Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:27 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Jak jste spokojeni se soucasnym xp systemem?
Nemenil bych ho, jsem spokojen. 29%  29%  [ 10 ]
Zmenil bych pomer xp na postih ve prospech casovych. 9%  9%  [ 3 ]
Zmenil bych pomer xp na postih ve prospech bojovych. 18%  18%  [ 6 ]
Nedelal bych zadne omezeni na zpusob zisku xp. 38%  38%  [ 13 ]
Zrusil bych xp za cas uplne, budem jen mlatit. 0%  0%  [ 0 ]
Zrusil bych xp za boj uplne, uzavreme svetovy mir. 3%  3%  [ 1 ]
Jiny napad (napsat). 3%  3%  [ 1 ]
Total votes : 34
Author Message
 Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP
PostPosted: 17:17 02. Feb 2008 
Urozený
 Profile

Ještě jedna věc ... tento systém znám i z jiných her a servrů a pro ty jež to nemyslí vážně tak jako já není problém si vytvořit prográmek třeba na využití klávesy F1 jednou za 15 min., no a pak mohou hru spustit a jít klidně do pejru. Budou jim nabívat RP exp. a budeme tam kde jsme byli.

Reply with quote  

PostPosted: 17:19 02. Feb 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Ještě jedna věc ... tento systém znám i z jiných her a servrů a pro ty jež to nemyslí vážně tak jako já není problém si vytvořit prográmek třeba na využití klávesy F1 jednou za 15 min., no a pak mohou hru spustit a jít klidně do pejru. Budou jim nabívat RP exp. a budeme tam kde jsme byli.

Jestli máš na něco takového odkaz (snadno upravitelného a nastavitelného), tak prosím postni. Hodilo by se mi to při spoustě příležitostí (nejen pro nwn).

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 17:20 02. Feb 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Za příběh jsem dostal 3000 expíků, měl jsem to štěstí, že jsem neumřel a dostal jsem se na 4 lvl a teď vzhledem k době strávené u NWN a nastavení poměru nemám skoro žádnou šanci získat další levlík. Pokud zohledním možnou smrt tak půjdu jen směrem k 0.

Jinak výprava za málo expíků není problém, ale zas tolik míst pro 4 lvl postavičky není.
Dále poměrné snížení expíků u mě probíhalo tak, že během cca 3-6 potvor jsem spadl na ten 1 expík.

Dal jsem zrušení tohoto poměru, ale pokud bude dobře nastaven a bude možnost jiného vyžití(craft :lol: ), tak snad taky nebudu mýt problém.

Reply with quote  

PostPosted: 17:22 02. Feb 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ještě dodatek:

Nepočítá se s tím, že by ty expy za čas nabíhali při craftu nebo sběru! Na to pozor.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Reply with quote  

PostPosted: 17:22 02. Feb 2008 
Urozený
 Profile

LDamian wrote:
Theogil I wrote:

Jestli máš na něco takového odkaz (snadno upravitelného a nastavitelného), tak prosím postni. Hodilo by se mi to při spoustě příležitostí (nejen pro nwn).

Nevím, pokusím se to najít na starých záloháh, ale počítám, že to nebudu mít ... pokud to seženu od kamoša pošlu ti to. Jinak nějak nemůžu najít tu dvouapůlmetrovou obludu, už se moc těším na to až se potkáme ... samo že náhodou :wink:

Last edited by Theogil I on 17:27 02. Feb 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 02. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Tak Rejty psal si at napisem co si myslime a tak ucinim.Hraju nakej ten patek a mam okouknutejch par servru asi proto Thalie zustala v mem srdci pac je vsechny ostatni strcila do kapci a je v soucasnej dobje nej servrem jenze... Mam takovou obavu :roll: Tady se lidem zda nahrat 6L za tyden skoro NENSTOP HRANI jak tu je jiz zvecneno na foru u jisteho nejmenovaneho proradneho hrace RES :lol: hrozne rychle*zamysli se*Nooo.. asi jo kdyz si to myslite ale jen pro srovnani na Kandosvce se za 5 dnu po waipu prohaneji 23L a to si myslim je sileny ale timto systemem co Thalei ted zapocala si myslim jen muj osobni nazor je pravej opak Kandosky.Nevim jak koho to bere a verim ze se najdou i lidi kterym je jedno jakej maji level ale jak se budu opakovat muj nazor je ten ze kdyz se hrac nepohne a bude jen na Lamskej levelech vis 1-5L kdy ma problem s jezevcem at ho nesezere prestane to dost lidi brat a mam obavu at ten raketovej vzestup neni predzvesti velkeho padu. :? Myslim si ze kazdy hrac ma radost nejen z RP hry ale i kdyz jeho postavicka si muze vic troufnout na hustejsi priseru a tak.Naco potom Thalie ma tak uzasne dungy kdyz se tam nikdo z novejch hracu nepodiva tak dva roky?Zamyslete se :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 18:03 02. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

