|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jiromir
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 14:48 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: *hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč* 
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 15:15 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: *hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč* snad na vsimavost ne?  a co ja si pamatuju...tak na eq sem s tebou vedl salodlouhy rozhovor prave o hodech kostkama, kdy ty si byl zasadne proti - jinej svet, jiny moresy? :]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 15:32 04. Feb 2008 |
|
|
zabijte je všechny...Bůh už si je nahoře přebere....a víte, že nemůžete žádnýho rohatce vynechat
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 15:54 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teesha wrote: každej tííííífling je šmejd...a znám jednoho ultrašmejda..prostě prototyp...z toho plyne...mrtvej tííííífling dobrej tíííííííífling, aneb jak říká klasik..je 7,00 hodin ráno, nejvyšší čas zabít si svého prvního tíííííflinga  Jo jo, *zastrci si scorpio do pouzdra a pusti klanovou stanici ve sluchatkach o neco hlasiteji* Mate asi stesti, ze jste videli pekne hranyho tieflinga. Ja videl jen cloveka s rohama a ocasem. Vocas se zamaskovat da, ale ty rohy...snad upilovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 17:56 04. Feb 2008 |
|
|
wekslo wrote: photter wrote: *hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč* snad na vsimavost ne?  a co ja si pamatuju...tak na eq sem s tebou vedl salodlouhy rozhovor prave o hodech kostkama, kdy ty si byl zasadne proti - jinej svet, jiny moresy? :] to je zneužití mý záliby ve zlodějkách, samozřejmě na to nemusim házet, když v tom mám 50 kostky se někdy hoděj a někdy je to kravina, to je na sáhodlouhý povídání 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 10:33 05. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: wekslo wrote: photter wrote: *hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč* snad na vsimavost ne?  a co ja si pamatuju...tak na eq sem s tebou vedl salodlouhy rozhovor prave o hodech kostkama, kdy ty si byl zasadne proti - jinej svet, jiny moresy? :] to je zneužití mý záliby ve zlodějkách, samozřejmě na to nemusim házet, když v tom mám 50 kostky se někdy hoděj a někdy je to kravina, to je na sáhodlouhý povídání  ok, to souhlasim ;]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 10:38 05. Feb 2008 |
|
|
já to radši upřesnim...sem silně proti kostkám při řešení konfliktních situací, obvykle se z toho vyklube jenom spor o DC nebo o to, na co vlastně házet kostky používám soukromě a reálný (ne ty v pytlíku v inventáři) a používám je, když si nejsem úplně jistej, jak by se postava rozhodla, nebo abych se trochu "umravnil" - tím myslim, že postava má udělat něco, co jí přitíží nebo ublíží a moje metagamerský já se tomu brání, tak si dám eště jednu šanci přes kostky 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 18:18 06. Feb 2008 |
|
|
Jo jo, každý máme svý metagamerský já... ale ono to není nic jinýho než naše "ego" a dělá totéž i v reál life:) U mně to nejčastěji vyvolává (in game) situace, kdy najednou vidím, že něčí postava, se kterou jsme se ve hře viděli na začátku, je op nějaké době mnohem dál než moje... a najednou mně štve, že moje postavička, která si hraje, je takovej "looser"... takže v podstatě tohle "srovnání" je největší pokušení. Rozhodně je lepší vůbec se nedívat do seznamu hráčů a jejich levelů...
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Tiefling ve městě Posted: 09:49 08. Feb 2008 |
|
|
ZAMECENO!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |