|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 18:07 09. Apr 2009 |
|
|
Bylo by dobrý, kdyby ses napřed obeznámil s tím, jak to funguje, než začneš vznášet návrhy  , který jsou úplně k ničemu. Bardský zbraně v NWN neexistujou, tudíž je nelze přehlídnout (znáš snad feat bard weapons?). zato rogue weapons, wizzard weapons a monk weapons existujou a právě tyhle povolání nemůžou používat simple weapons...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 23:04 26. Apr 2009 |
|
|
Tak bych zase jednou rád připomněl tu sekyru na dřevo... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 00:11 10. May 2009 |
|
|
Tak zase bych rád připomenul tu sekyrku, když už chodím tím prahvozdem, děkuji 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 16:28 22. May 2009 |
|
|
mno ta sekyrka mi chybí, mohl bych si jí nějak udělat v toolu ? že bych tý normální přidal použití i pro mě, jestli to jde ?  Ale možná by se dal najít i nějakej podobnej skript na netu a upravit ho, teda pokud bych věděl co hledat... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 18:32 22. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Musej se upravit haky a nechci d2lat verzi haků kvůli jediný změně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 20:31 22. May 2009 |
|
|
ok, vzdávám to... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:06 25. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já to fakt do příštího updatu přidám. Napíšu si to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 00:29 10. Nov 2009 |
|
|
Kucíku, naseru tě, protože to opravený do dnes neni, nebo jsem nepotkal "upravenou" sekyru na dřevo : 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 00:48 10. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Jojo s tema sekerama je problem. Ale tak co, rychlejsi uz je si sehnat nekoho kdo ti to naseka a zaroven zpracuje. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 07:21 10. Nov 2009 |
|
|
Si vem feat smrtící zbraně a je to ne? Já si taky neuvědomil, že bard nemá smrtící zbraně a jelikož chcu mět někdy polodračici kovářku, tak sem musel obětovat jeden feat (a tím si roztentovat postavu ohledně buildu  - no co už).
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 08:27 10. Nov 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Přesně tak... nevím proč by se mělo furt něco upravovat kvůli nějakej hráčům co chcou dělat craft a nemají na to postavu...pokud ta postava neumí zacházet s náčiním(všichni učení z nebe nespadli), ať se to naučí, tudíž si pořídí potřebné featy ne? p.s.: taky sem si tím musel rozrušit build-no co už 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 08:42 10. Nov 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Rejty wrote: Jsem proti pracovnim rukavicim. At tu sekeru muze pouzivat kazdej a je to. Nebojim se invaze magu ohanejicimi se dvema sekerkami! Osobně se bojím až uvidím nějakýho mága v dole kopat rudu, s jednou sekerou kácet strom nebo kuchat nějakýho yetiho...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 10:23 10. Nov 2009 |
|
|
No Tým je v představách napřed, tam se řešili rovnou dvousekeroví mágové kosící skřety... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:09 10. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
DenGrasse wrote: No Tým je v představách napřed, tam se řešili rovnou dvousekeroví mágové kosící skřety...  *podiva se na dve sekerky a pak na knihu plnou škály kouzel ... .. po chvíli knihu zahodí a navleče brnění* K čemu kouzla, jsem přece mág ne, dvě sekerky jsou lepší. *de do boje* K tematu: Moznosti jak to vyresit tu je více: 1. Obětovat feat - je to jen jeden feat. (ja obetoval dva, kvuli helma, abych mel dobrej vzhled  ) 2. Někoho si najmout, dělat obchody s dřevorubci - vůbec není problém při počtu crafterů 3. Nědělat si mága ani nic podobného, když to nemůže držet sekerku. ..a proto, milý Týme, klidně to nech tak jak to je a nemuč hlavu nad prkotinou. 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:16 10. Nov 2009 |
|
|
Již od února - května tohoto roku je slíbeno, že to bude upraveno. Slíbili to lidé, kterých si vážím a věřím jim. Takže to je jen otázka času, že ano. A vzhledem k tomu, že Kucik to v květnu přislíbil upravit, počítám, že to bude již velmi brzy. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|