|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 17:12 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: jednoduchý skriptík to zni hezky  ale v zivote je to spise naopak.. no neco na ten zpusob by slo udelat az po trosku vetsim podivani se na ty samotne skripty. Vono najit tu potvoru, kdyz muze byt i mrtva, prohledat kvuli ni celej server, neco ji nastavit a jeste pri smrti ji tu trofej pri genrovani pozmenit. to je dosti server zpomlaujici. spis bych si zjistil, ajk se ted generuji potvory. jak si myslim, tak se pri smrti vygeneruje jeji loot, pokud mam to dobre tuseni a podle tagu potvory se udal i tag te trofeje. Pokud se to spousti nejakym jedinym generalnim skriptem treba JA_BOSS nebo necim takovym, jak sem tak kdysi videl tak by to slo obejit jednoduseji.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 18:05 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
S Melvikem sme se shodli na jednoduchem reseni problemu: trofeje nepudou vkladat do trezoru. Jeslit nekdo pak bude chtit taht sebou XX trofeji. je to jeho boj.
kdyz bude chtit dat nekdo vec do trezoru s promennou TROFEJ, tak ho banker upozorni, ze tohle tam nepatri a basta.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 18:50 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky se mi nelíbí skladovat si trofeje a pak je nosit dle potřeby k lovci
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 19:51 24. Apr 2009 |
|
|
Jó to se mi líbí, to je lepší... BTW půjdou tam stále ukládat uřezaný hlavy charů  ? (pro méně chápavé joke)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 21:48 24. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tomu nerozumim, ale asi je to jedno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 10:05 25. Apr 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Když bude mít někdo ty trofeje v inventáři tak se nezkazí nebo jo? Pokud by se nezkazili, nešlo by nastavit teda hledaný trofeji nějakej ten timer jako u balíků na doručení? Třeba těch 120 hodin herního času (když se nebudou brát v potaz pády serveru). Ten se taky dává je po určitý době, určitýmu člověku (za určitý peníze  ).
_________________ DM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 14:28 25. Apr 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Když bude mít někdo ty trofeje v inventáři tak se nezkazí nebo jo? Pokud by se nezkazili, nešlo by nastavit teda hledaný trofeji nějakej ten timer jako u balíků na doručení? Třeba těch 120 hodin herního času (když se nebudou brát v potaz pády serveru). Ten se taky dává je po určitý době, určitýmu člověku (za určitý peníze  ). no něčím podobným jsem myslel ten jednoduchej skript viz výše ale jinak mi vyhovuje inventář, jednu trofej dejme tomu kůži bych snad mohl nosit aniž by se zkazila...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 19:34 25. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Tomu nerozumim, ale asi je to jedno. kdyz das do trezoru item, kterej by mel promennou TROFEJ > 0 potom by se ti predbet vratil zept do inventare + vyhodilo by to hlasku: tenhle predmet do trezoru nepratri. vono s tim timerovanim je problem prave s pady, restarty atd. tohel by to podle me vyresilo jednoduseji.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 14:33 26. Apr 2009 |
|
|
napad: dnes se loví: Lord Berserk, dones mi jeho hlavu a dostaneš 4x více než nabízí Karathská armáda... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 17:13 26. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
hele to by bylo taky dobrý 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 15:44 01. Jul 2009 |
|
|
Při lovecký sezóně se loví Šaman kyselinových liliputánů, donesl jsem šamanovo srdce, ale lovec ho nechce vzít a hlásí, že "Žádný takový věci u sebe nemáš", ačkoliv se liliput stále loví. Jedná se o toho chlapíka v Podtemnu, jmenuje se Urilto Abrixo.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Lovecká sezona Posted: 17:08 01. Jul 2009 |
|
|
mrknu se na jeho trofej. Obcas tam mam chybu v nejakem znaku a pod.
|
|
Top |
|