|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:29 14. May 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: *hodí ji břichem na polštář povolí opasek a......................* Kuš, na tohle hraní si najdi někoho jiného 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:33 14. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bruciacullo wrote: *hodí ji břichem na polštář povolí opasek a......................* *znechuceně protočí panenky* Ty si ale hňup, je to pančelka, na tu musíš jinak! *hodivši břichem polštář, povolil si opasek a ...* Špatný slovosled, ani jeden přechodník a jen tři tečky. Tři tečky!! Jasný?! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:38 14. May 2012 |
|
|
KaTo wrote: Bruciacullo wrote: *hodí ji břichem na polštář povolí opasek a......................* *znechuceně protočí panenky* Ty si ale hňup, je to pančelka, na tu musíš jinak! *hodivši břichem polštář, povolil si opasek a ...* Špatný slovosled, ani jeden přechodník a jen tři tečky. Tři tečky!! Jasný?!  Neštvi neštvi, KaTo... Chybí předložka "na" a ten tvůj pochybný přechodník je pro ženský/střední rod (Galli něco tají?  ). Edit: *nadmíru spokojená, jak všechny znechutila od dalšího komentování*Edit 2: Chm... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 20:41 14. May 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:40 14. May 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Amber wrote: KaTo wrote: Bruciacullo wrote: *hodí ji břichem na polštář povolí opasek a......................* *znechuceně protočí panenky* Ty si ale hňup, je to pančelka, na tu musíš jinak! *hodivši břichem polštář, povolil si opasek a ...* Špatný slovosled, ani jeden přechodník a jen tři tečky. Tři tečky!! Jasný?!  Neštvi neštvi, KaTo... Chybí předložka "na" a ten tvůj pochybný přechodník je pro ženský/střední rod (Galli něco tají?  ). to že to nevíš neznamená že to tajím to jen znamená že jsi to ty ignorantka embr 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:45 14. May 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: to že to nevíš neznamená že to tajím to jen znamená že jsi to ty ignorantka embr  Galli, neměla/o by ses hned rozčilovat  když si někdo nevšimne.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 20:46 14. May 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Amber wrote: Bruciacullo wrote: to že to nevíš neznamená že to tajím to jen znamená že jsi to ty ignorantka embr  Galli, neměla/o by ses hned rozčilovat  když si někdo nevšimne. I Galli má.. své dny 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 21:12 14. May 2012 |
|
|
Snad to patri i jinam, ze by do vtipu?
Attachments: |

eština_je_krásná.jpg [ 63.88 KiB | Viewed 2785 times ]
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 21:16 14. May 2012 |
|
|
johnny98-G wrote: Snad to patri i jinam, ze by do vtipu? Ono je to spíš k pláči, jak po stránce jazykové, tak faktické 
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 16:47 15. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 11:42 16. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 11:46 16. May 2012 |
|
|
Aulus wrote: [img]  Tohle je záměrné týrání...! To si vypiješ, hochu. 
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 11:50 16. May 2012 |
|
|
Aulus wrote: Chtěl bych se jenom tak zeptat, jestli je tady někdo, kdo rozumí versologickým rozborům a vysvětlil by nějak stručně, jak to funguje. Pouhé tvrzení: "Musíš to tam slyšet!" mi nestačí, protože nevím, co mám vlastně slyšet. Důraz, změnu délky nebo něco jiného? Díky. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 11:59 16. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 12:25 16. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vůbec tomu nerozumim dýja dýja dá ale zjevně je tam třídobej rytmus dýja dýja dá. Střídaj se jedna přízvučná dýja dýja dá a dvě nepřízvučný dýja dýja dá. Ale přízvuk jsem nikdy dýja dýja dá v češtině moc nezvládal dýja dýja dá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 12:30 16. May 2012 |
|
|
Vidím to asi stejně já já jupi jupi já chápu ty značky já já jupi jupi já ale v češtině je jinak přízvuk já já jupi jupi já vždycky na první slabice já já jupi jupi já takže nějak nechápu já já jupi jupi já jak může být najednou na jiné já já jupi jupi já
|
|
Top |
|