Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:12 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 146 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani DM
PostPosted: 11:49 18. Mar 2008 
Bůh
 Profile

Taky si uvědom že ne všichni v podtemnu maj přijmení N'Abarn a jsou tam i otroci co můžou mít jiný jméno než drowské..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 11:51 18. Mar 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Krata wrote:
...jsou tam i otroci co můžou mít jiný jméno než drowské...

a to vás čeká všecky :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 11:54 18. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

kucik wrote:
Pivo wrote:
...

Coz o to, ja to asi pochopil, ale ma to jednu takovou drobnou, uplne nepodstanou chybicku. Totiz ze to neni technicky mozne.
Telo par minut po zabiti totiz mizi, vis? Zrovna vcera jsme na to pekne dojeli, kdyz z vypravy prezil jediny a nez se mu podarilo probojovat zpet k telum, jedno z nich zmizelo.

Ale jinak pekne. Jenom zkus priste pouzit mozek a az potom klavesnici. Nekdy je treba pred pouzitim protrepat (hlavu, ne klavesnici).

chachá aha teď se válím smíchy po zemy!!!Zajímavé

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 11:56 18. Mar 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

válej se intenzivně a přitom třepej....nejlépe tak dvě hodiny...po tu dobu zkus nesahat na klávesnici :P

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 18. Mar 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Pivo wrote:
...

zajímavé myšlenkové pohody.
Ty musíš být opice, toho člověk není schopen :x
Zajímalo by mě ,jak jsi na tu údajnou prasárnu přišel, když podle vlastních slov hraješ na povrchu.

Reply with quote  

PostPosted: 12:04 18. Mar 2008 
Měšťan
 Profile

hlavně mě fascinuje, že sám tvrdíš, že tam postava byla 30 minut a přitom výdrž těla na zemi je velmi krátká...tuším kolem 7 minut

System smrti:

Pokud se dostanou zivoty Vasi postavy pod 0, postava padne do bezvedomi a zacne krvacet. V tomto okamziku ji nekdo muze pomoci kouzlem a nebo lekarnou. Pokud klesnou zivoty postavy pod -10, postava zemre. Po smrti putuje jeji duse do podsveti, kde je vydana na milost Astarothovi - straslivemu panovi podsveti. Pokud ji nikdo nepomuze, musi Astarothovi darovat cast svoji duse - 6% ziskanych zkusenosti a 25% zlata, aby se mohla vratit zpet mezi zive. Mrtvola muze byt ozivena klerickymi kouzly ( oziv mrtveho - prijde o 3% xp, vzkriseni - prijde o 1% xp). Nebo muze byt odnesena do chramu (mrtvoly jsou prenositelne), kde ji knez pomuze za cenu 8000 zlatych (prijde o 1% xp).

Po urcite dobe je mrtvola sezrana bestiemi a nadobro ztracena. Coz take nemoznuje zneuziti hry a volani pomoci po tellu.

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

Reply with quote  

PostPosted: 12:04 18. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

*hodi sutr do monitoru* tumas nerade :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 12:13 18. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

RES wrote:
Presto to beru jako uzavrene jen se potvrdilo Thaliske pravidlo mlc a bude to lepsi :roll:

no jeste jsem to necetl cele ales timto ses ztotoznuju,MLC A BUDE TO LEPSI TO PRESNE SEDI.......

Reply with quote  

PostPosted: 12:15 18. Mar 2008 
Urozený
 Profile

Teesha wrote:
hlavně mě fascinuje, že sám tvrdíš, že tam postava byla 30 minut a přitom výdrž těla na zemi je velmi krátká...tuším kolem 7 minut

System smrti:

Pokud se dostanou zivoty Vasi postavy pod 0, postava padne do bezvedomi a zacne krvacet. V tomto okamziku ji nekdo muze pomoci kouzlem a nebo lekarnou. Pokud klesnou zivoty postavy pod -10, postava zemre. Po smrti putuje jeji duse do podsveti, kde je vydana na milost Astarothovi - straslivemu panovi podsveti. Pokud ji nikdo nepomuze, musi Astarothovi darovat cast svoji duse - 6% ziskanych zkusenosti a 25% zlata, aby se mohla vratit zpet mezi zive. Mrtvola muze byt ozivena klerickymi kouzly ( oziv mrtveho - prijde o 3% xp, vzkriseni - prijde o 1% xp). Nebo muze byt odnesena do chramu (mrtvoly jsou prenositelne), kde ji knez pomuze za cenu 8000 zlatych (prijde o 1% xp).

Po urcite dobe je mrtvola sezrana bestiemi a nadobro ztracena. Coz take nemoznuje zneuziti hry a volani pomoci po tellu.

Pozor na to, pomněrně zastaralé a neopravené informace. Tohle neplatí a to že duše odešla po pár minutách odpočtu k Astarothovi neznamená, že nahoře se tělo ještě dalších pár minut nepovaluje než zetlí. To jen tak naokraj.

Reply with quote  

PostPosted: 12:23 18. Mar 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Hrac RES nezemrel, tak nevim co se tu stale resi. Jedine co utrpelo je jeho nedotknutelne ego, ktere musi mit neustale pocit moci. At uz ve forme vysoke urovne a nebo sily zabitych monster.

