|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:02 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Rejty wrote: Jsem proti, zase se tu vymejšlí kraviny! a kterou z ty veliky haldy mas namylsi konkretne?  EDIT: jinak s tim prvnotnim napadem o skrejvani souhlasim, melo to tu bejt uz davno, urcite by to krapet mohlo pozvolnit tempo tech vsech podezrelych...Vubec mi to vyjmecne nepridje jako zase moc velka bejkovina. KDo hraje pro zabavu bude hrat dal pro zabavu, kdo hraje pro lvly a radost z cisilek (XP) treba zacne hrat pro zabavu 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 17:05 30. Apr 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:03 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: v nějakym měřítku a když se lognu x % zbývá k postupu nebo nějaká hláška už to skoro bude... hm, treba takovej hrubej nasterl, jako zbyvati 10% zkusenosti do lvlu? to by pak ztracelo tohle zneviditelneni xpu smysl. Stejne by sis prosel nejakou jeskyni a podival by ses, kolik % ti pribylo. Kdzy by si chipl, tak by ses mrknul, kolik % ti to ubralo... ne ne jeslit zneviditelnit tak uplne. Ale ten napad kucika s tim, ze lvl down by vlastne neexistoval. Jen by proste clovek musel doexpit ten rozdil, ale zustal by mu ten lvl nahozeny to se mi libi.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:15 30. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:22 30. Apr 2009 |
|
|
Moznost "ti jebe" ... mne sa to nepaci, nepacilo sa mi to ani kedysi ked sa o tom bavilo a nepaci sa mi to stale  EDIT: Dovody: OOC dovod: mam to jednoducho rad, ked hrajem rad vidim ako postupujem, rad vidim aky som lvl a kedy budem dalsi lvl, rad vidim, ze urputny boj niekde v dungu doopravdy stal za to. IC dovod: xp su predsa indikator noveho poznania postavy. Sam musi snad vidiet ci sa po boji s niecim zlepsil, ci mu to nieco dalo alebo to bol nudny boj. OOC+IC dovod: A co pri Q? Odmeny DM? Uz by odmeny DM v podobe xp stracali zmysel. Takto ked niekoho odmenim peknou ciastkou xp tak ten hrac vie, ze hral dobre. Je to motivacia...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:38 30. Apr 2009 |
|
|
Kdysi na to byl jeden dobrej navrh ,ale neni vhodna doba to vytahovat na svetlo sveta, este neni rpavy cas .... btw: sem pro skryti XP!!! uz jenom z principu
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 18:25 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Rejty wrote: Jsem proti, zase se tu vymejšlí kraviny! Uf to jsem si oddychnul, je nádhera slyšet slovo boží jak se mnou souhlasí. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 18:42 30. Apr 2009 |
|
|
to mate s tema bohama naky pomotany porat 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 18:48 30. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
já jsem zcela pro  at nejdou vidět expy..a víte co? to je málo, cokdyby se i levelovalo samo? automaticky by se dalo při přestupu "doporučeno"...všechny čísla by nebyly vidět, takže hráč by si ani nevšiml že postoupil, no to by bylo žůžo...a ještě pojďme dál, co takhle i itemy (zbraně,. zbroje) aby byly bez čísel...prostě krásný meč, koupíš si ho a nevíš jaký má enchant ani staty (dmg by se taky nevypisovalo)..to by byla opravdu paráda, kdy se na to mám těšít??? 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 18:51 30. Apr 2009 |
|
|
černý vlk wrote: ... Já bych skryl i rasu a povolání a generovalo by se to náhodně. To bude super!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 18:54 30. Apr 2009 |
|
|
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 19:57 30. Apr 2009 |
|
|
vám ty flamy hodně chybí co?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 20:13 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Kiri wrote: to mate s tema bohama naky pomotany porat  no ve hře je taky hodně boů, tak z DM šktulky jich je taky víc... Krata a Rejty patří mezi ty hlavní Quote: Já bych skryl i rasu a povolání a generovalo by se to náhodně. To bude super! Myslím že by se měla skrýt i postava a chodilo by se jen a pouze s nápisem při zmáčknutí TABu. EDIT:hlavně ať to nebere nikdo vážně 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 20:17 30. Apr 2009 |
|
|
Tretas wrote: hodně boů, tak z DM šktulky jich je taky víc... Krata a Rejty patří mezi ty hlavní Ehm! Ehm!! Ehm!!!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 20:17 30. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 21:23 30. Apr 2009 |
|
|
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|