1. Se omlouvam za svoji reakci, ale ja proste jinej nebudu. Kdyz nahoru napisu ze je nekde chybka a ze se to co nejdriv opravi a vzapeti me nekdo serve jaka jsem nemyslici bytost. Proste v tu chvily prestavam mit chut polopate dokola vysvetlovat to same. Sorry ale misto toho reaguju ironicky a muzete cekat, ze priste to bude stejne.

Theogil: Ano. Ten programek si pouzit muzes, ale bude ti prd platny, protoze prave s ohledem na takove programky jsem to psal.

Budete se mozna divit, ale i ja na hrani nemam tolik casu, (pravda ted zrovna lezim s anginou, takze mam) presto tohle povazuju tohle povazuju za klad. Z prace se obvykle vracim az vecer a pro praci v toolsetu na hrani moc casu nezbyva. Sam expim temer prevazne z casoveho systemu a verte nebo ne, jde to.
Jeste jednou zopakuju, ze se spatne nastavilo uvodnich 6000xp. Kontrolovalo se samozrejme, jake ty pomery na hracich jsou a po spravnem prenastaveni se to dotkne jen nekolika vyjimek.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 18:23 02. Feb 2008 
Urozený
 Profile

kucik wrote:
1. Se omlouvam za svoji reakci, ale ja proste jinej nebudu. Kdyz nahoru napisu ze je nekde chybka a ze se to co nejdriv opravi a vzapeti me nekdo serve jaka jsem nemyslici bytost. Proste v tu chvily prestavam mit chut polopate dokola vysvetlovat to same. Sorry ale misto toho reaguju ironicky a muzete cekat, ze priste to bude stejne.

Theogil: Ano. Ten programek si pouzit muzes, ale bude ti prd platny, protoze prave s ohledem na takove programky jsem to psal.

Budete se mozna divit, ale i ja na hrani nemam tolik casu, (pravda ted zrovna lezim s anginou, takze mam) presto tohle povazuju tohle povazuju za klad. Z prace se obvykle vracim az vecer a pro praci v toolsetu na hrani moc casu nezbyva. Sam expim temer prevazne z casoveho systemu a verte nebo ne, jde to.
Jeste jednou zopakuju, ze se spatne nastavilo uvodnich 6000xp. Kontrolovalo se samozrejme, jake ty pomery na hracich jsou a po spravnem prenastaveni se to dotkne jen nekolika vyjimek.

Tak za prvé nikde jsem nepsal, že bych ho kdy použil, programuj si jak chceš to je mi fuk, nikdy jsem nic takového nedělal a dělat nebudu a nehodlám se od tebe nechat urážet. Ne z časového systému rozumně expit nejde za ty dvě hodiny (necelé) co to tu řeším a mám pod tím spuštěnou hru mám cca 450 exp. za sezení, to mi nepřijde jako zábava na sobotní odpoledne. S prvotním nastavením pokud jsem správně pochopil systém 1:1 to nemá vůbec co dělat, protože jsem za historii dostal 3000exp. a od té doby jsem naexpil cca 2700 eyp. bojově ... tím pádem doopravdy spadám do kategorie 1:1 a nic s tím neudělám a ani nikdo jiný. Několik vyjímek? To jako, že ztráty jsou, jak ve válce, povoleny? Kolik procent, kolik lidí je ještě skousnutelných? Sám tvrdíš, že jsi zaměstnaný člověk a máš málo času na hraní ... to tě jako baví sedět dvě hodiny v sobotu odpoledne na prdeli a hledět na bráchovu postavu jak sedí na prdeli proti mě? Mě se zdá, že se snažíš obhájit věc, která rozumně obhájit nejde. Na to abych se zítra mohl bavit při hře bych potřeboval ještě tak 4-5 hodin brát jen RP exp. .... na to nemám čas a nikdy ... NIKDY mít nebudu. Zrovna teď musím zkončit a jet něco kolem 60km do tramtárie a v noci zase zpátky (tedy pokud nebudu pít, pokud budu tak až zítra ráno). A pokud zase někdy jako dnes ráno nebudu moci spát pak si zase pustím Thalii a budu koukat jak má postava sedí na tý samý židli a nabírá RP exp.

Ale vážně to asi nemá cenu o tom debatovat, nechám tomu čas a budu se těšit na časy lepší.

