|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 12:57 24. Apr 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Ja nevim proc se musite vsichni rozcilovat a srset bleskama.Nikde a nikdo nepsal, ze je to finalni verze.To vam nestaci.Jedna se o naprosto novou vec a tak je snad pochopitelne, ze se musi doladit.Ostatni crafty nebudou tak tezke, tak jestli na to nemas nerva, tak pockej na dalsi. Ostatne, alchymie by mela bejt slozita a pro starsi postavy a ne ze ji nekdo zacne delat na 3 levelu podle mne (bez urazky) nikde nebylo napsáno, že je to pro postavy na vyšším levelu... a ani mi nepřijde nějakej důvod, proč by to tak mělo bejt, obzvláště když existujou zvláštní lvl. craftu. počkat si na další craft je zajímavej nápad, ale chci dělat něco co postava má trochu v IC výhledu, ne nějaký nesmysly (jako třeba kovařinu).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 12:59 24. Apr 2008 |
|
|
melvik wrote: jop psal sem to do planu, je skoro hotova uprava ingredienci. Bude jih min a budou rozdeleny do skupin a vyroba lektvaru bude logictejsi. Jen cekam az se usadi trosku verze a budu moci dat do modulu nove houby a bilynky. Z kuzi a takovejch velkejch veci ingredience budou jen vyjimecne. Ingredience budou hlavne houby a bylinky. Vyjimecne mensi trofeje nekterych tvoru. Jako treba ucho paladina nebo konecky prstu gnoma kouzelnika.jinak souhlas se sorrovem, jdou udelat tak silne lektvary ze postava na 3 lvl a 20 lvl alchymie by byla skoro jako postava na 15 levlu  to bude určitě přínos... ale postava nemůže bejt na 20 lvl. craftu, aspoň ne za současnýho stavu, když na 4. přestane získávaz XP za zpracování surovin. zisk 1 za triviální lektvar je dosti pomalý... musela by vyrovit kolik lektvarů na 20 lvl? 1 500 000? nebo víc?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:06 24. Apr 2008 |
|
|
jasně ale snížený staty na NPC taky nevidíš bohužel nevim, jak to fungule, proto se ptám...pokud se na otrokovi ukáže viditelnej efekt, může se myslim ukázat jak na placeablu, tak na NPC a placeabl se nehne, NPC furt někam pochodujou, nowalk - nenowalk, jak si s nima něco začneš, přibíhaj stráže a další a další vopruzy a ty placeably zmučenejch tělíček sou tak roztomilý.....  navíc u alchymistů dole je přes placeabl votroka dělaná výlevka, je možný, že by to byla výlevka i ochutnávač v jedný osobě ? naleješ mu to do krku, lektvar se spotřebuje, flaška zrecykluje a pokud měl lektvat viditelnej efekt, aplikuje se...hm ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:15 24. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak dole pochopim otroka ale co nahoře? tam doufám otrok nebude 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:23 24. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
photter wrote: jasně ale snížený staty na NPC taky nevidíš bohužel nevim, jak to fungule, proto se ptám...pokud se na otrokovi ukáže viditelnej efekt, může se myslim ukázat jak na placeablu, tak na NPC a placeabl se nehne, NPC furt někam pochodujou, nowalk - nenowalk, jak si s nima něco začneš, přibíhaj stráže a další a další vopruzy a ty placeably zmučenejch tělíček sou tak roztomilý.....  navíc u alchymistů dole je přes placeabl votroka dělaná výlevka, je možný, že by to byla výlevka i ochutnávač v jedný osobě ? naleješ mu to do krku, lektvar se spotřebuje, flaška zrecykluje a pokud měl lektvat viditelnej efekt, aplikuje se...hm ? Snizeny staty nevidis, ale snizeny staty nezabijej. Inflict critical wounds vidis, otravu vidis, explodovat zaludek taky vidis. Udelat to jen na NPC je asitak 112x jednodussi. Navic vylevka muze bejt klidne taky NPC. Muze mit klidne paralyzu a to zarucene nikam nepujde. Navic jsem teda mel v umyslu, ze by se tihle otroci museli kupovat, protoze je to precijen spotrebni zbozi - umrit zvladne jen jednou. @Krata: Co treba skret?