|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:50 24. Jul 2011 |
|
|
BTW . V kostymech je povinna úcast u krkovicky, jinak dana osoba nedostane pridel jídla?? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:50 24. Jul 2011 |
|
|
Thuereg wrote: No jde vo to že vona pojede už ze sokolova... už to stojí docela dost... a další přestupy taký na prd... no řeknu jí to... ale na to kolik lidí tam jede autem?:D
Jak daleko je to od těch konstantinek? Myslim si, že ta hodina cesty navíc nikoho nevytrhne. Navíc se mi nezdá, že někdo by jel na sraz, kterej trvá ve výsledku dva dny, aby strávil několik hodin na cestě a pro někoho jezdil a přišel kvůli tomu o program. To nemůže přijet v pátek už s tebou? Podle mě by se někdo dal přemluvil k odvozu z Kontantinek třeba při polední pauze.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:53 24. Jul 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: Prosím Tě, když mám obouručák a kostra je čiště dlouhá 115cm, tak až to obalím, tak kdyby to přesahovalo 120cm je to velký problém? Nebo si ji mám radši zkrátit tu kostru? Jo, zkrať to. Ty míry jsou maximální možný. Navíc to chce mít na špičce radši větší mezeru vycpanou molitanem nebo miralonem. -darkvision- wrote: BTW . V kostymech je povinna úcast u krkovicky, jinak dana osoba nedostane pridel jídla??  Dobrej nápad, budu o tom uvažovat. 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:56 24. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: Thuereg wrote: No jde vo to že vona pojede už ze sokolova... už to stojí docela dost... a další přestupy taký na prd... no řeknu jí to... ale na to kolik lidí tam jede autem?:D
Jak daleko je to od těch konstantinek? Myslim si, že ta hodina cesty navíc nikoho nevytrhne. Navíc se mi nezdá, že někdo by jel na sraz, kterej trvá ve výsledku dva dny, aby strávil několik hodin na cestě a pro někoho jezdil a přišel kvůli tomu o program. To nemůže přijet v pátek už s tebou? Podle mě by se někdo dal přemluvil k odvozu z Kontantinek třeba při polední pauze. Já sem řikal že je trochu mladší takže to neni jen na ní.. proto přijede jen na den. Nějak se s ní ještě dohodnu.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:57 24. Jul 2011 |
|
|
Bahnak wrote: OK, Bers mi doveze pinpongáč, on bude nutnej jen na jednu opravdu úchylnou hru tak ho možná ani nevyužijem, ale čert ví... Hele tak sem se koukal a pinpongace mam jen Ruzovouckej a Svitive zelenej  - hodi se nato nakej ? Pistalku sem nasel, ale jen takovou malou na klice (vypada jako ta na psy a ma Vystraseni TO:75 proti drow) ... piskat, ale piska  No a dal k tomu Larpu sem rad ze budou hry, ten Larp mi minulej rok nejak nenadchnul ... nejvic me bavilo pred 2 rokama Capture the Flag 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:01 24. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak jestli do Konstantinek pujdem v kostymech, tak drowaci povine pujdou vypalit pizzerii nad alejí! Byl jsem tam pred mesicem a tak hnusnou pizzu jste nejedli nikdy Bahnacku, jestli jdes za Nejvyssi, tak si kupuju dlouhou paruku a jdu ti delat gardu  Tu pistalku by jsme meli najit, kdyztak ji ukradnu zitra Xullovi, jdu s nim na pivko a je aktivni skaut jeste 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:05 24. Jul 2011 |
|
|
Zavádí se starý program hlavně z důvodu, že LARP je časově náročnej, dlouze se vysvětlují pravidla a musí se zapojit všichni naplno, jinak to nemá smysl.
"Aktivity" mají tu výhodu, že se každej zapojí do toho, co ho baví a není problém, když se zapojí jen do nečeho nebo přijde v půlce programu, protože byl v hospodě a obsluze to tam trvalo věčnost něco přinést a nebo přijít s účtem. Takže se nemusí na nikoho čekat.
Rytířskej turnaj určite bude, dal bych potom i souboje dvojic, jestli zbyde čas. S vlajkama bych taky počítal. Možná bych dal nějaký hry i v pátek odpoledne / večer, ať se jen nesedí a nekalí.
Hlavně to v pátek s tím kalením v pátek nepřehánějte, minule si spousta lidí, co neumí kalit, chtěla vyhonit triko a druhej den byli jak přejetí, ničeho se neúčastnili a v sobotu šli spát v deset. Hlavní kalba je v sobotu, protože je jedno, když v neděli budete spát do desíti. V hospodě jsou ceny lidový, takže se není čeho bát!
|
|
Top |
|
jogobelo
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:13 24. Jul 2011 |
|
|
myslim že to bude fajn, a že když se nebude jen tak sedět a čumět a hrát tak to bude eště lepší....