Má úcta Boindil.

Reply with quote  

PostPosted: 18:51 02. Feb 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mno osobně - dostávám 1 exp za potvoru. Nevím jak dlouho bych musel strávit ve hře činností která mně nebaví, abych začal dostávat expy a v podstatě mne to ani nezajímá. Nevím, proč dokonce i ve hře, kde se chci bavit bych měl trávit svůj čas něčím, co mně nebaví a tehdy kdy mi to systém nakáže jen proto, že to někdo jiný považuje za zábavné.

Hrál jsem teď asi dvě hodiny nebo tři hodiny, nějakou dobu jsem se snažil brát expy za čas a potom vyrazil na lov. Za vše co jsem zabil po 1 expu, takže když jsem pak umřel a ztratil 983 expů, tak abych to dostal zpět, tak musím buď zabít 983 potvor, nebo čekat 4 hodiny ve hře, aniž by mně to bavilo. Argument, že se dá expovat i po jednom levelu je nesmyslný. Ano dá, ale to ten člověk zase musí vybíjet potvory, které už dávno nejsou výzva, které nejsou zábavné.

Pokud chci vyrazit na něco, co je obtížné a umřu, budu drsně v mínusu. Normálně by se mi to vrátilo tím, že ty obtížné potvory dávají hodně expů a pokud přežiju, budu expovat rychleji - je tam ta motivace se snažit. Takhle to nemá pro mně smysl. Jezevci (kteří jsou pro mně bezpeční) mně už nebaví a harpyje, vlci, plivníci, vosy a podobně představují riziko, které se mi statisticky při 1 expu za potvoru prostě nemůže vyplatit.

Takže prostě počkám, jak dopadne hlasování.

EDIT: vlastně jak dlouho vím, co by ne. Mám zhruba 19 000 zkušeností, 6000 jsem dostal jako bonus. Poměr mám 1:2 - časové ku bojovým. Abych se vyhnul postihu drsnému, musím se dostat aspoň na 1:1 nebo spíš 2:1.

Takže momentálně mám asi 4300 expů časových a asi 8700 expů bojových. Potřebuji tedy získat minimálně 4300 časových expů, což znamená, že bych teď musel stát ve hře a nebojovat asi tak 18 hodin reálného času, aby to bylo aspoň 1 ku 1 a abych se vyhl postihu úplně tak 36 hodin reálného času. Asi tušíte, co si o tom myslím. :wink:

Bude víc času na práci. :)

EDIT2: Vlastně když už jsem u toho počítání... s trochou snahy a příslušným rizikem naberu celkem v klidu 1000 expů za hodinu bojem (pokud neumřu). Potom bych si musel pokaždé někam na 4 hodiny stoupnout. Sedět s někým v hospodě mne při mém stylu hry bude bavit tak půl hoďky... možná i hodinu. Systém mne ale tlačí k dalším třem hodinám něčeho, co bych si sám od sebe nezvolil. Aby mne ten systém přímo neomezoval, musely by postihy začít až tak na poměru 1 třetina časové, 2 třetiny bojové - a tam by teprve postihy musely začínat. Tedy počty přesně opačné, než jsou teď. A to podle mne už zase nebude mít moc význam. :) :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 19:17 02. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
...

Ja se te tu nesnazim urazet. Dobre, moje chyba, ze jsem to napsal ve druhe osobe.

Podle toho co popisujes, ze mas za xp. Tak se to zrovna tebe nedotkne.

Ja proste hledam trochu odlisny styl hrani. To ale neznamena, ze tohle cele je muj napad. To ze to tu tak funguje je pro me ale duvod navic, proc me tu bavi hrat.
Jo, fakt me casto bavi sedet na prdeli, nebo s nekym nekam vyrazit a proste jen kecat. Asi jsem divnej.

A proc to obhajuju? Protoze mam zkusenosti s tim ze tohle funguje. A ver nebo ne, navrhoval jsem pridelovat min xp za minutu, nez je ted.

Ale prosim, sudte az ve chvily, kdy to bude spravne nastaveno. Rikat co bude muze imho jen vestec.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:21 02. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

muze i vedma?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 19:27 02. Feb 2008 
Mistr
 Profile

A ty drz hubu :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 02. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

2sorrow: pod na chat vypiseme si to ;-) :mrgreen:

btw: zrusime vsechno posilime svetovej mir ROFL

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Last edited by Kiri on 19:32 02. Feb 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 19:31 02. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Ne e,jeste bys me vypsal :D

Reply with quote  

PostPosted: 19:44 02. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

fi pif, ve vypfal

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]