|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miky
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 15:57 03. Apr 2009 |
|
|
Jendoznačně čaroděj. Půlelf (s krví šedých elfů). Přesvědčení asi zákonné zlo.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 16:41 03. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:01 03. Apr 2009 |
|
|
Pěkný, mně vyšlo: Chaotic Neutral Human Fighter. Těsně v závěsu ja humanem tu mám halfling a těsně v závěsu za fighterem mám paladin a bard.  Na druhý pokus: Chaotic Good Dwarf Bard, v závěstu zase paladin s fighterem a člověk.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:06 03. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:12 03. Apr 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:30 03. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:33 03. Apr 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:51 03. Apr 2009 |
|
|
CHaoticky dobrý -halfling - barbar, hraničář, bojovnik 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
Last edited by ATom on 18:46 03. Apr 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 18:20 03. Apr 2009 |
|
|
Tak podla toho testu som trafil presvedcenie ako True Neutral, rasa Half-Elf (Halfling) a class Paladin (pripadne cleric).  Nie uplne podla mojich predstav ale zvladol by som to 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 18:36 03. Apr 2009 |
|
|
Skutečně jsem doufal, že mi vyjde Obyvatel....škoda no, alespoň neutrálně dobrý elfí bard taky ujde (alespoň se to kryje s kronikařením  ) Ale v utěsněném závěsu byl i pulčík a bojovník.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 18:43 03. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Potulny mnich daleko od vsech co by mi mohli nahodou nasrat...kdyby to nebylo bugnuty tak v kombinaci s hranicarem.
zmatene zlej, toulat se po svete a uzivat si kras prirody, zvejkat houby, zajimavy bylinky apod. Uzas. Poloelf.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 19:24 03. Apr 2009 |
|
|
Mnich-carodej, presvedceni neutral, jenz by se v prubehu zivota naklonilo k dobru ci ke zlu (zalezelo by na osobnich zkusenostech) Urcite bych byl velmi tvrdohlavej (aspon neco at mam jak v realu  ) takze bych sel tvrde za svym cilem magii bych ovladal svet, a nicivymi kopy a udery bych siril zkazu mezi svymi neprateli, kteri by byli tak blahovy a chteli by si to se mnou rozdat Nebo bych byl zoldnerska nymfomanka  to by taky mohlo byt zajimavy Pokud by me zadny svet neprijal (nebo by se pod mou silnou osobnosti zhroutil) tak bych byl samotarsky carodej-badatel asi zmatene dobrej
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 19:50 03. Apr 2009 |
|
|
Okridleny elf bard neutral Prekvapko? Ale mam pripravene aj alternatyvi keby to nahodou nevyslo: Clovek zaklinac alebo clovek menavka 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 14:07 06. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Vzdy a vsude Helmuv knez. bohuzel na Thalii Helm nejni, ale jak sem slysel na srazu, castokrat se prokecnu a chvalim Helma, misto Norda toto poselstvi vychazi uz par let.. BG to nacalo, ale ADaD to dokoncili k dokonalosti. Chtel sem tak zacinat uz v podtemnu za kneze, ale tam to sebou neslo trosku zodpovednosti, dlae klerikum se v NWN rika terminatori a ja nechtel, at mi nekdo rika.. no jo to je jasny, to je klerik.. No ale ted to tak je a uz sem si na to zvykl. Bavi me za nej hrat a doufam, ze jeste dlouho bude. Diky craftu mi Okor preziva i ty hrozne lagy a pady bez ztratu xpu, bo trcim furt v dilne, tak to celkem de. PS: Doufej v boha Helma, celym srdcem svym a na rozhodnost svou se nespolehej. Celym srdcem svym snaz se jej poznavat, on spravovati bude helmy tve. Doufej v Helma. Doufej v Pana. Doufej v Helma. On spravovati bude helmy tve.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 14:49 06. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|