|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:38 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Už sem ti připravil pelech v místnosti pro otroky Kiry.. čeká na tebe 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:40 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
diiik, budu mit nejaky vychazky?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:43 17. Feb 2008 |
|
|
Jo, přinést mi jídlo, odnést prázdné talíře.. dobrá vyhlídka ne 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:45 17. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: Jo, přinést mi jídlo, odnést prázdné talíře.. dobrá vyhlídka ne  potrebuju vencit taky krapet uroznout par hlav a tak
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:46 17. Feb 2008 |
|
|
V kotci budeš mít krysi a dobře, někdy tě pošlu umejt barák  .. pod na chat
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:09 17. Feb 2008 |
|
|
Aznar wrote: no akorat problem je rozeznat co za banditu tam zrovna je, kdyz vypadaji vsichni stejne jedinej kdo vypada jinak je pulork bandita, tomu se vyhybam kdyz ho vidim, ale ted tam nikdo odlisujici se vzhledem od ostatnich nebyl jednoho banditu sem vylakal, v pohode zabil a najednou sem dostal paralyzu... nez skoncila, tak sem byl mrtvej... nevim co sem udelal spatne a jestli bych to priste resil jinak, neni sance poznat jestli ten bandita je normalni pesak nebo silny mag Dynamický spawn je PRÁVĚ o tom, že si nikdy nemůžeš bejt jistej tim, proti čemu stojis...a prave proto to tak je. Holt už thalie neni plyšákov, kde se "jde do ty a ty lokace na ty pětilevlový potvory" ptž v tý vedlejší jsou desetilevlový a dostali bychom na zadek.. Neni zrovna to pěkný, že to neni jak nějakej Lineage??
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:27 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
vzdavam to, nepochopili jste o cem mluvim a snazite se vyvracet to, co sem vubec nerekl a s cim naopak souhlasim
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:37 17. Feb 2008 |
|
|
pokud správně chápu, tak se ti nelíbí příliš silný spawn na frekventované lokaci. Podle toho ,co jsem vyčetl jsi měl šanci přežit. Tím ,že jsi vylákal jednoho banditu se mág začal boostovat (a dej mágovi čas se nabůstit a sežere všechno  ). No a pak si tě podal paralýzou... Banditi se uměj dorozumívat, pokud jsi šel jednoho vylákat ,tak postava musí IC počítat s tím, že ostatní se to mohou dozvědět. Tvoje postava čelila přesile, mimoto byla noc a v noci slušní lidé spí. Nechtěl si tam banditům přebrat výhodnýho fleka? Teď si ještě můžete libovat, ale jednou se vráti noci páni a to teprv bude spawn 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:42 17. Feb 2008 |
|
|
To uvedu na pravou miru jak sem to pochopil: Proste dostat se nekudy frekventovanou cestou byt i v noci by melo bejt ostreny krapet rozumne a ne aby tam skapal i epic lvl  prece jenom sou to frekventovany mista, ne? Takze je rozdil jit nekam creepit pekne lov XP a jenom prejit par lokaci trebas kvuli pivu U Krkovicky. To chtel celou tu dobu basnik rici. Takze dynamickej spawn je vybornej, ale an ceste kde prochazej dene i v noci desitky lidi vojsk atd (predpokladame, ze straze se uci i v terenu jako kazdej normlani vojak)....tezko tam muze nabehnout nejakej nadelanej posuk aby o sobe dal ete vic vedet, ne? (myslim tim toho sueper maga).
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:49 17. Feb 2008 |
|
|
No to ze su niekde len nake "sracky" neznamena, ze sa tam obcas nemoze vyskytnut aj silnejsi jedinec (sice s malou sancou ale predsa), na epicky lvl to urcite nema. Cez den su cesty viac menej bezpecne, ale co cakate ksakru v noci a este po tom ako sa vie, ze drowove sa potuluju hlavne v noci. To ziadny zdravy a rozumne zmyslajuci jedinec v noci nevyleze von. A vojakom, alebo strazam by si musel inac zaplatit aby vyliezali cez noc mimo hradieb. V noci mas v meste bezpecno a ked vylezes von rataj s tym, ze mozes zomriet a este ked zacnes s nimi bojovat.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:50 17. Feb 2008 |
|
|
Me by zajimalo, co je podle vas super mag...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:54 17. Feb 2008 |
|
|
Nepobiha tam nahodou sjetej Gandalf na amfetaminu? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 13:55 17. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Nepobiha tam nahodou sjetej Gandalf na amfetaminu?  No jasne mali se Sarumanem zurku a tedka blbnou a prepadavaji pred Karathou pocestne. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 14:03 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
aha, takze vase rada je takova, ze pokud je zrovna noc, tak se mam odpojit a pripojit se zas az za urcitou dobu kdy bude rano? dynamicky spawn by nemel omezovat hratelnost a tady v tomhle konkretnim pripade ji dle meho omezuje... pravdepodobnost, ze se tam ten mag objevi je mozna mala, ale pokud nemuzu poznat, ze tam je, tak to automaticky znamena, ze v noci se neda z ivory do karathy projit cestou s rozumnym rizikem super mag je subjektivni oznaceni vzhledem k moji postave na 10. levelu... kdyz ji nekdo dokaze zabit 2 kouzly, tak mi prijde hodne silny a diky kirimu za tlumoceni, aspon nekdo chape o cem mluvim 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 14:07 17. Feb 2008 |
|
|
Ale v noci na cestach mas vzdy nake riziko...ja tam napr toho maga nestretol este ani raz.
Druha vec, mohol si to obist. Sam si priznal, ze si ich zacal vylakavat a bojovat s nimi. Tak ta proste sejmul. Zomrel si sam a mozes si zato sam. To iste sa ti moze stat v akomkolvek dungu alebo kdekolvek inde, len preto, ze tam zrazu nebude spawn ako klasicky, ale naka mala sanca na silnejsi.
Dalsia vec, nechod sam ale v doprovode ked uz musis v noci nekam cestovat a mas po probleme. Skupina si s nimi urcite poradi.
|
|
Top |
|