|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 10:51 06. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
MaSo wrote: ale vim že někde v tom slovu bylo x , snad to pomuže  No to je fakt nebeska momoc, asi jako kdyby potkal Amik cechy, a rekl, ze nevi co rikali, ale jednou ze sebe vydali neco jako sw (š). 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:17 06. Dec 2008 |
|
|
No jo...ja sem jenom uzporoznil...počkej tak dva dny a koupim si noveho...pak napišu přesně co to bylo
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 17:43 06. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: Souvisí. V karathe někdo zapomněl přidat scripty na lokaci. V tom případě teď jsem se přesvědčil, že nejde jen o Karathu a její okolí (i Rybářskou osadu a všechny farmy)...stejný problém trápí taktéž lidi z Kel-A-Hazru, Murgondu a Isilské pevnosti. Tolik jsem si teď ověřil. Zatím jsem žádnou další mrtvou obydlenou oblast nenašel...
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 11:42 08. Dec 2008 |
|
|
Pokusně jsem vnikl do Ivory s impem, stráže ani necekly... imp nevadí?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 11:43 08. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A co je imp za rasu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 11:44 08. Dec 2008 |
|
|
je to mam pocit zákonně zlej nižší démon
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 11:47 08. Dec 2008 |
|
|
imp nemá rád, když se mu říká démon. je to sférický stvroření, ale na pohled je to okřídlenej rohatej rarach. rozhodně nebude působit moc důvěryhodně... edit1: rasa impa je ... outsider? asi. edit2: tak je to dokonce Ďáblík. rasa skutečně outsider. tady: http://nwn.wikia.com/wiki/Imp
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 11:53 08. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, outsidery jsem zatim nezakazoval. Nevim, co všechno do nich patří a jestli by měly bejt zakázaný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:00 08. Dec 2008 |
|
|
NWN Wiki wrote: An outsider is a non-elemental creature that comes from another dimension, reality, or plane. Many good-aligned outsiders are called celestial, while evil outsiders are refered to as fiendish or demonic. Spellcasters often summon outsiders. outsideři jsou všechno nepřirozený, co neni elementál. jak celestiálové, tak fiendi a démoni. je to takovej myšmaš. mě je celkem jedno jak se to nastaví, jenom jsem chtěl vědět, jestli to je nebo není chyba. když ne, tak ok.
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:28 29. Dec 2008 |
|
|
Tak dneska proběhl v Ivory kvůli mojí kočce docela slušný masakr.
Písař se psem se mi vrhli na kočku a zabili ji, to ovšem viděl kovář a zaútočil na psa. Zabil ho, ale to už bylo moc na strážné, tak přiběhli a zabili kováře.
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:29 29. Dec 2008 |
|
|
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 13:23 29. Dec 2008 |
|
|
Hlavne ze je veselo 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 13:27 29. Dec 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Hlavne ze je veselo  Chudák kočička, ten písař si to odnese 
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 13:31 29. Dec 2008 |
|
|
Dron wrote: Tak dneska proběhl v Ivory kvůli mojí kočce docela slušný masakr.
Písař se psem se mi vrhli na kočku a zabili ji, to ovšem viděl kovář a zaútočil na psa. Zabil ho, ale to už bylo moc na strážné, tak přiběhli a zabili kováře. Co to, zabili kováře? Nesmysl, Theogilek jen hraje na ty hlídací trotly habaďůru a jak se otočí dostanou halapartnou na plocho do kebulí, vylízanci jední dlouzí. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|