|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:55 02. Apr 2009 |
|
|
A to bych si mohl říct o dvoudenní ban místo smrti ? To by byl sice nespravedlivý trest(jelikož tvrdím, že sem nevinný), ale přijatelnější...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:55 02. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Krata wrote: ale že hráči vždycky nesnášej jeho... já chci taky, aby kvůli mě někdo založil topic  kto by nechcel Smrt je kruta, smutna a deprimujuca...ale nema to nic spolocne s danou temou. Suhlasim s Rejtym a jeho pohladom na tresty.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:57 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: A to bych si mohl říct o dvoudenní ban místo smrti ? To by byl sice nespravedlivý trest(jelikož tvrdím, že sem nevinný), ale přijatelnější... Můžeš si říkat o co chceš, ale tresty tu určujou DM. Říkat si o jiný trest je absurdní...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:04 02. Apr 2009 |
|
|
K tomu logu z toho modemu... ještě je možnost že tam kvůli změně času je posun o hodinu (na některejch serverech to mam o hoďku šoupnutý). Pokud jo, tak je to přesně o hodinu.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:09 02. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: i kdyby... infus porušil několik dalších pravidel, je držkatej na DM, znevažuje rozhodnutí DM bez důkazu, jednim topicem napadl Thalii (dalo by se říct) a zneužil kanál křik, jednou pro dožadování si pozornosti o DM a druhý den na spam.... přemejšlim, není smrt málo? Tak mi řekni co jsem podle tebe měl dělat ? Už teda smířenej že mi nikdo nepomůže, jsem pohřbil svojí postavu a jak jinak se můžu rozloučit s většinou lidí co jsem znal na servru a byli zrovna online..? Nevím, ale prostě to moc hrotíte... chápu že když něco udělám proti pravidlům tak za to dostanu trest od toho pravidla hry jsou a jsou nadevše... jenže to byla moje reakce na to co se stalo... psal jsem do PJ kanálu, Pmkoval jsem nic nepomohlo... tak jsem se uchýlil k tomuhle rozhodnutí i přesto že jsem věděl že se to nemá.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Loki_cz
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:12 02. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
To co napsal photter zní rozumně. Akorát bych chtěl upozornit na fakt, že DM jak hráče v tomto případě, tak mnoho jiných hráčů i v nejasných případech hned označí za bugery a cheatery. Řekl bych, že to je to co hráče rozezlí víc, než tresty, zvlášť, když trvají na tom, že jsou nevinni. Možná by jste mohli zvážit používání takových označení. Loki a creeper
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:26 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
innfra wrote: Krata wrote: i kdyby... infus porušil několik dalších pravidel, je držkatej na DM, znevažuje rozhodnutí DM bez důkazu, jednim topicem napadl Thalii (dalo by se říct) a zneužil kanál křik, jednou pro dožadování si pozornosti o DM a druhý den na spam.... přemejšlim, není smrt málo? Tak mi řekni co jsem podle tebe měl dělat ? Už teda smířenej že mi nikdo nepomůže, jsem pohřbil svojí postavu a jak jinak se můžu rozloučit s většinou lidí co jsem znal na servru a byli zrovna online..? Nevím, ale prostě to moc hrotíte... chápu že když něco udělám proti pravidlům tak za to dostanu trest od toho pravidla hry jsou a jsou nadevše... jenže to byla moje reakce na to co se stalo... psal jsem do PJ kanálu, Pmkoval jsem nic nepomohlo... tak jsem se uchýlil k tomuhle rozhodnutí i přesto že jsem věděl že se to nemá. Nic se nehortí, nejseš první ani poslední případ kterému se něco nelíbilo.. a co si měl dělat? určitě ne psát do křiku a začít se takhle obořovat na foru 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:28 02. Apr 2009 |
|
|
Já se prostě ale nechci smířit s tím že jsem bugger a odlogl jsem se v boji, když to není pravda.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:29 02. Apr 2009 |
|
|
Označení bugger sis přiřadil sám.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:32 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Já se prostě ale nechci smířit s tím že jsem bugger a odlogl jsem se v boji, když to není pravda. OK. Nicméně to ber tak, že DM musí měřit všem stejně a z objektivního pohledu ten trest zrušit nemůže. Že jsi bugger, tě nikdo, jestli se nepletu, nenařkl. DM si to může myslet a časem mu to buď vyvrátíš, nebo potvrdíš. To už je na tobě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:44 02. Apr 2009 |
|
|
Tak dobře, trest mám, ale může se v tom logu nějak dohledat, že jsem se neodlogl, ale padl mi net ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 13:47 02. Apr 2009 |
|
|
Na serveru ne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:00 02. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Na serveru ne. A mohl by jít provést jeden pokus v dané oblasti za asistence DM, až by byl někdy čas ? Protože koukám na ty logy a nějak mi to nejde dohromady... ty časy tam jsou teda správně... dejme tomu, že mi padl net ve 23.26 dle mého logu, zůstal jsem tam stát mezi moby...(po tom jsem si šel do koupelny vyčistit zuby) těch 10 minut přibližně do těch 23.41 logu servru... je možná že bych tam vydržel na tom místě 10 minut nechat na sebe útočit ? Chtěl bych zkusit jestli bych tam vydržel těch deset minut, byl jsem v self bufu i resist na magii mám od okora...(spekulace: možná tam byl nějaký lag ohledně ověření odezvy jestli jsem ve hře... a to HP mi skočilo z těžce raněn na 104, když servru naskočilo time out z daný ip...) Protože když jsem se lognul a měl jsem 104 HP jsem utekl pryč od tý armády a ani mě nikdo nezasáhl měl jsem tam jen nějaký hody na vůli/reflex/výdrž... mám pocit nepamatuji si přesně...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:10 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: A mohl by jít provést jeden pokus v dané oblasti za asistence DM, až by byl někdy čas ? atd. Nic takovýho se dělat nebude. Čemu nerozumíš na slově VYŘEŠENO?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:10 02. Apr 2009 |
|
|
Si to zkus někdy v doprovodu jinýho hráče.
|
|
Top |
|