_________________ Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:28 24. Jul 2011 |
|
|
Pinpongáč vem Bersi libovolný, hlavně nějakej. Hry už od pátku? Tak jo Her mám v zásobě opravdu hafec, sobotní program bude opravdu nabitej. LARP byl loni zajímavej a dobrej, ale přece nebudeme každej sraz dělat furt to samý ne? Alespoň vás opět něčím překvapím Aréna, duely a CtF jsou letos na 100% Jinak kdo přijede ať jde rovnou se zbraněma ke mě, ať se v sobotu s ničím nezdržujem, prostě všechny kvéry zkouknu, beru sebou roli pásky i měkčení jako minule, to pro případ že by si vzal někdo místo zbraně lešeninovou trubku Derken- wrote: Bahnacku, jestli jdes za Nejvyssi, tak si kupuju dlouhou paruku a jdu ti delat gardu  Tu pistalku by jsme meli najit, kdyztak ji ukradnu zitra Xullovi, jdu s nim na pivko a je aktivni skaut jeste  OK, píšťalku tedy máme. Za nejvyšší nejdu, přece si nebudu vycpávat prsa Ale z jistých zdrojů se mi doneslo že nás "nejvyšší" opravdu navštíví, takže paruku ber pro zichr taky, já budu taky gardit Pro ty kdo mají o program strach nebo se bojí "něčeho jiného" než loni tu mám jisté uklidnění. Spřádali to a chystali na vás ti samí lidé co loni a ti samí lidé se o vaši zábavu budou starat i letos (Tedy má maličkost, Ali+Nomisek team a vypomáhat bude statčně Rejty). Nestrašte s tím počasím, to by mi zmoknul mejkap! 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 07:20 25. Jul 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Kuši taky vezmu, ale došli mě tužky s gumou... ukázali se jako nejlepší šipky:D pro změkčení se navrch daj gafou přilepit vajgly... zjištěno na jednom náhodnym larpu:D Právě teď koukám na 8 tužek, neořezaných a s mazací gumou na konci, válí se mi tu v drátěném programu na stole, mám je vzít?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 07:23 25. Jul 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Lord_Berserk wrote: Pinpongac mam zlutej i oranzovej mam pocit OK, Bers mi doveze pinpongáč, on bude nutnej jen na jednu opravdu úchylnou hru tak ho možná ani nevyužijem, ale čert ví... Thuereg wrote: Kuši taky vezmu, ale došli mě tužky s gumou... Kuši si klidně vem, jen nevím jak ji využít, leda by s tebou šel do areny taky jen se střelnou zbraní. Šipky si vem klidně i ostrý pokud si sebou vezmeš terč, co se boje týče tak jedině molitanem obalovaný, nic jinýho nechci ve střelbě na člověka vidět. (Pokud vzneseš námitku tak tě tím vajglovým šípem střelím z 10 cm do oka, pak bys už pochopit měl) efu_redo wrote: chci se poptat, nemáte někdo prosím meč navrch? nevím zda to stihnu urobit, vyrábím ještě štít a další kravinky, dík. Zbraně navrch v omezené míře budou, nicméně mě zaráží že na akci která je avizovaná půl roku dopředu někdo něco nestíhá vyrobit. 3,5 litru havany se už chladí, na píšťalku jsem v krámu klasicky zapoměl tak kdyby někdo doma měl... (drowici nemáte nějakou?) Když si vzpomenu tak píšťalku vemu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 10:43 25. Jul 2011 |
|
|
!!!Prosím ještě změna!!!
Jelikož je na tradičním tábořišti letní tábor letos v jiném termínu než obvykle, tak budeme tábořit na tábořišti u Bleska. Je to o jednu louku blíže k silnici. Poznáte ji tak, že je tam hodně vidět z cesty a je tam starý srub, louku obtéká potok. Na louku se ale bude muset brodit, voda zřejmě strhla lávku, minulý týden jsem ji tam neviděl a nevím, zda stihneme udělat nějakou provizorní.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 10:49 25. Jul 2011 |
|
|
Vidim ze uz je pozde se pridat co Nejaky hadry se mi tu valej, stit a mece taky (skoda ze obourucka nemuze bejt 150)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 10:50 25. Jul 2011 |
|
|
Klidně se můžeš přidat. Je možno vzít i jídlo na sobotní večer, objednal jsem to pro víc lidí. Peníze mi dáš do ruky v pátek.
Kdyby se někdo další chtěl ještě přihlásit, tak samozřejmě může!
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:09 25. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|