Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:48 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Podtemno
PostPosted: 15:52 16. Mar 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Že je thalie moc rozplacla je zbytečně moc měst, sem říkal už před třema rokama 8) . Takže : Já to říkal :)

Reply with quote  

PostPosted: 16:03 16. Mar 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Jojo, to Podtemno už mám v hlavě. Jen to udělat...

Reply with quote  

PostPosted: 17:24 16. Mar 2009 
Urozený
 Profile

melvik wrote:
Že je thalie moc rozplacla je zbytečně moc měst, sem říkal už před třema rokama 8) . Takže : Já to říkal :)

Koukejme kdo vylez z roští ... volejte sláva a tři dni se radujte, je jaro i veverky se budí ze zimního spánku. :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 19:04 16. Mar 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

nj zima uz je pryc :), nomis to odpracoval a ted si jen uzivat :)

Reply with quote  

PostPosted: 22:50 16. Mar 2009 
Poutník
 Profile

V současné době má Thalie asi nejlépe udělané podtemno bych řekl. Já když sem začínal hrát na Thalii, tak jsem si založil jako první duergara v podtemnu, protože mě lákalo-tím, že je to něco neokoukaného, neobvyklého, ale po dvou dnechmi tehdy nějaké DM řeklo, že bych tam hrál skoro sám, takže sem si založil trpoše na povrchu a u toho nejspíše zůstanu navždy.Jedině, že bych dostal stejný lvl dole v podtemnu. :twisted: :D

Reply with quote  

PostPosted: 00:46 17. Mar 2009 
Měšťan
 Profile

Hrály by jste v podtemnu pokud by jste mohly mít postavu jak na povrchu tak i v podtemnu ?

Mi přijde, že právě tohle pravidlo to dost omezuje v tom, že když už někdo chce hrát v podtemnu, tak se podstatě musí "vzdát" všech dungů na povrchu a že povrch bude nejspíš větší ještě. Jinak to spojení měst by podle mě nemuselo bejt tak hrozný, myslím si, že když by se duergaři a drowové podle určitý dohody spojily, tak by to bylo lepší, už takhle by mohlo probíhat CvC mezi povrchem a podtemnem, což mi přijde celkem dostačující než ještě mezi drowama vs duergaři vs subrasy podtemna vs povrch. A, když se veme kolik tak hraje lidí v podtemnu tak si myslím, že to zmenšení by to chtělo vážně razantní.

Jinak nezlobte se na mě, ale přijde mi vážně vtipný, že DM posílá hráče na povrch ,)

Reply with quote  

PostPosted: 01:22 17. Mar 2009 
Bůh
 Profile

DM je neposílá na povrch jen je upozornuje že tam neni moc lidí... to aby si měl postavu nahoře i dole je zakázáný kvůli zneužívání, mohl sis s jendou postavou okouknout kde kdo je a pak s drowem na to místo dojít... ale stojí to za úvahu, že by hráči podtemna mohli mít postavu nahoře ale nesmí být v gildě, pár hráčů by si tam jenom ze zajímavosti mohlo zahrát a třeba by je to chytlo

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 01:35 17. Mar 2009 
Bůh
 Profile

Ještě mě napadá že to je krásná záminka na flame.. nevim jelsi by to dělalo dobrotu

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 02:04 17. Mar 2009 
Měšťan
 Profile

Krata wrote:
DM je neposílá na povrch jen je upozornuje že tam neni moc lidí... to aby si měl postavu nahoře i dole je zakázáný kvůli zneužívání, mohl sis s jendou postavou okouknout kde kdo je a pak s drowem na to místo dojít... ale stojí to za úvahu, že by hráči podtemna mohli mít postavu nahoře ale nesmí být v gildě, pár hráčů by si tam jenom ze zajímavosti mohlo zahrát a třeba by je to chytlo

Ale tak se na to podívej, můžou bejt třeba 3 lidi v rozmezí měsíce to zkoušet v podtemnu, každýmu postupně DM řekne, že je tu málo lidí = odejde na povrch = pro dalšího příchozího míň lidí..., přitom kdyby se třeba sešly v tom měsíci tak by je to mohlo bavit. Takhle je podtemno jak bylo řečeno hrozně málo využívaný, přitom tam je dost pěknejch lokací a právě věci typu rozlehlý města, upozornění na málo lidí, útoky mezi drowama a duergarama, ostatní subrasy nutnost hrát otroky,atp.., ono by to mohlo fungovat, ale není prostě tolik lidí, dyť i server má omezení na 40 hráčů.

To "mohl sis s jednou postavou okouknot kde kdo je a pak s drowem na to místo dojít" - to nějak moc nechápu ?

To zneužití v čem ? Neříkám, že není možný, ale myslím si, že kdo by chtěl něco "zjistit,zneužít", tak zrovna tohle mu moc nezabrání.

