|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:48 30. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:59 30. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No vím minimálně o jednom místě, kde je z jedné strany přechod ala "slezte po laně" a z druhé strany je to "prostě obyč průchod do další části jeskyně" - Krynské hory opuštěný důl. Takže... no je to zajímavé někdy. 
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:55 31. Mar 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Jakožto správný destruktivní emoter: *nahodí vola na záda a sešplhá s ním po laně*  Myslím že je to reálné, jako že uneseš 20ks nějaké surové rudy. Zas až tak do podrobna nemůžete zacházet, že.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:16 04. Apr 2012 |
|
|
Měl bych dotaz k alchymii. Povedlo se mi sice v koši najít dost informací, ale napadla mě ještě jedna neznámá.
Je rozdíl, když smíchám lektvar ze dvou surovin a nebo třeba ze 4,nebo pokud má lektvar stejné jméno, bude mít i stejný účinek bez ohledu na to, z čeho byl vytvořený?
Důvod proč se ptám je, že se mi nedaří stackovat lektvary vyrobené z různého počtu surovin.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:58 04. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
#1 Bude mít stejný účinek. #2 Pravděpodobně nemají stejnou sílu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:26 04. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: #1 Bude mít stejný účinek. #2 Pravděpodobně nemají stejnou sílu. Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:32 04. Apr 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů. Pravděpodobně. Ty lektvary se budou něčím lišit, proto se nestacknou. Pokud mají stejný efekt, tak se mohou lišit jen použitým katalyzátorem a sílou výsledného efektu. A nebo se na ně zapsalo ještě něco nepodstatného a nestacknou se proto  Používat víc surovin, než je nezbytně třeba se zpravidla nevyplatí. Jediné, čeho lze teoreticky dosáhnout (a nejspíš skutečně jen teoreticky) je více kladných efektů v jednom lektvaru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:44 04. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Barbar321 wrote: Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů. Pravděpodobně. Ty lektvary se budou něčím lišit, proto se nestacknou. Pokud mají stejný efekt, tak se mohou lišit jen použitým katalyzátorem a sílou výsledného efektu. A nebo se na ně zapsalo ještě něco nepodstatného a nestacknou se proto  Používat víc surovin, než je nezbytně třeba se zpravidla nevyplatí. Jediné, čeho lze teoreticky dosáhnout (a nejspíš skutečně jen teoreticky) je více kladných efektů v jednom lektvaru. ...což jestli tomu dobře rozumím je u slabých léčivých lektvarů stejně jedno, protože efekt při stejným lvl alchymisty není možné zvýšit. Je to tak?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 17:12 04. Apr 2012 |
|
|
Jo.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:38 05. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Jo. díky. PS: promiň mi mou natvrdlost, ale raději si pojistím správné pochopení systému, než abych později plácal zbytečně drahými surovinami
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:03 11. Apr 2012 |
|
|
Zase po čase sem jdu s dotazem na hru. Omlouvám se předem všem zkušeným hráčům, kterým tento dotaz bude připadat jako stupidní, neb se k informaci už automaticky dostali. Jedná se mi o bonusové featy u povolání. Když se dostanu na epickou úroveň, povolání zde má psáno bonusové featy. Tyto featy dostanu automaticky, pokud splňuju požadavky a nebo se mi tyto featy přidají do standardního výběru featů, takže si ho budu moct vzít jako jeden z featů v době, kdy postava má právo získat nový standardní feat (tj. lvl 21)?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:04 11. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
přidají se ti do výběru...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:05 11. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Barbar321 wrote: Zase po čase sem jdu s dotazem na hru. Omlouvám se předem všem zkušeným hráčům, kterým tento dotaz bude připadat jako stupidní, neb se k informaci už automaticky dostali. Jedná se mi o bonusové featy u povolání. Když se dostanu na epickou úroveň, povolání zde má psáno bonusové featy. Tyto featy dostanu automaticky, pokud splňuju požadavky a nebo se mi tyto featy přidají do standardního výběru featů, takže si ho budu moct vzít jako jeden z featů v době, kdy postava má právo získat nový standardní feat (tj. lvl 21)? Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne" Tzn. standartni featy po 21.lvl pokracuji stejne kazdy treti level + pokud jsi dosahnul epickeho classu dostavas dalsi bonusove featy na (pro class predem urcenych) levelech. (napr. Klerik kazdy treti, 23, 26, 29, atd.) A pak jsou tu classy ktere maji bonusove featy i bez epckeho levelu, napr. bojovnik, carodej......Bojovnik bojove featy, carodej sesilatelske featy
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:18 11. Apr 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne"
Tzn. standartni featy po 21.lvl pokracuji stejne kazdy treti level + pokud jsi dosahnul epickeho classu dostavas dalsi bonusove featy na (pro class predem urcenych) levelech. (napr. Klerik kazdy treti, 23, 26, 29, atd.) To není to, co mám na mysli. Toto bych vcelku i chápal. Jde mi spíš o typ featů. Třeba u barbara je psáno, že na epickém levelu dostane bonusový feat např. epickou redukci zranění (epic damage reduction). Jde mi tedy o to, jestli on dostane tento feat automaticky a ostatní si ho musí vzít v rámci standardního výběru z featu a nebo jestli je to tak, že barbar dostane tu možnost si ho vybrat ze standardu a ostatním je tento feat znepřístupněn.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:20 11. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Barbar321 wrote: xxxMajkyxxx wrote: Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne"
Tzn. standartni featy po 21.lvl pokracuji stejne kazdy treti level + pokud jsi dosahnul epickeho classu dostavas dalsi bonusove featy na (pro class predem urcenych) levelech. (napr. Klerik kazdy treti, 23, 26, 29, atd.) To není to, co mám na mysli. Toto bych vcelku i chápal. Jde mi spíš o typ featů. Třeba u barbara je psáno, že na epickém levelu dostane bonusový feat např. epickou redukci zranění (epic damage reduction). Jde mi tedy o to, jestli on dostane tento feat automaticky a ostatní si ho musí vzít v rámci standardního výběru z featu a nebo jestli je to tak, že barbar dostane tu možnost si ho vybrat ze standardu a ostatním je tento feat znepřístupněn. Ah chapu.....nene nedostane automaticky.....musis si ho vybrat a nakliknout. Vesmes plati ze ty bonusove featy ve vyberu jsou charakteristicke jen pro ono povolani, ale nejsou automaticke.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|