|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:21 11. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: přidají se ti do výběru... Toto jsem přehlédl, takže se omlouvám. Je to tedy tak, že ho budou mít jen ta dotyčná povolání a zbytek tu možnost mít tento feat nemají?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:30 11. Apr 2012 |
|
|
Ne. Tyto featy jsou jen navíc. To na co se ptáš souvisí s tím že některé featy jsou obecné a některé jsou čistě pro povolání. Třeba u barbara má jako epické bonusové featy jak epické snížení zranění (což je obecný feat a vzít i při normálním výběru featu) tak třeba nové typy zuřivostí které má k dispozici jen barbar. Celkově je to ale ještě zamotanější protože jsou vlastně 4 typy featů podle toho kdy si je můžeš vzít a to: - obecný feat - dá se vzít na každém 3. lvlu. - obecný bonusový feat - dá se vzít na každém 3. lvlu nebo jako bonusový feat daného povolání - čistě bonusový feat - nedá se vzít jinak než na bonusovém lvlu povolání - automatický feat - povolání jej dostává automaticky
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:43 11. Apr 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Ne. Tyto featy jsou jen navíc. To na co se ptáš souvisí s tím že některé featy jsou obecné a některé jsou čistě pro povolání. Třeba u barbara má jako epické bonusové featy jak epické snížení zranění (což je obecný feat a vzít i při normálním výběru featu) tak třeba nové typy zuřivostí které má k dispozici jen barbar. Celkově je to ale ještě zamotanější protože jsou vlastně 4 typy featů podle toho kdy si je můžeš vzít a to: - obecný feat - dá se vzít na každém 3. lvlu. - obecný bonusový feat - dá se vzít na každém 3. lvlu nebo jako bonusový feat daného povolání - čistě bonusový feat - nedá se vzít jinak než na bonusovém lvlu povolání - automatický feat - povolání jej dostává automaticky už to snad chápu. Díky 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:46 16. Apr 2012 |
|
|
Ještě jeden dotaz. Je to pro jiného nováčka, kdterý už párkrát umřel na prvním levelu a tak nějak ho to nemá tedy zatím moc velkou šanci chytnout.
Kde se v okolí Ivory najde trenér pro barbary? Myslel jsem, že stačí kovář v Ivory, který vyučuje bojovníky, ale prý ne.
Poradí mi někdo, abych mohl info poslat dál?
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:29 16. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:39 16. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Drobná nápověda je, že v Karathe najdeš low trenéry skoro na všechno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:59 16. Apr 2012 |
|
|
Lord_Berserk wrote: To te tady nikdo z tydle pakaze zadarmo nerekne ... hrac musi hledat ve hre sam  Já bych mu to poradil klidně sám, ale trenéry, o kterých jsem věděl že je nebudu potřebovat jsem zkrátka ignoroval. Prostě jsem se jen kouknul, co učí a když to bylo mimo, tak jsem ho dál neřešil. Na druhou stranu chápu i jeho. Je na první úrovni, pořád umírá a šance na zvýšení levelu v nedohlednu. To už jednoho světaneznalého omrzí.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:00 16. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Drobná nápověda je, že v Karathe najdeš low trenéry skoro na všechno. Díky za info. Do akademie můžu kouknout sám, jestli se tam náhodou nenachází.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:08 16. Apr 2012 |
|
|
Otázka je, proč pořá umírá. Ono na prvnim levelu zabiješ dva jezevce a máš ztrátu za smrt zpět.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:22 16. Apr 2012 |
|
|
Jenže zabít 2 jezevce je často obrovský problém.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:24 16. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Otázka je, proč pořá umírá. Ono na prvnim levelu zabiješ dva jezevce a máš ztrátu za smrt zpět. nejsem si teda jistý, jestli dostane z dva jezevce 50exp 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:44 16. Apr 2012 |
|
|
Záleží asi class od classu. Ale mám ještě v živý paměti, že jsem na tom prvnim chodil kolečko Ivory -> Jezevci -> Podsveti -> Ivory a expově mi ta ztráta při smrti vycházela na míň, než kolik jsem získal, když jsem jich pár zabil. A na nízkejch levelech jsem měl za jezevce 16 - 36xp, takže jo, vyplatí se to.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:04 17. Apr 2012 |
|
|
Vyřešil to sám.  vzal si bojovníka 
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:24 21. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Zásadní je na malém lvl plivník. S lukem a dobrou strategii lákání se jedná o 100 xp na lvl 1,2. za kus. Smrt přiachazi u kazdeho cca 5-10 kusu, ale to opravdu nevadí. Jen to bere čas při ceste k plivníkům. Jezevci behaji moc rychle, ale s lukem je jde dát. Hodne fajn xp jsou v karate mrchozrouti, jiná zvěř za mříží. Nabreš šípy a jdes do jistých míst stok a pak jen si stoupnes k mřiži a pálíš - asi 4 místa dobrá tam jsou. zasadní je vzit si neco na čtení a bejt s postavičkou vypanej, protože takovej hakovec je pro lowika bez dexy klidne 2-5 minut. Odmenou je pak 80+ XP:).
Pro opravdu nestastné buildy na úvod platí, že optimum je pokec v Ivory 8 xp/minuta zisk, když narazíte na maga, kneze barda, co vam da na cestu par kouzel, tak máte lvl 2 za 10 minut max.
Základní rady lvl 1-5: 1. jezevce ano, staroch jde dát u lepšich buildů na druhém lvl levou zadní 2. nezapominejte na pomalé brouky na pláních, s lákáním super xp 3. plivník - jednoznačně nejlepši nestvůra thalie, xp slušné, když vite jak na ne a jístá trspalice vam ZAPLATÍ jako kdyby jste pokažde zabili bosse. 4. Vlk - tem se v uvodu vyhybejte - mali jsou za malo XP (nepochopitelne malo) a byvaji mezi nimi silní, za ktere je xp slušný, ale na nižších lvl je to jízdenka do Ivory expresem. 5. Skřet - doporučuju az na lvl 4+, lakat, je jich moc kazda dvacka muze byt smrtící. 6. Koboldi - opravdu doporučuji ty v Karate daji se zabijet relativne brzo maj malo zivotů a fajn xp, za cenu smrti si projít stoky a najít vhodné mříže 7. Trolové - nikdy jsem nepochopil silence, co na ne chodí, maj desne velkou regeneraci a utok na lvl, kdy by se na ne melo chodit. 8. Panteři - tam nelezte, nikdy v žadném okamžiku není s nimi boj výhodný - desne malo xp, utoků jak kráva a AB jeste horší. 9. Krabi na pobřeží - nic extra. 10. Bajo divocí psi u doubkova -vyladená potvůrka poměr xp/riziko atd. Fajn 11. Mravenci - bomba kousci jednoznacnej cil vasich výprav od lvl 4+
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:03 21. Apr 2012 |
|
|
Krysak wrote: .... Hodne fajn xp jsou v karate mrchozrouti, jiná zvěř za mříží. Nabreš šípy a jdes do jistých míst stok a pak jen si stoupnes k mřiži a pálíš - asi 4 místa dobrá tam jsou. zasadní je vzit si neco na čtení a bejt s postavičkou vypanej, protože takovej hakovec je pro lowika bez dexy klidne 2-5 minut. Odmenou je pak 80+ XP:). ...
Nejen že je odměnou 80+ XP, ale také DM kill, jedná se o porušení pravidel 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|