|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:24 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
2Daanri: ty mas postavu?! potrebuju nakyho caryfuka  kdy nekam zajdeme? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:37 30. Apr 2009 |
|
|
Na jezevcov?  A nebojis sa? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:41 30. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Na jezevcov?  A nebojis sa?  s tebou?  nezapomen na kvanta lekaren a lektvaru, budou treba 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:44 30. Apr 2009 |
|
|
Litej boj s lityma jezevcema. Nechapu ze vsetci delaji len vypravy na drakov a co ten starej jezevec? Kdy se udela vyprava na neho? 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:46 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
drak.. to je výzva ale jezevec, to je šílentsví
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:49 30. Apr 2009 |
|
|
I buh se boji jezevce. Co znamena ze jezevec je mocnejsi nez buh, cize zalozime svatej kult Staryho jezevce. Preto zahajujem zbierku na chram jezevce? Kto prispeje? 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:52 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Daanri wrote: zalozime svatej kult Staryho jezevce. podle me musej mit jezevci z tech mrtvol dobrodruhu, co tam chcipnou, ten poklad skoro nekonecny, tedy jakykoliv prispevek odmitam.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:53 30. Apr 2009 |
|
|
10 měšců na starýho jezevce, přijď si to vybrat 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:54 30. Apr 2009 |
|
|
Dam 5 mescu, vic nemam 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:55 30. Apr 2009 |
|
|
@Nomisi starej jezevec si ten najde a pak uvidis 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:59 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Daanri wrote: @Nomisi starej jezevec si ten najde a pak uvidis  si tam rad chodim pro uhli, takze se spolu brzo potkame. Hale vod tech dob, co sem zrusil tezeni v invis ci utocisti sem tam nastesti nebyl.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 15:06 30. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Daanri wrote: @Nomisi starej jezevec si ten najde a pak uvidis  si tam rad chodim pro uhli, takze se spolu brzo potkame. Hale vod tech dob, co sem zrusil tezeni v invis ci utocisti sem tam nastesti nebyl. Nepodcenoval bych starika Arta 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 16:06 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Daanri wrote: I buh se boji jezevce. Co znamena ze jezevec je mocnejsi nez buh, cize zalozime svatej kult Staryho jezevce. Preto zahajujem zbierku na chram jezevce? Kto prispeje?  já se ho nebojim, z taktických důvodů sme uzavřeli mír.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 10:11 06. May 2009 |
|
|
Krata wrote: Daanri wrote: I buh se boji jezevce. Co znamena ze jezevec je mocnejsi nez buh, cize zalozime svatej kult Staryho jezevce. Preto zahajujem zbierku na chram jezevce? Kto prispeje?  já se ho nebojim, z taktických důvodů sme uzavřeli mír..  Jo jinak by to skončilo nerozhodně co? 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|