|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:34 20. Apr 2009 |
|
|
Jaj tak to je LOL, doufám že to u tariel nehází takou blbost, ale zase to proběhnout a přitom hodit ahoj dělám s oblibou já rád, protože většinou spěchám vyprázdnit inventář k vetešníkovi a když už, tak se alespoň snažím abych ve měste nepobíhal s mečem v ruce... někdy se mi to prostě nepovede poskládat, tak musím běhat se štítem... Dřív jsem pobíhal i s mečem, ale to bylo opravdu z nouze...
A co teda mám dělat s tim zdravenim ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:35 20. Apr 2009 |
|
|
Tak na ulici taky nejdeš a nezdravíš cizí lidi jen tak z nudy. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:40 20. Apr 2009 |
|
|
No mimo město to beru hlavně tak že pozdrav znamená že je nechci zabít... Teda takhle mi to řekli kluci na koleji, že kdo mě pozdraví, tak mě asi nezabije Jinak koho neznám a nechci se s ním bavit, tak toho snad nezdravim... Ale když potkám někoho u hostince na cestě tak ho pozdravim když jdu kolem dovnitř... Nevim co je na tom jít a když vidim hezkou babu se na ní hezky usmát a říct ahoj... nikdy nevíš jestli se nezastavý s neotevře se novej dialog 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:41 20. Apr 2009 |
|
|
No ja ked som bol maly tak som zdravil vsetkych ludi na ulici, pak som z toho vyrastol. Tak hadam z toho taky vyrastu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:42 20. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
 (přesvědčocání) ted sem skončil v práci a jdu na kafe, co ty? "neúspěch" *tupě čumí s otevřenou pusou do výstřihu neschopný slova*
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 00:48 20. Apr 2009 |
|
|
No já zdravil taky všechny, ale jen lidi co byli nějak známý mojí rodinou a v průběhu let jsem to ořezal na bezprostředně lidi který znám já, teda až na souseda, toho jsem zdravil i přesto že je to vůl až do tý doby dokud se mě nepokusil před rokem srazit autem...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 08:09 20. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Mně to přijde jen tak aby se neřeklo. Kolem proběhne postava, klikne na ,,Greetings." a běží dál. Nejvtipnější je, že někteří jedinci prostě používají tu hlášku co je nastavená na slotu pozdrav. Takže oni zdraví nějakým blábolem typu ,,Fajn. Odpal. Ano?, atd." A když se dotyčnej zeptá co tím myslel, tak mu to tellu napíše: ,,To je pozdrav."  Když jsme u toho, je možno nějak ty přednastavený kecy změnit ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 08:57 20. Apr 2009 |
|
|
Vemu to postupne. - neodsuzoval bych kazdeho, kdo zdravi na potkani - kdyz to odpovida jeho charakteru, tak je to naopak v poradku. - behani v platovce mi nijak nevadi, ostatne je tu zavedena unava takze se to snadno da osefovat i pres ni, ne? Pokud by byl cas/vule. Navic ono neni moc zabavne stravit hodinu dve jen cestou treba do Tartenu a pak skoncit, protoze vic casu clovek na hrani nema. Berte tahle fakta v uvahu, ze ne kazdy ma treba 6 hodin kazdy den nebo treba ani nemusi zrovna mit naladu na nejake vyRPovavani se - hold byl treba fakt blbej den. Dalsi veci je, ze v nwn bohuzel neni vic modu pohybu, ja treba v realu chodim hodne rychle (a clovek to vydrzi klidne celej den). A z toho plyne - pokud vam to nekazi hru tak to pak nemusite nijak rozmazavat na foru a vnaset sem blbe nalady, nekdy zkuste tomu dotycnemu napsat tell, treba pak sami budete prekvapeni! Jinak zpet k Akinovi - ten zbroje ani zbrane nenosi. Navic jsem se s nim ucastnil zhruba dvou questu, takze minimalne jeden DM by mel mit poneti o tom jak hraju. A jeste otazka, muze mi prosim nekdo zadefinovat creepera, lootera, expera a uhnance? Prijde mi totiz tohle skatulkovani dost nebezpecny a s klidem muzu rict, ze jedno z nej. RP jsem zazil arkhalii (jedna), kde se obecne hraci povazovali prave za expery a creepery. edit: a jeste poznamecka - nemuzu se zbavit dojmu, ze se tu hraci zacinaji vydelovat na skupiny "core RP" a "ti ostatni" (popr. jeste skupinu "creeperu"). A to neni rozhodne dobry 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:01 20. Apr 2009 |
