|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Roma_CZ
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 00:30 07. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Buguje vám tady GetFirstPC - má taky jiné účty, ale pokud se při pádu ukáže jeho účet, je to on /.-) Je známej už na jiných modulech.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 00:34 07. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
zajímavé *připravý kameny na kamenování*
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 00:42 07. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 01:57 07. Apr 2009 |
|
|
fórum Equilibrie, 14.3.2009, Labir wrote: Opakované pády serveru byly způsobeny útokem na server někým z Ostravska. Dotyčný se s největší pravděpodobností připojoval z účtu lolik123456 na účet GetFirstPC s pokusem jej ovládnout. Během toho došlo vždy ke shození serveru. Poskytovatel dotyčného byl zabanován na firewallu serveru. fórum Equilibrie, 14.3.2009, Labir wrote: Mimochodem ten dnešní útočník byl pravděpodobně majitel toho účtu GetFirstPC, DungeonAndDragon a orakulum jenž má IP ISA BAN za svoje opakované prohřešky. Útok přišel ze zcela stejné IP adresy. Jiné účty pokud si pamatuji z této IP adresy nebyly detekovány. Takže pravděpodobně se jednalo o snahu obejít podvodem IP ISA BAN... no a odnesli to opakovaně všichni na serveru protože tenhle silně nestandardní postup vždy server zhroutil. Pikantní je že u tohoto případu mám v rozmýšlení prosbu dotyčného o odbanování. No... myslím že jsem se právě rozhodl. BAN na věky věků
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 08:16 07. Apr 2009 |
|
|
8,30 další pád, tavila kovy
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 08:17 07. Apr 2009 |
|
|
ted nás tam bylo jenom pár, já zase u kotle
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 08:27 07. Apr 2009 |
|
|
Seděl sem na lavici na černým trhu a čuměl. 
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 08:34 07. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
DenGrasse wrote: fórum Equilibrie, 14.3.2009, Labir wrote: Opakované pády serveru byly způsobeny útokem na server někým z Ostravska. Dotyčný se s největší pravděpodobností připojoval z účtu lolik123456 na účet GetFirstPC s pokusem jej ovládnout. Během toho došlo vždy ke shození serveru. Poskytovatel dotyčného byl zabanován na firewallu serveru. fórum Equilibrie, 14.3.2009, Labir wrote: Mimochodem ten dnešní útočník byl pravděpodobně majitel toho účtu GetFirstPC, DungeonAndDragon a orakulum jenž má IP ISA BAN za svoje opakované prohřešky. Útok přišel ze zcela stejné IP adresy. Jiné účty pokud si pamatuji z této IP adresy nebyly detekovány. Takže pravděpodobně se jednalo o snahu obejít podvodem IP ISA BAN... no a odnesli to opakovaně všichni na serveru protože tenhle silně nestandardní postup vždy server zhroutil. Pikantní je že u tohoto případu mám v rozmýšlení prosbu dotyčného o odbanování. No... myslím že jsem se právě rozhodl. BAN na věky věků hodnekrat to spadlo kdyz se pripojoval nejde projit logy pripojovani dat je dokupy s padama serveru a divat se na IPny?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 13:46 07. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Prosím Rejtyho, nebo někoho podobného proklepnout toho Getfirst PC je opravdu nějaký podezřelý, u mě to spadlo 3 krat když se připojil
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 14:01 07. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dělám na tom, ale chci mít v první řadě jistotu, než někoho zabanujem. Přestože na foru nereaguje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 14:43 07. Apr 2009 |
|
|
Bylo by dobrý posoudit, jestli to padalo už předtim, než tady začal hrát, nebo ne...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:52 07. Apr 2009 |
|
|
no pokud však někde v databazi je kdy kdo začal hrát... a kdy vlastně asi začly ty pády?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:56 07. Apr 2009 |
|
|
dívám se že GetFirstPC je registrován (na foru) 15.3.2009 to by odpovídalo ne?
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 20:43 07. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
at promluvi ten jehoz GetFirstPC zvou.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 20:44 07. Apr 2009 |
|
|
uz som mu pisal na ICQ, hadam sa k tomu vyjadri
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|