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:30 24. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Snizeny staty nevidis, ale snizeny staty nezabijej. Inflict critical wounds vidis, otravu vidis, explodovat zaludek taky vidis. Udelat to jen na NPC je asitak 112x jednodussi. Navic vylevka muze bejt klidne taky NPC. Muze mit klidne paralyzu a to zarucene nikam nepujde. Navic jsem teda mel v umyslu, ze by se tihle otroci museli kupovat, protoze je to precijen spotrebni zbozi - umrit zvladne jen jednou. @Krata: Co treba skret? to by vyhovovalo. jen doufám, že nebudou moc drazí a stálým odběratelům budou poskytnuty množstevní slevy.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:45 24. Apr 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: to by vyhovovalo. jen doufám, že nebudou moc drazí a stálým odběratelům budou poskytnuty množstevní slevy. Ceny by asi nebylo moc vysoke. Se stalym odberem to asi taky nebude tak slavne. On alchymista malokdy objevi nejaky smrtici jed. Navic ani dat to nekomu vypit nemusi byt dvakrat bezpecne. On muze byt takovy skret taky nebezpecny, kdyz najednou zjisti, ze ma silu jak kyklop, nebo drapy jako drak  Nejlepe zamestnej ochutnavace. Takovy berserk by myslim bez vetsich potizi prezil 99% lektvaru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:59 24. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: [Ceny by asi nebylo moc vysoke. Se stalym odberem to asi taky nebude tak slavne. On alchymista malokdy objevi nejaky smrtici jed. Cha! A ještě jednou.. CHa! Nejsou to jen jedy, co zabíjí... kucik wrote: Navic ani dat to nekomu vypit nemusi byt dvakrat bezpecne. On muze byt takovy skret taky nebezpecny, kdyz najednou zjisti, ze ma silu jak kyklop, nebo drapy jako drak riziko podnikání  když bude paralyzovanej, bude to jedno kucik wrote: Nejlepe zamestnej ochutnavace. Takovy berserk by myslim bez vetsich potizi prezil 99% lektvaru. špatné doporučení. ochutnávač by neměl být o deset úrovní výš než alchymista... berserka bych určitě nepřežil já, na lektvary by ani nedošlo.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:04 24. Apr 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: to bude určitě přínos... ale postava nemůže bejt na 20 lvl. craftu, aspoň ne za současnýho stavu, když na 4. přestane získávaz XP za zpracování surovin. zisk 1 za triviální lektvar je dosti pomalý... musela by vyrovit kolik lektvarů na 20 lvl? 1 500 000? nebo víc? pokud hodlas vyrabet jen trivialni tak asi jo  , puvodni myslenka byla aby jsi dostaval xp za jednoduchy lektvary jako za jednoduchy monstra. Ale asi nevyrobis tolik lektvaru jako zabijes monster  tak se to zvedne. Bych udelal zaroven jak bude druha verze alchymie. V nove verzy by melo byt mene ingredienci a system na kterej kdyz postavy prijdou tak se jim alhymie o dost zlehci. Sice budou na ingredienich vlasnosti vetsinou trosku jinak. Ale kdo mi pak napise PM se spravnym namychanim lektvaru ve stare alchymii, tak mu reknu ktere dve ingredience jsou to v nove. Uz sem to nekde psal. Ingredience budou rozdeleny do 6 skupin.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:12 24. Apr 2008 |
|
|
