|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 11:46 13. Feb 2008 |
|
|
Ted tu čtu, že nejdou obarvit pláště? To je ale dost hloupé, za to bych se ted aurčitě přimlouval, látky by se měly dát barvit všechny....
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 11:55 13. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Darien wrote: Ted tu čtu, že nejdou obarvit pláště? To je ale dost hloupé, za to bych se ted aurčitě přimlouval, látky by se měly dát barvit všechny.... Prosim zkus napred cist a pak teprv psat. O neco vys na to odpovidam, ze je casem snad doplnim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 12:11 13. Feb 2008 |
|
|
Velká omluva Mr. Kucik, vážně jsem to přehlédl.
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 13:17 13. Feb 2008 |
|
|
jen doplním, že štíty nejdou
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 17:10 13. Feb 2008 |
|
|
Seth-Plzen wrote: No pokud ja vím, tak se ti ta zbroj, kterou chces obarvit ukazuje na tom panakovi za barvirem. Aspon u me to tak bylo. Takze hned vidis, jak ta zbroj vypada. A hlavne kdykoliv muzes rict, ze chces svy veci zpet a pak nic neplatis. System je to doceal promakanej, nemenil bych ho. Ale pridal bych tam jeste moznost obarveni helm, plastu a stitu. Sakra, já si toho paňáci nevšim a utratil jsem zvbytečně tisícovku, když se mi barvy nelíbily a barvil jsem znova 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 17:23 13. Feb 2008 |
|
|
Tisicovku? Kde berete tak drahy saty?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 17:53 13. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Tisicovku? Kde berete tak drahy saty? Já studoval a studoval a budoucnost si budoval aby ze mě zemědělec byl ...... 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 18:51 13. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Pro některé postavy bych založil JZD a nechal je na splátky koupit traktor 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 20:59 13. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Tisicovku? Kde berete tak drahy saty? Pilně makám - sbírám trhám a prodávám , nelelkuju, nekecám, nehoním se za jedním jezevečkem, nevysedávám v hospodách... A pak to blbě utratím u barvíře, když se mi barvy jeví na brnění jinak než ve vzorníku, a nevšimnu si figury za barvičem ...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 08:30 14. Feb 2008 |
|
|
Seth-Plzen wrote: Pro některé postavy bych založil JZD a nechal je na splátky koupit traktor  No jo zatím to je švanda, ale jak přijde u bráchy další lvl (počítám tak v době za dva až tři týdny) tak by se ten traktor nebo lépe kombajn jisto jistě hodil. Variantou brod, tedy druhou, zůstává možnost navštívit banku se zbraní v ruce za účelem získání sociálních dávek. Nepřidá se někdo? 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 09:47 14. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Theogil I wrote: Seth-Plzen wrote: Pro některé postavy bych založil JZD a nechal je na splátky koupit traktor  No jo zatím to je švanda, ale jak přijde u bráchy další lvl (počítám tak v době za dva až tři týdny) tak by se ten traktor nebo lépe kombajn jisto jistě hodil. Variantou brod, tedy druhou, zůstává možnost navštívit banku se zbraní v ruce za účelem získání sociálních dávek. Nepřidá se někdo?  Bohužel do toho moje postava asi nepůjde  . Já už jsem se nějak smířil s tím, že bude chudá jak kostelní myš. Zemědělce z ní dělat nebudu, už jich je tu dost  . Někdy to vypadá jak nálet kobylek
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: BARVÍŘ Posted: 11:26 15. Feb 2008 |
|
|
Menili se ceny barvire. Prosim nepanikarit, budou se vzapeti menit jeste jednou. 
|
|
Top |
|