Add to Luelle:
Jen přidám par situací kdy Kráťa házel opravdu zlou 1 na kostce!
První byla:
Kráťa: Potřebuju na záchod,podrž mi pivo.
Já: Jo jasně ,taky potřebuju tak ti do kdyžtak doplním.
Kráťa:Tak mi to zas deeeej....
Já:Dělám si srandu.
*Kráťa mi vratí svůj půlitr skorem prázný a jde na záchod a v tom se objeví Sobík*
Sobík:hele dolejem mu to ne?*Naklaní Sobíkův půlitr nad Kráťovím*
Já:Tak jo schválně jestli si všimne....
*Kráťa přijde a veme si svůj už dolitej pultr skorem do plna a jde si sednout k ohni a mi společne sním*
*Po chvíly kecání mi Sobík trošku hlasitěji pošeptá "Tyvole von si toho nevsim!" Načež se Kráťa začal zajímat čeho že si nevšim..naštěstí sme to s Luelle zakecali a tak pořád dřímal ve sladké nevědomosti dokud se nenapil...V tom okamžiku sme přistoupili s Luelle a optali sme se ho "chutná ti to pivo?"

*
Kráťa se na mne upřeně podíval a hlasem skoro až mrazivě klidným pronesl " To si děláš prdel!"
To byl první hod za 1! Kdy sme se vážně tlemili smíchy...ale tím to nekončí dobírání Kráti...
Druhý nepovedený hod nastal když si zapálil cigaro a přišoural se Sobík stím jestli Kráťa ví jak kouří Pat a Mat....
Kráťa:Ne nevím...
Sobík:Tak mi to puč *veme od něj cigaro*
*Sobík típne cigaro o stenu a pronese "Pat nekouří ".Následně hned na to cigaro zlomí a zadupe do země se slovy "A Mat už vůbec ne!"*
No znáte ten pohled kdy člověk vypadá děsivě?Kdy nevíte co udělá?Kdy je šance že se zuřivě vrhne na osobu a zardousí ji holíma rukama nebo že se na místě ihned rozpláče a schoulí se do klubíčka? TAK TAKHLE V TU CHVÍLY VYPADAL KRÁŤA!!!
A třetí hod kterej byl uplně špatnej byl když sem mu dal nové cigaro které si vložil do úst a hned na to mu přinesli Tatarák....
Slova jenž pronesla Luelle a následnej Kráťův zmatenej pohled nezapomenu jen tak....
Luelle: Tak teď tě chci vidět!
Kraťa :*Drží pivo,tatarák a v puse cigaro...první zmatený pohled na pivo,druhý na tatarák...další zpět na pivo a zas na tatarák...poté zaostření na cigaro v puse a následné vyplivnutí cigara....*
A aby toho nebylo málo tak ten zloduch Sobík to cigaro sebral a přímo před Kráťou si ho zapálil
No řekněte koho by to nenas.alo?
A tak edit o jeden Kráťův hod:
*Stojíme u krav a ty chrápou*
Luelle:Takhle krávy nechrápou ne?
Kráťa: Ja nevím ,já nikdy krávou nespal
Luelle: Tys fakt nespal s žádnou KRÁVOU???
Káťa : Ale vlastně jo....
To je něco co se nezapomíná:D
A další hod který si už nehodila Luelle...
Jdeme do tábora od krav lesem a najednou kdosi pronese (už raději nevím kdo) "Co takhle přivázat Luelle ke stromu a utéct?"
Luelle: To by ste neudělali.
Kráťa: Klidně
Já: Jo
Sobík : V poho!
Luelle : Ste hajzlové
*Jdeme lesem*
Kráťa: Tyvole ja vidím všude samé krávy....
Luelle: To je lečitelný.....
Já: Já zas vidím UFO!
Luelle:To je taky léčitelný.Třeba vám daj společnej pokoj....
Já: No jasně Ufouni s krávama...Ufo jde po krávách!
*Najednou se z lesa ozve pískání stejné jako když se Luelle směje*
Já: Tyvole to je stejné jako Luellin smích...jde to po ní!
Luelle: Neříkaly ste že to jde po kravách?Co tím jako myslíte!!!!??
*po chvíly smíchu*
Já na Sobíka: Tyvole ty máš spot jako kráva!
Sobík:Korva oni jdou po mě!
(Mimochodem sobík má fakt mrtě velkej spot....všimnout si za temné noci lahváče na kůlu mimo cestu to je teda něco

)
*Cestou z hospody se Kráťa a Luelle bavily o tom že je Luelle Sobíkova matka a Sobík smutně do toho*:
Sem myslel jakej že nemám harém...a jedna že je jen kamarádka...druhá matka,třetí bohyně...a čtvrtá vůbec nepřijela.
*Po srazu na chatu*
Já na Kráťu: Tyvole přitom souboji s Luelle sem mel strach...sem jí v očích viděl že mne snad chce zabít...
Kráťa:To j ji v očích četl něco jiného takže sem měl strach větší jak ty....
(Pro ty co byly první noc u ohně to je myslím jasné:D)
Tak tolik asi doplnění třeba si ještě na něco vzpomenu