melvik wrote: pokud hodlas vyrabet jen trivialni tak asi jo  , puvodni myslenka byla aby jsi dostaval xp za jednoduchy lektvary jako za jednoduchy monstra. Ale asi nevyrobis tolik lektvaru jako zabijes monster  tak se to zvedne. Bych udelal zaroven jak bude druha verze alchymie. V nove verzy by melo byt mene ingredienci a system na kterej kdyz postavy prijdou tak se jim alhymie o dost zlehci. Sice budou na ingredienich vlasnosti vetsinou trosku jinak. Ale kdo mi pak napise PM se spravnym namychanim lektvaru ve stare alchymii, tak mu reknu ktere dve ingredience jsou to v nove. Uz sem to nekde psal. Ingredience budou rozdeleny do 6 skupin. no já bych se větší rozmanitosti tak nebránil, jen chci aby to nebylo tak vysoce úmrtný a aby to mělo nějakou vnitřní logiku (tj. aby léčivá rostlina v reálu, která se na Thalii jmenuje stejně, byla taky léčivá). naopak bych lektvary nenechával dělat z mála ingrediencí, ale z více (a třeba i s mezistupni, kdy se jedna ingredience vyrobí z několika jiných... to by bylo teprv maso) 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:25 24. Apr 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Sorrow wrote: Ja nevim proc se musite vsichni rozcilovat a srset bleskama.Nikde a nikdo nepsal, ze je to finalni verze.To vam nestaci.Jedna se o naprosto novou vec a tak je snad pochopitelne, ze se musi doladit.Ostatni crafty nebudou tak tezke, tak jestli na to nemas nerva, tak pockej na dalsi. Ostatne, alchymie by mela bejt slozita a pro starsi postavy a ne ze ji nekdo zacne delat na 3 levelu podle mne (bez urazky) nikde nebylo napsáno, že je to pro postavy na vyšším levelu... a ani mi nepřijde nějakej důvod, proč by to tak mělo bejt, obzvláště když existujou zvláštní lvl. craftu. počkat si na další craft je zajímavej nápad, ale chci dělat něco co postava má trochu v IC výhledu, ne nějaký nesmysly (jako třeba kovařinu). To co sem psal, tak zatim si stojim.Proste by zrovna tenhle craft mel bejt pro starsi postavy a kdyz ho bude delat postava na malem IvI, tak holt s tim musi pocitat ze se neco muze zvrtnout, ona alchymie a dokonce vyroba drog v realu je taky dost nebezpecna... Nektere suroviny pro lepsi lektvary sou i na hur dostupnych mistech.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:34 24. Apr 2008 |
|
|
Sorrow wrote: To co sem psal, tak zatim si stojim.Proste by zrovna tenhle craft mel bejt pro starsi postavy a kdyz ho bude delat postava na malem IvI, tak holt s tim musi pocitat ze se neco muze zvrtnout, ona alchymie a dokonce vyroba drog v realu je taky dost nebezpecna... Nektere suroviny pro lepsi lektvary sou i na hur dostupnych mistech. Taky si stojim za tim, co jsem napsal... ty suroviny, to je jiná věc. Buď je prostě nebudu mít, nebo si je musím získat IC. Ale teď je spuštěná alchymie a jako první... jestli mám čekat rok IR než si jí budu moci otkoušet, přijde mi to smutný.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:50 24. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: .... ok, ok, proto se ptám....výlevky už nechám plcbl, když už tam sou a to s nakupováním ochutnavače je skvělej nápad, to doladíme, aspoň k něčemu bude trh s otrokama...přemejšlim, jak s povrchem.....dobrovolníci z řad městský chudiny, přístavní povaleči a jiný houmlesáci za úplatu...to by snad šlo 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:55 24. Apr 2008 |
|
|
Rok  To snad ne... Alchymii by mela bejt nebezpecna, takze postava s nizkym HP, ktera neprezije treba ten vybuch, by holt musela ziskat vice zkusenosti a nebo zesilit. A s tema vybuchama souhlasim a nic bych nemenil...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:56 24. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: kucik wrote: .... ok, ok, proto se ptám....výlevky už nechám plcbl, když už tam sou a to s nakupováním ochutnavače je skvělej nápad, to doladíme, aspoň k něčemu bude trh s otrokama...přemejšlim, jak s povrchem.....dobrovolníci z řad městský chudiny, přístavní povaleči a jiný houmlesáci za úplatu...to by snad šlo  Se konecne proflaklo, kde se v kanalech pod Karathou vzali mutanti..
|
|
Top |
|