|
|
Behanie sa tu uz riesilo tolkokrat ze az. Nikto nechce aby si chodil z Ivory do Tartenu chodzou ked ta to nebavi. Jedine k comu sa v tej debate vtedy doslo, tak bolo aka taka dohoda, ze v mestach(osadach) sa behat nebude.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:21 20. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Až budeš déle na našem foru, zjistíš kdy se něco řeší a kdy se jenom tak prázně tlachá  Behání tak jak si ho popsal tady takhle je, v plátovce se může běhat a můžeš běhat kdy chceš, jen když proběhneš houfem PC tak to vypadá blbě.. a neřikej že to může mít RP důvod, já to vim a přesně to nemyslim, myslim proběhnout ve špatnym slova smylu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:27 20. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Jedine k comu sa v tej debate vtedy doslo, tak bolo aka taka dohoda, ze v mestach(osadach) sa behat nebude. Tak prosím hráče aby aspoň tohle dodržovaly....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 14:29 20. Apr 2009 |
|
|
Ja hlavně myslím že osoba která utíka značně ztrácí na důstojnosti. Takovy vele inteligentní, megamocný mág kdyby kolem mě proběhl  tak se asi notně zasměju. Doren utíká jen když má důvod např. ho někdo honi (velmi časte), nebo on honí někoho (to se snad ještě nestalo)... Neumím si představit že bych já když jdu třeba nakoupit celou cestu utíkal, protože nějakého týpečka nademnou (co mně hraje) nebaví koukat na to jak se vleču  . Ale to je muj trochu ortodoxní názor... klidně ať si to každy hraje jak ho to baví, však už si o tom každa postava udělá svůj obrázek o takovém "běžci".
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:08 20. Apr 2009 |
|
|
Grunt wrote: Ja hlavně myslím že osoba která utíka značně ztrácí na důstojnosti. Takovy vele inteligentní, megamocný mág kdyby kolem mě proběhl  tak se asi notně zasměju. Doren utíká jen když má důvod např. ho někdo honi (velmi časte), nebo on honí někoho (to se snad ještě nestalo)... Neumím si představit že bych já když jdu třeba nakoupit celou cestu utíkal, protože nějakého týpečka nademnou (co mně hraje) nebaví koukat na to jak se vleču  . Ale to je muj trochu ortodoxní názor... klidně ať si to každy hraje jak ho to baví, však už si o tom každa postava udělá svůj obrázek o takovém "běžci". Jenze jak uz jsem psal, to ze utika muze taky predstavovat rychlou chuzi, spech a tak, ne zrovna sprint. Nehadam se. Samozrejme jsou situace, kdy to je spis k smichu, ale taky si dovedu predstavit postavy, co spechaji (a nemusi mit ani nejakej silene silnej argument proc) normalne. On si to dokaze vysvetlit i ten hrac/postava na druhe strane. Pokud ne, tak dam priklad - dovedu si predstavit nejakeho hranicare nebo druida, ktery ve mestech bude porad spechat a snazit se tam stravit co nejkratsi cas.. a je to zcela IC duvod..
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:10 20. Apr 2009 |
|
|
Ja nějakou rychlou chůzi řeším tak že normálně jdu a pak kousek popoběhnu, pak zase jdu a pak zase popoběhnu... Když někoho potkám napíšu *jde rychle*, *má na spěch*... ale to je věc každého
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:13 20. Apr 2009 |
|
|
Rychlost běhu/chůze se dá nastavit pomocí duše, pokud se nepletu.
|
|
Top |
|