Mno.. *mne si bradu a chvíli přemýšlí* odkudpak začít? *poškrábene se na hlavě* no! *vztyčí prst a vezme do ruky brk*
No, popravdě nevím odkud začít, doufám že si to nějak v hlavě srovnáte:
1) reakce je k sylmayelovi, který napsal něco ve smyslu....
buď rád že sme tě neokradli a nebo nezabili... vždyť jsme tě jen znásilnili ... ehm, pochopil sem to tak správně? Jestli ano, nechápu tvou mentalitu, ... kdyby tebe někdo chytnul, stáhnul ti trenky a udělal ti pomyšlení v tvém případě do ashoulu a hned na to ti pak řekl.... můžeš být rád že sem ti neukradl mobil.... mysel jsi to asi tak? nebo neumím číst?..... *raději se nevyadřuje*
2) chjo, nechápu to, ale proč danari našel nebo uhodl význam celého tohoto topicu? možná né celej ale proč to nepochopil i někd jiný? Protože jste jak cvičený opičky... nehledáte podstatu věci... vysvětlím: Celý tento topic je o tom, že nehrajete své postavy, že hrajete co vás zrovna baví a je úplně jedno jestli by tohle vaše postava někdy udělala a nebo neudělala. Vůbec mi nevadí že se kamarádí elf a trpaslík, vždyť v Pánu prstenů se také Gimly spřátelil s Legolasem... proč? měli přeci vážný důvod... takže o přátelství tu také nejde...(když někdo nechápe tak holt nechápe

) Jde tu o to že trpaslík, který uznává dobrého boha Napomáhá při znásilnění a pak k němu ještě ,,promluví´´ Co to je za blbost! Jde tu o to, že i když je trpaslík neutrál a uznává Norda..má sklony k dobru!! A můžu s klidem říct a ,,z opakovat po zygovi´´ že scénky typu ( znásilnění postavy, uříznutí genitálií za živa) mi doopravdy nevadí, já bych se docela i bavil, kdyby ste nemetagamovali a nehráli si prostě to co vás baví za každou cenu. Hráč který hraje na tomto serveru jistou postavu vám může dokonce i potvrdit že takovou scénku mám na tomhle serveru už jednu za sebou a že jsme se oba bavily,
ale jen proto že hrál svou postavu..... o Tomhle je celý topic
Na závěr bych chtěl poprosit Kiriho aby si nechal těch sarkastických výrazů, například Vám.. atd.. nemusíš mi vykat, necítím se na to a WKinga poprosit aby nepsal blbosti typu že končí atd... to je jen fraška a zbytečný žvásty a Pro Sylmayela ... nechtěl sem vás nijak pohoršit, ani sem nepsal o který hráče jde, to že ste se ,, sami přiznali´´ k tomu že jste to byli vy je vaše hloupost, nejsem práskač. Vysvětlovat mi nic nemusíš, mě nevadí to znásilnění ale vadí mi metagame. RP má hráče bavit, nemá bavit jen mě na úkor ostatních, někdy to jinak nejde... ale hlavně mě hra nebá bavit na úkor metagamu..... to asi na závěr, myslete si co chcete, že jsem třeba namyšlenej, arogantní idiot, ale tak to cítím. Zkuste se nad tím zamyslet a pak zareagovat. Zbytečně nepsát žvásty ale typu že tu končím ajp....
Ještě jednou pro méně chápavé, celý topic je o metagamu a zneužívání ooc k vlastnímu dobru a k vlastnímu prospěchu.
// je toho víc co sem chtěl ale je to podle mě zbytečný, tvrdohlavost je zlá věc *koukne do zrcadla a promluví k obrazu svému* tebe se to taky týká... tak aspon tak blbě nečum