Reply with quote  

PostPosted: 03:13 17. Mar 2009 
Bůh
 Profile

Myslíš že to nevim? co s tim mám jako dělat? Já nevidim do hlavy hráčum abych věděl co chtěj.. nebo nějak zařídit aby všichni přišli v jendom tejdnu a setkali se :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 08:46 17. Mar 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
je tma fakt blbe, ze treba muzes jit s nejakyma drowama na vypravu a oni ti ukazou napr. meteoritickou ocel, jakozto nejlepsi rudu na thalii.
Ty se pak lognes za povrchnanskeho kovare, a v klidu bez probelmu si pro ni dojdes, bo jdes na jistotu.. to proste nejni dobre reseni.
Taky by si vedel, kde se nejcasteji zdrzuji drowove, kdo ma zhruba jakej lvl, jake povolani.. proste je to strasne velkej OOC bonus, kdyz budes mit postavu dole i nahore.

ja bych byl asi pro, aby se to zmirnilo, ale to by to dole muselo vypadat tak, ze si kazdej zije svym zivotem, coz u drowi spolecnosti nejde. Ta se proste chova jinak.. jinak by to nebyli drowove.

u duergaru by to jeste slo.

Reply with quote  

PostPosted: 10:46 17. Mar 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tak isto pre mna hlavny dovod preco sa nesmie hrat na povrchu a v podtemne, je problem vychadzajuci z realnych skusenosti z minulosti. Ked hra niekto "zlaka" skor ci neskor sa stane, ze zabije nejakeho hraca v CvC, alebo ich zabije zopar. Potom sa to povedzme riesi v Ivory alebo v Karathe ako toho "zlaka" chytia, no a ten "zlak", kedze ma postavu na povrchu, za ktoru sa prelogne, si tam kludne dojde a tvari sa, ze nic a takto zistuje OOC info, co je podla mna "svinarna" a dokaze to hracov nasrat. Tak aby sa predchadzalo takymto situaciam a naslednym flameom, tak sa zaviedlo toto pravidlo.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 11:11 17. Mar 2009 
Měšťan
 Profile

nomis_b wrote:
je tma fakt blbe, ze treba muzes jit s nejakyma drowama na vypravu a oni ti ukazou napr. meteoritickou ocel, jakozto nejlepsi rudu na thalii.
Ty se pak lognes za povrchnanskeho kovare, a v klidu bez probelmu si pro ni dojdes, bo jdes na jistotu.. to proste nejni dobre reseni.
Taky by si vedel, kde se nejcasteji zdrzuji drowove, kdo ma zhruba jakej lvl, jake povolani.. proste je to strasne velkej OOC bonus, kdyz budes mit postavu dole i nahore.

ja bych byl asi pro, aby se to zmirnilo, ale to by to dole muselo vypadat tak, ze si kazdej zije svym zivotem, coz u drowi spolecnosti nejde. Ta se proste chova jinak.. jinak by to nebyli drowove.

u duergaru by to jeste slo.

Já teda nevím, ale jakej je rozdíl, když pudu s partou na povrchu a ty mi ukážou meteorickou ocel a, když si "kvůli" tomu udělám drowa a ukážou mi to oni ? Jestli je to lepší kov, tak nějak hlídanej bude. Povolání a lvl, podle mě celkem slušně odhadneš po prvním setkání ( léčí je to clerik, má pohlcení je to DD,...), kde se zdržují drowové mi zatím teda jako moc veliká výhoda taky nepřijde nějak v tom podtemnu ty návštěvy nebudou z povrchu častý si myslím.

Já neříkám, že se musí zrušit "klany,gildy,rodiny", ale spíš, že by byla třeba nějaká smlouva o neútočení, pomáhání si proti povrchu, nebo kdyby třeba bylo přemnožení nějaký potvory ( aby bylo možné více tvořit party ), proto taky říkám, že bych udělal razantní zmenšení klidně na to jedno město, jinak zatím mi přijde, že subrasy v podtemnu se nedají skoro hrát na vyšším lvl, protože s drowama a duergarama těžko pudou do party a nikdo jinej tam nehraje, proto bych byl taky pro to zmírnění a neútočení.

Daanri : Tak by mohlo bejt něco ve stylu, že může bejt postava jak na povrchu tak i v podtemnu, ale nesmí z toho podtemna vycházet na povrch, nebo něco takového.

Reply with quote  

PostPosted: 11:16 17. Mar 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ohledně sjednocení podtemna máme plán. Jinak v toolu už to mám rozmyšlený. Každá rasa bude mít svoje město, ale herně to bude jedno celý. Nechce se překvapit. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 11:21 17. Mar 2009 
Měšťan
 Profile

Rejty wrote:
. Každá rasa bude mít svoje město, ale herně to bude jedno celý :wink:

Tak v tom případě očekávám koboldí město a svojí noru :evil:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]