|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
StreetCZ
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:41 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
tím jsem chtěl říct, ať si každej lootí, expí, creepí, já to dělám taky.... i to je rámec RP hry (nedokážu si představit bojovníka co by jen seděl na zadku a hvězdičkoval) ale když bojovník v plné zbroji běží sem vyvraždí běží tam vyvraždí tak je to něco jiného než když tam v klidu dojde (mezitím si jakoby "odpočine" - už jen tou chůzí) ... ale to jsme zase u toho běhání... ono to totiž opravdu zamrzí...ale jak jsem řekl, je to asi jenom o zvyku a rozmazleností z EQ... že tady jsou jiná pravidla a zvyklosti... a já to neodmítám...a připojuju se k návrhu to zamknout nebo promazat nebo já nevím co se s tím dělá, protože se už jenom opakujem a k ničemu to nevede (jo vlastně jo, že máme na výběr - buď se s tím smířit nebo jít hrát jinam  )
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:41 12. Jan 2009 |
|
|
jako chápu, ze kazdeho bavi neco jineho a vubec sem nemel namysli nekoho nutit. Vy tu mluvite o nwn, jenže tohle pokud vim ma byt RP sevr a ten by s realiemi nwn nemel mit moc společného. RP se da u hráču ziskat i tim, že jim ukazete, jak to nemusi byt vubec psatne, a ze tim nebudou jenom stracet svoje "gamebody". (btw: co jsem se dočetl na strankach Thalie o RP tak to moc nesedi ke skutečnosti, ale pravda nepíše se tam nic otom že by to bylo povinne  ). Puvodně jsem chtel jen upozornit na to, že to je to posledni co tu chyby a že tím svět o ohodne prichazi. Mimo pro ostatní ve světe nwn je thalie akorád známá tím že jsou tam ne dobří hráči, proto jsem raději nikdy nepujdou a nebo jen nakouknou a hned je to odradí. Prostě škoda 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:42 12. Jan 2009 |
|
|
Hmmm, jak dlouho je to asi od posledniho stejnyho upozorneni... Ja se pohybuju v nwn scene taky uz nakej ten rok.Za tu dobu sem si vystridal nemalo stylu hrani az se mi to nejak samo vycistilo do podoby ktera mne nejvic bavi a kterou bych chtel nejvic hrat.Je to jen ma potecha a nekdy s ni muzu treba pobavit nekoho jineho anebo taky ne. A to ze mam na Thalii takovou volnost k tomu spise napomaha nez abych byl nekde ci necim ohranicovan, ci snad nucen.Kdyby neco takoveho nastalo, tak uplne vydim jak se cele to hezke najednou meni na neco opacneho. A zrejme bych hledal neco jineho, kde bych tu zabavu zase ziskal nez dal pretrvaval na tom svete. Takze asi tak, at si tu kazdej najde co chce a hraje si tak jak chce, samozrejme dle pravidel sveta THALIE. Tim take nevyhanim ty, kteri sou zhnuseni neci hrou ale zase i oni se muzou zamyslet jestli to jejich jak psal Kucik je to prave...
Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:44 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já taky běhám když sem sám.. proč bych hrál RP jenom sám pro sebe  Jak tady někdo psal že se tuká na čelo když vidí jak postava běží a pak zpomalí do chůze když někoho vidí.. no já to dělám taky  , fakt se nebudu loudat jenom pro svůj dobrej pocit, v partě budu hrát RP ale když sem sám na serveru tak budu hrát bez RP Na EQ možná hraje každej RP protože kdyby ho nehrál, tak by ho PLACOS vyhodil.. na Thalii se nic takového zavádět nebude 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:44 12. Jan 2009 |
|
|
Pokud jde o Eq tak tam uz nemuzu hrat  , ale mel sem placos +4 !!! (max), jako mohu tam hrat ale nevratím se tam dokud se mi labir neomluvi, což se asi nikdy nestane  Edit: a zaroven se omlouvam za Equilibrijce, jak uz sem rikal je to ta rozmazlenost  on si nas tahle Labir vychoval 
Last edited by PiAn0 on 21:46 12. Jan 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:45 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
tady každej mluví o nucení hráčů k něčemu....přičemž jsme tohle slovo v tomto tématu nikdy nepoužili, že bychom někoho chtěli nutit
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:49 12. Jan 2009 |
|
|
PiAn0 wrote: Mimo pro ostatní ve světe nwn je thalie akorád známá tím že jsou tam ne dobří hráči, proto jsem raději nikdy nepujdou a nebo jen nakouknou a hned je to odradí. Prostě škoda  Co znamena ne dobry hrac?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:51 12. Jan 2009 |
|
|
Psal jsem to taky kvuli jednomu velice dobremu hraci, ktereho jsem na TH dostal, ale po par dni toho chce kvuli tomu nechat  , tak se si rikal ze to tam jentak podotknu. ale mozna uz potom co jsme si to tu tak pekne rozepsali se Rp zlepsi a to tak ze kdyz nekdo potka moji postavu tak si hned rekne : a to je ta citlivka na RP, radci zpomalim 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:52 12. Jan 2009 |
|
|
StreetCZ wrote: tady každej mluví o nucení hráčů k něčemu....přičemž jsme tohle slovo v tomto tématu nikdy nepoužili, že bychom někoho chtěli nutit ale tady ho použít smíš 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:53 12. Jan 2009 |
|
|
Cekam na to vysvetleni toho, co je to NE DOBRY HRAC.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 21:53 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
PiAn0 wrote: Psal jsem to taky kvuli jednomu velice dobremu hraci, ktereho jsem na TH dostal, ale po par dni toho chce kvuli tomu nechat  , tak se si rikal ze to tam jentak podotknu. ale mozna uz potom co jsme si to tu tak pekne rozepsali se Rp zlepsi a to tak ze kdyz nekdo potka moji postavu tak si hned rekne : a to je ta citlivka na RP, radci zpomalim  nebo si řekne - a to je citlivka na RP, tak ho poškádlím *začne pobíhat po okolí*  edit[to photter]: co ty víš, třeba mě sleduje nějaký tajný systém a když to vyslovím, čapne mě a dá mi ban! edit2: staré pocity z EQ 
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 22:20 12. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Jde to, ale je to snadno odstranitelné, takže to nejde vynutit. Pokial sa jedna o tu modifikaciu aurora_gui.bif na clientskej strane tak ano tam pomoze len specialny launcher a zaheslovanie modulu. Pokial hladas riesenie priamo na server side tak pozri sem : Code: http://www.nwnx.org/phpBB2/viewtopic.php?t=1260&highlight=playerlist&sid=d4a0f381507416cd9d3ea961d24db873
Su tam zdrojaky + skompilovane DLL a SO subory pre nwnx.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 22:43 12. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, to vypada, ze funguje dobre.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 22:46 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja taky nechapu, proc bych si nekam nemohl zabehnout.
Treba ted hraju trpaslika, kterej opravdu ignoruje cvelfy. Nemam je rad, a nebavim se s nima. To stejne si vyslouzili pulcici, bo my furt okradali brachy. A kdyz nekoho takoveho vidim, i kdybych sel, tak schvalne pred nim probehnu, at se s nim nemusim vybavovat.
Nejni tohle taky RP a pritom to nezapada do tvych predstav ?
Nebo tam musim nutne uu toho udelat *tvari se nastvane*. Podle me to probehnuti okolo je jako ignorace zrejme, ne?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 22:48 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Nepozdravíš... nehraješ
(vtip)
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|