|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:13 23. Apr 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: ked ta niekto pozdravi aj ked ta nepozna, treba ta chce spoznat  No, když mi někdo začne přát pěkný den uprostřed boje kdy ze mě crčí krev a pak odejde nebo když postava běží kolem mě a za běhu pozdraví, tak to mi opravdu přijde divný a na seznamování to nevypadá. Za tim si stojim a tečka. Někoho to může prudit stejně jako přepady zláků.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:13 23. Apr 2008 |
|
|
igor wrote: Sorrow wrote: At koukam jak koukam na nazev topic, stale nevidim souvislost...  No, někdo napíše svůj názor na zbytečné zabití - zlej přepad postavu a zabil jí. A vadí mu to. Potom se najde někdo, komu přepadávání nevadí (např. já) a napíše že mu vadí zase druhej "extrém" - zdraviči. Protože chce naznačit že každá mince má dvě strany a někomu vadí tohle a někomu opak. Někdo souhlasí s jednim, někdo s druhym, každej napíše svůj názor a tomu se říká diskuse. tak sakra to je rozdil jako prase,jsi asi z jine planety pozdrav ani jednu stranu nic nestoji vis:)
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:16 23. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
igor wrote: No, když mi někdo začne přát pěkný den uprostřed boje kdy ze mě crčí krev a pak odejde nebo když postava běží kolem mě a za běhu pozdraví, tak to mi opravdu přijde divný a na seznamování to nevypadá. Za tim si stojim a tečka. Někoho to může prudit stejně jako přepady zláků. no ked to beries takto tak ti to samozrejme nemozem brat, ale stale sa mi to zdravenie nezda tak strasne. navrhujem kompromis.. vzdy ked ta niekto pozdravi zabi ho.. aspon bude na fore veselo 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:19 23. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Danielfojt: Dyk sem ti napsal že kdyby si dal vědět DM tak by ti ty expi i vrátil a nemusel si to tady tak zbytečně řešit.. Berserk tě chtěl praštit a pak mučit nebo tě okrást nebo cokoliv, nečekal že tě zabije.. nevim proč si nedokážeš uvědomit že to neudělal úmyslně a logicky si můžeš uvědomit že když umřeš kvůli chybě hry, mohl by ti DM pomoc.. Igor a Sorow: řešíte oba blbost Igor: tak ty lidi za každej pozdrav prašt.. třeba pak vznikne topic: "na pozdrav odpověděl úderem" 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:21 23. Apr 2008 |
|
|
Krata wrote: Igor: tak ty lidi za každej pozdrav prašt.. třeba pak vznikne topic: "na pozdrav odpověděl úderem"  Lol! To je jak titulek z blesku. Jinak pokud nekdo zemre kvuli chybe hry, tak je jasne, ze se mu xp vrati a chyba se napravi. Nemam rad tohle zbytecne rozmazavani na foru a vynaseni IC informaci kdo co udelal...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:23 23. Apr 2008 |
|
|
Jo jenomže tohle zabití se točí akorát kolem toho, že dotyčnej tu postavu vůbec zabít nechtěl, jen selhal systémovej script, což třeba někdo nechápe. To je jako kdyby mi dělal DM krásnej quest a překlik se na DM kill a já pak psal na fórum, že DM po mě jde a vyžívá se v zabíjení postav.
Se "mrtvolo" domluv s DM a třeba ti ty xp vrátí. Jak už tu psal Berserk, zabít tě nechtěl, chtěl jen nějakou trofej a prachy ale selhal script. Tak to nemůžeš brát že tě zabil úplně a já to tak taky neberu... proto klidně srovnam zdravení s "vejpraskem".
EDIT: Rejty a Kráťa mě předběhli.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:35 23. Apr 2008 |
|
|
No a pohadky je konec... sakra a ted si vsici budou myslet jakej sem zloun kdyz se tu vynaasi takovy IC informace *ukapne slza* Spokojenost na vobou stranach ty mozna dostanes XP ja zas mam tvou krasnou kebuli  BTW...k ty smrti jak to hrat...??? pokazdy to je prece zmlaceni do krve ne ? uriznuta hlava je jen trofej asi nekoho jinyho...nebo snad to mam brat je to hlava presne toho hrace a nova mu dorostla ...ruku este pochopim to klerik opravi *mrkne na Hurduna* ? rozdil je ve staly smrti trebas nakyho vrahouna, jako mi jednou rikal RES uz nevim koho to mel, ze ho DM fakt popravili... jinak duse z podsveti prece se vykoupi a prece po Thalii nebudou behat bezhlavi hrdinove 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:38 23. Apr 2008 |
|
|
2Berserk: To uříznutí hlavy bych bral spíš jako skalp, to klerik "opravit" zvládne. Taky si moc nedovedu představit jak mu roste nová hlava, i když by to bylo určitě prima pokoukání 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:42 23. Apr 2008 |
|
|
igor wrote: Neithan1 wrote: ked ta niekto pozdravi aj ked ta nepozna, treba ta chce spoznat  No, když mi někdo začne přát pěkný den uprostřed boje kdy ze mě crčí krev a pak odejde nebo když postava běží kolem mě a za běhu pozdraví, tak to mi opravdu přijde divný a na seznamování to nevypadá. Za tim si stojim a tečka. Někoho to může prudit stejně jako přepady zláků. Tak pozor at nebouchnes 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:43 23. Apr 2008 |
|
|
Bud si mu urizl hlavu = zemrel, nic se vracet nebude. Nebo si ho jen utlouk do bezvedomi = prezije, vrati se mu xp.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:46 23. Apr 2008 |
|
|
Tak jak je to ty vrahu?Sam sem zvedavej 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:46 23. Apr 2008 |
|
|
Rejty wrote: Bud si mu urizl hlavu = zemrel, nic se vracet nebude. Nebo si ho jen utlouk do bezvedomi = prezije, vrati se mu xp.  prekerka...no tu hlavu sem mu uriznul, jako skalp to nefunguje jak psal nahore Igor ? 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:49 23. Apr 2008 |
|
|
No v tom pripade si ho chtel zabit a ne ho jen domlatit do bezvedomi 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 17:51 23. Apr 2008 |
|
|
Sorrow wrote: No v tom pripade si ho chtel zabit a ne ho jen domlatit do bezvedomi  prave ze to je uplne jinak... sem s DM domluvenej ze kdyz odseknu ruku tak mi ji da do invu .... ale kdyz uz tam tak lezel tak sem si tu hlavu proste pucil... ale ruka mi bude stacit 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: zbytečne zabiti Posted: 19:21 23. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
A v jinym případě, až jako kněžka useknu hlavu třeba Berserkrovi (příklad  ) potom ho potkám a můžu mu jí ukázat "Hele berserkru tvoje hlava" *drží hlavu Berserkra* "Ty sketo, za to tě zabiju, vyrvu ji z tvých studených rukou.." zajímavá hra by to byla ale trochu nerealná 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|