Zemrela bojovnice na nake 4. urovni, kdyz particka nabehla do udoli mantikor (potvory minimalne pro levely 12+, takze jestli se nekomu zda divne, ze postava na 4. lvl zemrela, tak vazne pochybuji o jeho dusevnim zdravi), kde sem ani nebyl. Pote je mantikory pronasledovali a misto aby utekli, tak druhy bojovnik na 4. lvl bezel zpet smerem k udoli. Hrac RES se bezel vyspat a zrejme se vratit pro nej. Jenze jeho RP asi nezahrnuje to, ze spanek netrva jen minutu a bojovnik tam na nej musel cekat X hodin. Tak ho nasla slabsi mantikora a po varovani ze krouzi kolem na nej zautocila a on podlehl. RES se po nekolika hodinach spanku vratil a cestou ho prepsadla mantikora a malem zabila, jelikoz ani nebyl naboosteny. Jeste jsem ji odehnal, aby nezemrel.

PS: Kdyz budu chtit nekoho zabit, tak s tim sebelepsi postava a nebo hrac nic neudela a proste chcipne. Kdo si mysli opak je vedle.

Reply with quote  

PostPosted: 12:28 18. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Nemám ani páru co se tam stalo a nebudu se přiklánět ani na jednu stranu ... to je mezi vámi a těmi co se toho zúčastnili, ale jedno vím jistě - Res nám rád ukazuje místa na která se jen tak zase dlouho nepodíváme, ukazuje nám jak je Thalie nádherná a že to není jen o mravencích, psech, vlcích a jezevcích či pro ty otrlejší o kanálech pod Karathou. Na každou výpravu s Resem jsem se těšil - byly tři a ze všech jsem byl u vytržení. O exp. v lvl rozdílu 17 - 10 vůbec nejde, postih je takový a riziko i bez vnějšího zásahu takové, že bych o tom jako o vyexpování postavy nemluvil a zisk zlatých po podělení počtem členů družiny je hezký, ale v žádném případě ty 2000zl. nezrujnují ekonomiku Thalie. Tak si myslím, že jestli Res nebo Sorrow přestanou pořádat poznávací zájezdy tak se vrátí stereotyp a nuda, kterou dnes není možno něčím rozehnat. Berte to prosím jako soukromý názor na to co dělají vyšší levely pro nižší. Já osobně jsem za to vděčen a kdykoli se naskytne příležitost tak se rád přidám.

A TOHLE JE TAKY FAKT,KDYBY NEBYLO TECHTO LIDI VETSINA Z NAS ANI NEVI ZENO PODOBNEHO SE ZDE NALEZA,JA MAM TEDA S DM ZKUSENOST DOBROU,ALE NEVIM KTERY TO BYL MYSLIM ZE ONEICEONE MYSLIM A TEN ME VE ZLOBRI JESKYNI NECHAL PREZIT IKDYZ TO BYLA PRO ME JASNA MSRT,A SEJMUL ME JEN NA PLOCHO JAKO OMRACENI A POTOM MUJ PRITEL DOSTAL SANCI ME ODTAMTUD DOSTAT,TAK TOHLE SE MI ZDA FER,ALE POZABIJET NIZKE LVL JEN PROTO ZE CHTELI VIDET JINE STVURY SE MI ZDA DOST PODIVNE,A TO JE PROTO ZE VLEZLI DO JESKYNE KTERA PRO NE NENI STAVJENA.A JELIKOZ JSEM MANTIKORY UZ POZNAL TAK VIM ZE I BEZ DM JSOU SMRTONOSNE.....MYSLIM ZE NIKZYM LVL BY SE MELO POMAHAT A NE JE NICIT PRO ZABAVU.A JA STOJIM URCITE PRI HRACICH :D :D :D

Reply with quote  

PostPosted: 12:29 18. Mar 2008 
Měšťan
 Profile

Theogil I wrote:
Teesha wrote:

System smrti:

Pozor na to, pomněrně zastaralé a neopravené informace. Tohle neplatí a to že duše odešla po pár minutách odpočtu k Astarothovi neznamená, že nahoře se tělo ještě dalších pár minut nepovaluje než zetlí. To jen tak naokraj.

hmmm..tak to nevím jaký mám informace..ale z vlastní zkušenosti vím, že max. do 10 minut +- tělo zmizí...ale asi sem měl jen smůlu :)

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

Reply with quote  

PostPosted: 12:30 18. Mar 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:

To mas pravdu. Prave jsem to upravil. Nicmene telo mizi par minut po tom, co se duse (hrac) prenese do podsveti, na tom se nic nemeni.

@danielfojt
Heh, tohle fakt miluju "Necetl jsem to, ale souhlasim s tim." To vazne o necem vypovida.
Promin, ale kdyby sis napred prosel fora jinych svetu, mozna by te prekvapilo, jak je Thalie k podobnym choromyslnym vyplodum tolerantni. A ze je lepsi mlcet? Promin, ale co tak strasneho se stalo tem, kteri nemlci? Bylo jim odpovezeno, ze melou sr**ky. Tak to je vazne kruty trest. :roll:

PS: A prosim nepiste cely prispevek kapitalkama. Kdo to ma cist...

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:30 18. Mar 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:
...

''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?''
zhruba takhle na mě působí tvůj příspěvek...
Smiř se s tím ,že na všechno prostě nemáš.

Reply with quote  

PostPosted: 12:34 18. Mar 2008 
Urozený
 Profile

Teesha wrote:
hmmm..tak to nevím jaký mám informace..ale z vlastní zkušenosti vím, že max. do 10 minut +- tělo zmizí...ale asi sem měl jen smůlu :)

Já měl na mysli ty informace o ceně vzkříšení a postihu na exp., zl. .... mám ten pocit že tělo vydrží o trošku déle, ale nerad bych to tu pitval, kluci by jistě nebyli rádi kdyby se v těchto věcech příliš vrtalo a propíralo se to na fóru.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 146 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]