|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:40 10. May 2009 |
|
|
no asi to nebude nahoda nejak to u stolku pada  nebo zhazovac zhazuje ve stejny okamzik 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:41 10. May 2009 |
|
|
tak je to jasný, tak doufám že už tu lokaci necháš na pokoji... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:42 10. May 2009 |
|
|
Ja to ted netestoval to byl Raznar 
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:45 10. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Možná by se hodil přesnej popis toho co ste udělali pro pád serveru, aby se to už neopakovalo.
_________________ DM
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:46 10. May 2009 |
|
|
ja to du ted testnout na samostatnej modul tak si s tim chvilku nehrajte 
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:47 10. May 2009 |
|
|
Melvik to resi bohuzel se to bude muset znovu otestovat  Prozatm nikdo nic neprodavejte pres stolky!!
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:48 10. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: Tak si blahopřeju, potřetí sem schodil servr. Udělal to stolek na vykupování zbraní v černým trhu. Když jsem prodával očarovaný zbraně u výkupčího zbraní. Včera se mi to stalo poprvé a dnešní dva restarty to samé. Konkrétně jsem vzal očarované zbraně a dal je na stolek. Pak jsem se zeptal prodavače za kolik je koupí. Odpověděl mi. Vzal jsem zbraň ze stolu s tím, že se kouknu na výkupní cenu jiné zbraně a padlo. Při této činosti dohromady 3x. Přičemž teď se můj charakter pořád smál, takže vím že to padlo v rozmezí 5ti vteřin od okamžiku co jsem si vzal zbraň zpátky do invu. Charakter se přestal smát a servr byl dole. takze to asi fakt bude ono, Jeanes to tu uz popisoval, delali jste presne to same?
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:51 10. May 2009 |
|
|
Jo muzu potvrdit prubeh stejnej ale v pri prvnim padu jsem si s tim hral o chvilku dyl a dokonce jsem i dva mece prodal a dalsi ocenoval kdyz jsem delal asi 5 mec pomoci ocenovani pres stolek padlo to...Raznar to taky zkousel slo mu to a pak to spadlo
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:53 10. May 2009 |
|
|
Kolikrát si to ještě hodláte ověřit ? Jeanes píše, že mu to spadlo přitom 3x, vy jste to schodily už asi 5x... 
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:55 10. May 2009 |
|
|
Ne, že bych chtěl vypadat jako prudič  Ale proč testujete shazování serveru v neděli odpoledne? Každou noc je server poloprázdný, mezi druhou a čtvrtou hodinou tu bývají standartně tak dva hráči...
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:56 10. May 2009 |
|
|
Proste je to nutny zlo zavyslim hracum se omlovame ale pokud to pomuze budete si moci svoji davku doprat uz snad bez padu ja myslim ze 2 hodikny to vadrzite a kvoji otazce ...Kolikrat jeste bude treba ja osobne doufam ze melvik ten skrip odstrani otestuje se to na ostro a bude to okej 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:47 11. May 2009 |
|
|
o co, že zase někdo použil dole stolek... 15.48 craft adamantinového prastenu
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 16:18 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Blbý je, že je zas nějak vydrbaný NCX a já se tam prostě nedostanu, abych to restartoval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 16:49 11. May 2009 |
|
|
to bylo vtipny teďka jak raznar napsal.... "vypadá to že to je už všechno v pořádku" nebo něco podobnýho. A ono hup a bylo to dole. Dneska jsem byl 2x v černém trhu u vchodu do dílen 2x to padlo, ale to bude náhoda
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:02 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To druhý bylo když se testovala oprava stolku 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|