|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 08:56 25. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no taky bych se primlouval zato , aby bylo nekde presne napsany, TO JE TEN PRAVEJ. treba aspon rohlaseni TENPRAVEJ je v daöwnloadu na Thalie.pilsfree.cz
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 10:04 25. Nov 2008 |
|
|
Aznar wrote: jinak nevim jak kdo casto sleduje hlavni stranku, ja teda moc ne, tak bych docela prosil, pokud dojde ke zmene konfiguraku, aby o tom byla zminka na forum, nasel sem tam ted jeste novy placeably Já ji třeba nesleduju vůbec, takže pokud je tam něco ke stažení a neni to v novinkách na fóru tak to nemam 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 10:15 25. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je jedno, kterej je ten pravej, oba jsou stejný Upravoval jsem ho ještě jednou a byl pod tím samým odkazem. Placeably jsem taky upravoval, ale ne nijak zásadně a jejich aktualizace nebyla nutná, takže jsem to nepsal do novinek, abyste mi nenadávali, že se každou chvilku něco mění - bude ještě pár změn. Ještě jednou pročistim vzhledy potvor, pak musim taky doplnit několik vlastních konfigurágů, etc. Takže podstatný změny budu hlásit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 10:19 25. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no tak v pripade, ze sjou oba stejny, tak ten co byl na foru sem mel stazeny uz driv a vcera vecer byly v doubkove porad vrata, aspon teda u me
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 10:24 25. Nov 2008 |
|
|
Nebo takhle. Napred byl pod tim samym odkazem starsi a vzpeti tam pribyl nevej, opravenej. Abych se opravil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 10:37 25. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Nebo takhle. Napred byl pod tim samym odkazem starsi a vzpeti tam pribyl nevej, opravenej. Abych se opravil. heh no dvakrat stahovat to samy me fakt nenapadlo vecer zkusim, snad to pomuze 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:08 25. Nov 2008 |
|
|
No ja ho stahoval 3x tusim ze prvni byl z 18.11. druhy z 22.11. a treti - zatim posledni z 23.11. 
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:19 25. Nov 2008 |
|
|
Možný to je. Já jsem se v tom hrabal celej vejkend, ale pro hráče ty poslední změny nemaj smysl, jenom pro práci v toolu.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:40 25. Nov 2008 |
|
|
Konecne jsem se dostal do Doubkova, a u me dobry poslusne hlasim, ale vsiml jsem si dneska ze v pristavni ctvrti v Karathe chybi par dveri, ale nevim jestli to ma souvislost s tim jak ty dvere blbly (asi jo)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 11:14 27. Nov 2008 |
|
|
stáhl jsem si novej conf_hak, ale dveře v doubkově pořád gigantický, žádná změna... kde může bejt chyba? že bych měl v overrie něco co to přepisuje?
jo a nefunguje přechod ke starostovi v doubkově (teda esli má fungovat)...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:34 27. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hele mohli by jste vůbec dát nějaký pořádný info co je ted potřeba? jeden nevidí rudy další má špatný dveře ale pořád je někde řešení a většina tady koukám ani neví kde, včetně mě.. taky by mohl bejt popis těch novejch rud aby další člověk nebyl překvapenej jako monstera kterej nemohl najít rudu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:57 27. Nov 2008 |
|
|
No nečekaně je to v sekci download seřazený podle data, takže stačí mrknout, jestli máš u sebe některý soubory starší a pokud jo, stáhnout nový.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 15:49 27. Nov 2008 |
|
|
jasně.. v topocu zapadlym v hlášení chyb si toho okaždej všimne
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 19:01 27. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: jasně.. v topocu zapadlym v hlášení chyb si toho okaždej všimne Na webu kucik wrote: v sekci download seřazený podle data... Viditelnejsi misto me nenapada.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 19:04 27. Nov 2008 |
|
|
Šlo mi o nějakou oficiální informaci ale to je jedno.. ted už to najdu
|
|
Top |
|