|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:15 25. Jul 2011 |
|
|
No esli má jet do konstantinek tak nevim esli tam za mnou dorazí... z teho skolova jí to tam jede dokupy tak pět hodin a to se na mě teda asi vys... což asi chápu:/
Dyž na to te´d koukám tak jenom do stříbra jí to jede 3a pul hodiny...:/
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:29 25. Jul 2011 |
|
|
Cesta z nádraží v Konstantinkách na tábořiště.
Attachments: |

cesta na tábořiště.png [ 213.05 KiB | Viewed 5544 times ]
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:32 25. Jul 2011 |
|
|
To jsem potreboval - supr.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:47 25. Jul 2011 |
|
|
Hafen wrote: Není třeba házet flintu do žita, přímá linka Brno - skoro Praha (Praha) - skoro Plzeň (Plzeň) - Konstantinovy Lázně odjíždí dne 29.07.2011 okolo 15:00. Na palubě tě nyní mohou uvítat pouze pilot Theogil I a kopilot Awadar se spoustou krámů na dovolenou. A co tím chtěl básník říci: odjíždíme v pátek okolo třetí, v autě máme volno a cestování bude levné, protože by jsme tam stejně jeli tak co -že jo, jsme připraveni na cestě nabrat opozdilce a zájemce kterým nevadí přijet v pátek tak říkajíc později, na cestu zpět je třeba najít alternativní dopravu, protože po srazu zůstáváme na dovolené v Plzni ještě další týden 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 12:20 25. Jul 2011 |
|
|
Jinak má někdo speciální přání na nějaký pití do hospody? Samozřejmě něco, co se bude pít. Ne jako jednou si někdo naporoučel magistra a pak se z toho vypil jeden panák a zůstala skoro celá flaška...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 12:52 25. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: Jinak má někdo speciální přání na nějaký pití do hospody? Samozřejmě něco, co se bude pít. Ne jako jednou si někdo naporoučel magistra a pak se z toho vypil jeden panák a zůstala skoro celá flaška... Pivo? hodně piva? tvrdej nepiju už ze zásady.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 13:20 25. Jul 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
minule jsem přivezl citruse a višchni ode mne se strachem utikali, byl sem nucen tu flašku vypít sám a druhej den být téměř nepoužitelný, takže tentokrát se podřídim většině 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 13:47 25. Jul 2011 |
|
|
Přemejšlim že si s sebou basu vezmu... ale ještě to nejni jisý.. netušim jak na tom budu koncem tejdne s chechtákama.. záleží na tom esli mi v práci vyplatěj prémie předem nebo až s vejplatou.. snad budou vstřícní:)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 14:29 25. Jul 2011 |
|
|
Hafen wrote: Ma nekdo make-up na drowa navic?  Hezká slečna v obchodě tvrdila že to vyjde asi na padesát drowích obličejů, ale nevím kolik zbaští to, že si tím hodlat napatlat půlku těla, nicméně černidlo mám, přinejhorším je zde varianta černění popelem  Rejty wrote: Jinak má někdo speciální přání na nějaký pití do hospody? To co piju já si beru sebou, a utrácet za havanu v knajpě nehodlám, takže postačí jen pívo.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 14:46 25. Jul 2011 |
|
|
na mě nikdo nic černýho patlat nebude.. a natož pak barvit vlasy.. to radši budu votrok.. alespoň buse snazší kostým
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 19:56 25. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: !!!Prosím ještě změna!!!
Jelikož je na tradičním tábořišti letní tábor letos v jiném termínu než obvykle, tak budeme tábořit na tábořišti u Bleska. Je to o jednu louku blíže k silnici. Poznáte ji tak, že je tam hodně vidět z cesty a je tam starý srub, louku obtéká potok. Na louku se ale bude muset brodit, voda zřejmě strhla lávku, minulý týden jsem ji tam neviděl a nevím, zda stihneme udělat nějakou provizorní. Hele my (ja, derken, radim, firefox, durdui, tao kan) předpokládáme příjezd mezi 10.00 - 11.00 . Minimálně povezeme dve sekerky, feršku a obouruční pilu, takže by se dalo mozna na rychlo pokacet par stromku, narezat a udelat lavku ne?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:06 25. Jul 2011 |
|
|
Vezu si svoji fiskarsku, myslim že je to šedesátka nebo sedmdesátka.. Ne to mrně.
Jinak co se kostýmu týče tak na drowy vám prdim.. budete se muset smířit s mim ryze barbarskym kostýmem:) ale je opravdu ale opravdu povedenej:)
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 23:29 25. Jul 2011 |
|
|
no...skoro to vypadá, že bych se moh ukázat, aspoň ze soboty na neděli ale nějak mě vyděsilo to brodění na louku, nemám žádný enduro, prosím přesnější info o přístupu motorkou
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 01:57 26. Jul 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
photter wrote: no...skoro to vypadá, že bych se moh ukázat, aspoň ze soboty na neděli ale nějak mě vyděsilo to brodění na louku, nemám žádný enduro, prosím přesnější info o přístupu motorkou Śmarja vědět že tam budeš tak snad shanim odvoz...
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 06:02 26. Jul 2011 |
|
|
Vthledem k tomu že to vypadá na mou účast už od středy tak se pokusím o nějakou lávku či podobnou věc, prostě aby to bylo přístupný bez brodění.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|