|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:10 20. May 2008 |
|
|
No vidis a keby sa kazdy nehonil za xp, tak sa da aj cez tyzden hrat inac a ked to dokaze par hracov, tak to dokaze kazdy. A ked sa honis za xp, tak potom nevypisuj na forum, ze si zakapal a prisiel o xp. Holt akcia vyvolava reakciu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:14 20. May 2008 |
|
|
Shifter wrote: Postih je nastavenej akorad, lidi se maji smrti bat a ne ze to pro ne bude jen pauza na kafe, kdyz cekaji na klerika jako na Demone. Demonu znám dobře a pravě proto že se mi to nelíbilo jsem tu. kucik wrote: A Vas by vazne bavilo, kdyby jste se po smrti bez ztraty kyticky respawnuli na tom samem miste a vesele mlatili dal? Kdybyste chodili na vypravu bez rizika, ze muzete taky prohrat? Me by to omrzelo tak po deseti minutach. ne mě by to také nebavilo kucik wrote: Jachym wrote: Je jednoduchý výpočet - postava A na 15/16 lvl sedí na zadku a kecá a druhá postava B 15/16 lvl expí ale jednou umre. Kdo dosáhne první nový lvl? Za A je správně = hospodský roztoč pivo v Ivory  Asi hrajem kazdej na jinym serveru. Ano hrajeme - bohužel , tak že to zkusíme takto - ví vůbec WB a DM kolik nahraje pruměrný hráč expů za pruměrný den ? Bohužel já mám pocit ,a to je zlé , že vy to nevíte. Jinak by jsi přece nemohl napsat že hrajeme každý na jinem serveru, můj výpočet je správný zeptej se lidí co doopravdy hrají. Tak je to i se ziskem zlata za jednotku času atd atd.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:15 20. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: No vidis a keby sa kazdy nehonil za xp, tak sa da aj cez tyzden hrat inac a ked to dokaze par hracov, tak to dokaze kazdy. A ked sa honis za xp, tak potom nevypisuj na forum, ze si zakapal a prisiel o xp. Holt akcia vyvolava reakciu. ale ja si prece nestezoval ze jsem umrel,ja jsem jen nevedel ze kdyz me ozivi klirik je to horsi nez od kneze to je cele....a jak rika mistr Rejty neznalost neomlouva,timto hasne 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:20 20. May 2008 |
|
|
Jo vime kolko dokaze hrac nahrat za den, by si sa cudoval, ale obcas nas to laka si aj zahrat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:26 20. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Daanri wrote: Jo vime kolko dokaze hrac nahrat za den, by si sa cudoval, ale obcas nas to laka si aj zahrat.  za IC den nebo real den? Zajímal by mě jen IC den 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:33 20. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: Jo vime kolko dokaze hrac nahrat za den, by si sa cudoval, ale obcas nas to laka si aj zahrat.  Jo jo hrajte s námi, bude srandá. Jinak ne vážně nevážně tento topic vznikl proto že , já jsem chtěl Dolmovi pomoci když umrel , vycházeje z logiky věcí , že klerik jako klerik mělo by to být stejné - 1% - . Ano četl jsem pravidla v lednu a ted si špatně vzpomněl a nezorientoval se a prostě - operuju , operuju a koukám že pitvám pitvám. Mrzí mne že jsem mu místo pomoci , ublížil. To kouzlo si ani do slotu dávat nebudu , tím jsem o jedno přišel , nebudu jej používat.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 18:00 20. May 2008 |
|
|
Jachym wrote: Jo jo hrajte s námi, bude srandá. Ha ha ha. Víš jaký by to dopadlo? Mimo to by si hru neužili, protože by jim pořád někdo po tellu psal co nefunguje, co má kdo za problém atd.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 19:32 20. May 2008 |
|
|
