, případní zájemci si pak mohou zkusit trumfnout loňský výkon nočních živlů (jen probůh už nikde nekraďte značky, trubky, stohy sena a krávy)
Kostýmovaných lidí by letos mohlo přijet dle ohlasů víc než jen já a pár nadšenců, dokonce začínám mít pocit že nás kostýmovanejch bude drtivá většina a musím říct že se na všechny kostýmy těším :-D

Havanu se mnou pijou jen lidi v kostýmu! Bez vyjímek!

Reply with quote  

PostPosted: 20:14 24. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

!!!Kdo neposlal do dneška peníze na účet, tak ať je tam už neposílá, dá mi je v pátek do ruky!!!

Jaara na sraz nejede, zítra mi dává peníze z účtu, takže by se to nestihlo dodatečně vybrat.

Takže doufám, že mi to tam přivezete. Kdo je přihlášený a nemá ještě zaplaceno a nepřiveze to tam, nebo vůbec nepřijede, tak dostane ze trest doživotní BAN na Thalii! :var_13:

Reply with quote  

PostPosted: 20:15 24. Jul 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Uáá prý má od čtvrtka do neděle pršet :(

Reply with quote  

PostPosted: 20:20 24. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Souhlasím s Bahňákem, bylo by fajn vybudovat tradici "kostýmovaných" letních strazů, kde opravdu bude vidět, že se jedná o sraz Thalie a ne že se tam ožírá halda lidí v maskáčích a křičí na sebe divný věci.

Jen se přiznejte, kdo bude mít kostým a zbraně! :var_16:

Shaman88 wrote:

Nestraš!!!

Reply with quote  

PostPosted: 20:28 24. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Bahnak wrote:
Opakuju že letos se nebude konat žádnej LARP, jen habaděj her, takže pobíhající AAčko bude fakt zbytečný, raději do uštřeného místa v báglu nacpi nějakou flašku navíc.

LARP byla bombová věc minule. Ale doufám že bude alespoň dostatek soubojů a turnajů. Posledně mě to uplně kotle bavilo. :D

Reply with quote  

PostPosted: 20:30 24. Jul 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Shaman88 wrote:

Nestraš!!!

Jsem se díval na počásí na čt..

Reply with quote  

PostPosted: 20:49 24. Jul 2011 
Rytíř
 ICQ  Profile

Porád ještě shánim někoho na tu sobotu s tim autem:(

Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.

Reply with quote  

PostPosted: 20:54 24. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Thuereg wrote:

To němůže přijet vlakem? I s přestupem v Pňovanech to ze Stříbra do Konstantinek trvá hodinu a cena je 46 Kč...

Reply with quote  

PostPosted: 21:36 24. Jul 2011 
Rytíř
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Thuereg wrote:

To němůže přijet vlakem? I s přestupem v Pňovanech to ze Stříbra do Konstantinek trvá hodinu a cena je 46 Kč...

No jde vo to že vona pojede už ze sokolova... už to stojí docela dost... a další přestupy taký na prd... no řeknu jí to... ale na to kolik lidí tam jede autem?:D

Jak daleko je to od těch konstantinek?

Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.

Reply with quote  

PostPosted: 21:44 24. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Co se Larpu týká, byl to úžasnej zážitek a bojím se, že to někdy něco trumfne. Vážně se Vám to chlapci minulí rok povedlo a z 80% tam s jogo jedeme kvůli Larpu, protože na Thalii už nehrajem. Všechna poklona za povedený Larp. Jsem trochu skeptický z toho, co tam teď bude za program, ale je to asi jen kvůli zklamání, že se nebude Larpovat, když už tam budou mít skoro všici kostým.

Zas na druhou stranu, věřím, že program, který připravujete za to stát taky určitě bude. Omlouvám se, jestli teď působím jako nevděčný a zklamaný bastard, jen ten Larp... rád na to vzpomínám a těšil jsem se celý rok, na sraz Thalie!! Opravdu celý.

Reply with quote  

PostPosted: 21:46 24. Jul 2011 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
Ahoj, chci se poptat, jede někdo z prahy kdo by měl buď tři místa v autě nebo kdo by mohl vzít mě , Katovi a jogobelo věci? Dík, redo.

My jedeme z Prahy v pátek ráno v 8. Místo by bylo na zavazadla jen, otázkou je jak předat věci, protože ve čtvrtek jsem asi do devíti večer v práci.
A v pátek nakládáme 3lidi, takže se mi nějak extra po Praze jezdit nechce.

Rejty wrote:
Počítejte, že zbraně budou na místě kontrolovány ...

Prosím Tě, když mám obouručák a kostra je čiště dlouhá 115cm, tak až to obalím, tak kdyby to přesahovalo 120cm je to velký problém? Nebo si ji mám radši zkrátit tu kostru?

Bahnak wrote:
3,5 litru havany se už chladí, na píšťalku jsem v krámu klasicky zapoměl tak kdyby někdo doma měl... (drowici nemáte nějakou?)

Počkat jako drowákům dáš i kdyby kostým neměli snad ne? :P ..kor když budou mít mátu a limetky, či citron, led atd a jídlo hlavne ze jo :D
Jinak píštalka, na tuty Ti to ted nereknu, nejdrive zitra vecer až přijdu z prace se doma podivam, pokad najdu pistalku ze skauta, ale nesmis ji ztratit, nebot ji nosíval už Taťka jako vedoucí. 8)

EDIT: Do toho stříbra se mi moc zajíždet nechce, nebot bych nemohl pit a to je dost desny ! Takze se mnou nepocitej.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Last edited by -darkvision- on 22:16 24. Jul 2011, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 371 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]