|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GetFirstPC
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 12:44 01. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
To co pišete jsou všechno věci co by se měli psát spíš jinde myslím ž tvořiteli tohto topicku spíš šlo o to nahnat hráče do podtemna a nebo zorganizovat již hráče kteří tam hrají a neměl vplánu aby tu byla diskuze jaci sou drowove co by se mělo měnit atd.
------------------------------------------------------------- Jinak já jsem klidně ochotnej hrát se svym duergarem vpodtemnu kdyš bude ským zatím se převážně zdržuju v Hag Gragu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 13:43 01. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
proč ne? stejně se to vytvoří a může se o tom apson debatovat
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 14:02 01. Apr 2009 |
|
|
GetFirstPc má pravdu  Sem se měli psát jen ti co do toho jdou a ne debatovat co měnit atd... ale je to asi jedno, viz interní fórum Legie
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 14:06 01. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
oukej, ja ale nevim ,kide budu za pul roku a pokud nekoho chcete nalakat dolu, tak to nemuze probirat v nejakem internim foru. ale mate recht, dole prisly tezke casy, musi se spolupracovat. treba se tam mezi vas dolu jednou vratim... 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 16:11 01. Apr 2009 |
|
|
Jinak já bych klidně šel i za ten rámec co píše photter, protože nikde není svatosvatě dáno, že drowové musí být zrovna rodina a duergaři klan. dovedu si představit frakci (třeba v hag graru) složenou z drowů, duergarů i svirfneblinů, která zastupuje společný zájem v mocenských nebo třeba náboženských otázkách... prostě čím míň škatulkování a separování tím líp.
(přesnější návrhy uvedu na fóru reálií nejprve pro oči zasvěcených, pač jsou to poměrně velké změny)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 19:58 01. Apr 2009 |
|
|
zas bych se držel myšlenky podtemna, drowové x duergaři a svierfneblini .. nedělal bych z toho jednu velkou rodinku
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:03 01. Apr 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:17 01. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no jedna mala myslenak tu je, ze proste cele podtemno dobili drowove (ci duergari) ale to uz je 300 let zpatky (treba) , ze zacatku zili jedni jako otroci druhych, ale pak si an sebe zvykli. a nikdo uz si na tu dobu skoro nevzpomene.. ted sou proste na zebe zvykli i domy jsou promychane atd..
treba tedkom nam arabi nevadi, ale pred 300 lety, by ho vyhnali z Ceska urcite ven.. Zide taky zili v nemecku v klidu a miru pred 100 lety.... prikladu by se naslo..
je to jednoduche, a vystihuje to, proc by mohli byt spolu v jednom meste a tahat za jeden provaz.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:43 01. Apr 2009 |
|
|
mně turbani vadí ! ale to je vcelku putna jestli bydlej spolu nebo ne, to nemá vliv na hratelnost, tady de hlavně vo to, odstranit zbytečný škatulky a schémata, aby ta hra dole taky bavila a nevokoukala se po pár tejdnech, což byl myslím hlavní problém podtemna jak bylo vyjděte z těch bodů jak sem je vo pár příspěvků vejš vyjmenoval, popřípadě hoďte do placu další, ať se máme vo čem hádat a zatím není třeba vymejšlet zdůvodnění, to se doplní dycky citlivý věci si nechte do WB fóra, víte proč koneckonců "společný" bydlení už vlastně máme, ne ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:45 01. Apr 2009 |
|
|
nechal bych mezi nima nějaké napětí nebo nepřátelství... aby tam byo co hrát, jak reagovat a podobně.. i na povrchu nejsou všichni kamarádi vodící se za ručičku
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:48 01. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: i na povrchu nejsou všichni kamarádi vodící se za ručičku Hehe, to bych se hádal. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 20:50 01. Apr 2009 |
|
|
vzdávám se, v nečem máš pravdu 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 22:22 01. Apr 2009 |
|
|
nejde o to, že by museli bejt kamarádi, má to jen ten smysl, aby když se rozhádaj postavy drowů a duergarů, aby z toho hned nebyla válka mezi Hagolem a Charaxxsem, jak sme dole už jednou zažili klidně se můžou porvat a pozabíjet ale nebude to mít vliv na celkovou politiku a setting, prostě bezvýznamná potyčka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 23:59 01. Apr 2009 |
|
|
jo s tim souhlasim, ale nedělal bych je spojencema, že by měli společný města a společně všelijak spolupracovali a podobný věci.. zanechal bych tu rasovou nenávyst ale nemožnost ty dva dostat do války
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 00:09 02. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: jo s tim souhlasim, ale nedělal bych je spojencema, že by měli společný města a společně všelijak spolupracovali a podobný věci.. zanechal bych tu rasovou nenávyst ale nemožnost ty dva dostat do války ****** když nebudou spolupracovat, tak nikdo nemůže hrát drowa,protože zůstane sám nebo všichni musí hrát drowy  ale já za ušáky hrát třeba nebudu
|
|
Top |
|