Jachym wrote: Daanri wrote: Jo vime kolko dokaze hrac nahrat za den, by si sa cudoval, ale obcas nas to laka si aj zahrat.  Jo jo hrajte s námi, bude srandá. Jinak ne vážně nevážně tento topic vznikl proto že , já jsem chtěl Dolmovi pomoci když umrel , vycházeje z logiky věcí , že klerik jako klerik mělo by to být stejné - 1% - . Ano četl jsem pravidla v lednu a ted si špatně vzpomněl a nezorientoval se a prostě - operuju , operuju a koukám že pitvám pitvám. Mrzí mne že jsem mu místo pomoci , ublížil. To kouzlo si ani do slotu dávat nebudu , tím jsem o jedno přišel , nebudu jej používat. jde hlavne o penize, pokud mas penize na vyssim levlu je to klidne 16 000 zlatych. Tak je jiste 1 % v chramu pekne. Ale leckdo obetuje i na vyssim levlu tech cca 1000 xp navic aby usetril takovou sumu a necha se zadarmo ozivit za 2%. Preci jen prijde jen o bojove XP a ty alespon z meho pohledu nejsou tak cenne jak casove. A klericke kouzlo je pouzivane tomu ver  , kdyz napriklad umrou v parte 3 postavy ze 4. Ono to pak ani jinak nejde.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 20:18 20. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Můj názor:
Epický klerik by seslal vzkříšení...ztráta zkušeností zvednuté postavy by měla být jako vzkříšení v chrámu. U klasického ressu bych to klidně nechal, tak jak to je.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 21:33 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jachym wrote: Ano hrajeme - bohužel , tak že to zkusíme takto - ví vůbec WB a DM kolik nahraje pruměrný hráč expů za pruměrný den ? Bohužel já mám pocit ,a to je zlé , že vy to nevíte. Jinak by jsi přece nemohl napsat že hrajeme každý na jinem serveru, můj výpočet je správný zeptej se lidí co doopravdy hrají. Tak je to i se ziskem zlata za jednotku času atd atd.
A ty si myslis, ze DM a WB maj nejake super postavy, kterym skacou xp jinak? Nebo ze je stoji ozivovani neco jinyho?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 10:54 21. May 2008 |
|
|
chtěl bych jen podotknout, že jsem nemyslel postihy snížit, jen prohodit postih za klerika a NPC v chrámu. bral bych to jako podporu RP hry, když jde klerik s družinou, zatímco odnesení mrtvoly do chrámu je taková berlička, trvá to dýl a tak by ztráta měla bejt větší... ale osobně je mi to jedno, pač má postava je typickej sólista a když si chcípne, tak pěkně v klidu o samotě 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 11:03 21. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Odneseni do chramu zase stoji podstatne vic penez. V praxi to u nas vypada tak, ze nekdo umre na vyprave a pokud neni k dispozici svitek, tak se jde do chramu, tam se svitek koupi a s jeho pomoci se provede obrad doma.
Tudiz si vazne nemyslim, ze by svitky byly na nic.
Bud si proste draze zaplatis profesionalni pomoc se zarucene lepsim vysledkem, nebo usetris, ale zas to pro kriseneho nebude tak prijemne. Vazne mi na tom neprijde nic divneho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 11:14 21. May 2008 |
|
|
Me takovehle postihy za smrt vyhovuji.
Jedna vec me ale stve. Pokud jdu sam a prisera mi srazi zivot na nulu, tak si me prestane vsimat. Coz je podle me v poratku. (sice je to zbytecny protahovani) Ale pokud jdu v parte, tak mi neda sanci a domlati me uplne, coz v praxi znamena ze krvaceni je v podstate na nic.
Jeden malej priklad - Byly jsme na trolech, vsichni uekly jen ja zustal a padli mi zivoty na nulu = trol si me prestal vsimat. Potom se pro me jeden z party chtel vratit a pomoct, jenze jakmile se obevil na prechodu lokace (druha polovina mapy, takze ani nebyl videt) = okamzite me trol dorazil.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 11:17 21. May 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 11:21 21. May 2008 |
|
|
Tak to jo  Ted uz to chapu.
_________________ Isabel
|