|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:16 02. May 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Code: ale ze na spravne polozenou past nabehl Thalii prilis nizko letici hrac. toz trest je absolutne neoduvodneny.[/quote]
Nebyl to nízko letící hráč ale bylo to dost blízko na to abys při vstupu do lokace tu past stačil vidět. Vy co to děláte by jste taky měli myslet na to že to některým může znepříjemnit hru.A když jsem to někde četl že je za to trest tak proč ho nepotrestat pokud porušuješ pravidla. Hraj tak aby se tvoje hra zalíbila i ostatním. 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:26 02. May 2009 |
|
|
Radim wrote: Code: ale ze na spravne polozenou past nabehl Thalii prilis nizko letici hrac. toz trest je absolutne neoduvodneny.[/quote]
Nebyl to nízko letící hráč ale bylo to dost blízko na to abys při vstupu do lokace tu past stačil vidět. Vy co to děláte by jste taky měli myslet na to že to některým může znepříjemnit hru.A když jsem to někde četl že je za to trest tak proč ho nepotrestat pokud porušuješ pravidla. Hraj tak aby se tvoje hra zalíbila i ostatním.  Kdybys četl pořádně celý topic, dočetl by ses, že ten hráč neběžel od přechodu - kde past možná byla blízko - ale z druhé strany k přechodu, takže měl času dost. Je fakt, že obvykle nacestách nemá postava zapnuté zvýšené vnímání a když běží, pasti si nevšimne. Já tam do ní šlápla několikrát, ale mě neuškodí tak, abych si toho vůbec všimnula. Stejně ale kladení pastí na tyto cesty považuji za blbost...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:29 02. May 2009 |
|
|
Past za prechodom je svinstvo. To, ze na neho nabehol hrac z druhej strany nehra vobec ziadnu rolu.Bola to nahoda. A hranice? Nemusi sa snad naozaj na vsetko robit system, staci obcas pouzit vlastny mozog. Všjo.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 00:04 03. May 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Já to samozřejmě četl a nahlásil jsem to já tak vím o co tady jde. Je to zbabělost a sviňárna.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 00:25 03. May 2009 |
|
|
prosím, můžeš specifikovat přesně tu hranici co je dost daleko od přechodu, pro mě natvrdlýho hráče... (doufám teda že mám mozek, ale aby se na to někdo nemohl vymlouvat, když je jasně stanovená hranice...) BTW nevim jak se který pasti zobrazujou ty jejich rozlohy... pasti jsem nikdy moc nepoužíval, pokud to nebylo nezbytný a když jsem vyděl pokládat pasti vendu, tak to zabíralo dost velkej prostor kolem něj jak to položil... tak by si měli hráči dávat pozor jak tu past pokládaj... protože past nějakého velkého rozsahu můžu položit za danou hranicí, ale její trigr bude sahat za stanovenou hranici...  snad jsem napsal něco smysluplnýho...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Loki_cz
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 08:21 03. May 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Každý se ohání zdravým rozumem. Viděl jsem, že je past od přechodu 10cm položena. Zdravý rozum dvou lidí to zhodnotil jako OK. DM rozhodl: "ta past byla sviňárna, však víš co děláš." Co děláme víme. Hrajeme CHARAKTERY s chaoticky zlym přesvědčenim na povrchu - chyba? Radim wrote: Vy co to děláte by jste taky měli myslet na to že to některým může znepříjemnit hru.A když jsem to někde četl že je za to trest tak proč ho nepotrestat pokud porušuješ pravidla. Hraj tak aby se tvoje hra zalíbila i ostatním.  Ok. Pasti jsou ošklivý a znepříjemňují creepení. Kazí hru ostatním a takové věci je třeba hlásit DM. Všichni se mají bavit, prohodit pár slov, společně proběhnout pár dungů, vyházet pár hvězdiček a spokojenost? RP je i v něčem jiném než ve hvězdičkách. Hrát zlou postavičku a kazit ostatním jejich radost z expíků je hold "zbabělost a sviňárna" (doplňte si další slova z této diskuze). Kde se fasuje ten růžovej kostým? Komu by se chtělo vracet, když je mu ke krku přiložena kudla (ano prosím o reakci DM: "Sami jste si jí tam přiložili") v podobě smazání všech postav? Stačí, aby teď Bruna položila další past, která se někomu nebude zdát dost daleko. Nebo položí na stolek 6 ks dřeva + jeden luk (který se zobrazí až v dalším slotu) - DM si toho znovu nevšimne (ano byli tam dokonce až 2 DM!) a bez debat s námi se zmáčkne delete. Jak je někdo označen za bugera + hraje konfliktní postavičku, má zaděláno na pořádný průšvih. Jinak nikdo z DM nenapsal jak daleko je povoleno pasti klást a vámi zmiňovaný zdravý rozum my 2 asi nevlastníme. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:58 03. May 2009 |
|
|
Ze Vas to este stale bavi, uz mi to tu pride jak v skolke.
Urobili ste chybu, tak zanu neste nasledky.
V prvom rade ste sa sekli v tom, ze netreba mat odpor na inu postavu pri utoku, ked je v premene. To, ze sa obhajujete, ze ste o tom nevedeli, alebo ste mali ine informacie je zbytocne, pretoze neznalost neospravedlnuje. Uz len citacia "aj tak by sme ho fragli" je mi dost proti srsti. Co tu hrame naku strielacku, aby sme niekoho fragovali???
U pasci pokial nevidno screen je tazko zvazit ci to bola svinarna alebo nebola. DM rozhodol, ze to svinarna bola. Rozhodnutie DM su neodvratitelne a konecne. Ak s tym nesuhlasite, Vasou moznostou bolo obratit sa na vrchneho DM a ten mohol rozhodnut inac, avsak nerozhodol. Pokial nabuduce niekam polozite pascu tak si spravte screen a mate dokaz o tom kde ta pasca bola.
Takze bohuzial, prijmite svoj trest a neste nasledky. Tym, ze budete vypisovat takto na forum, ziaden sucit nevyvolate a je to zbytocne. Prave naopak u mna tym dosahujete znechutenie. Vsetci sme len ludia a robime chyby, je len otazkou ci vieme zane potom niest zodpovednost.
A pokial viem tak urcite nehrozi aby ste boli nak oznaceny ako "problemovy". Na Thalii to tak proste nefunguje, ked urobite pruser ste zan potrestany a vyska trestu a dalsi postup zalezi len od Vas. Miesto tohto kopania okolo seba na fore, to skor dokazte v hre, ze nie ste "problemovy" a prave naopak ste prinosom pre svet.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 10:01 03. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
To NEma cenu, jak sem psal, vsichni sou CHORY!!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:09 03. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já už bych toho linčování nechal, je to v kontrastu s ti, že DM má být neutrální, nezaujatý na hráče.. a Liukovo tvrzení že DM jsou tu hrubý..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 13:08 03. May 2009 |
|
|
Loki_cz wrote: Rejty wrote: Třeba vaše odlogy před PC nepřítelem ... Toho si nejsem vědom. Jeskyně zlobrů, Kazuko s Berserkem přišli do jeskyně. Kazuko šel v hidu prohlídnout jestli tam někdo neni, v hlavní jeskyni byli Bruna a Morn. Kazuko je nějakou dobu sledoval, postavy dobojovali, zameditovali, naboostili se a šli ke dveřím s bossem. Blb Berserk stál moc blízko a jedna postava ho zřejmě viděla, běžela za tou druhou co stála před bossem, nebylo nic slyšet (buď parta nebo ooc po tellu že tam jsme). Za chviličku: Loki-cz se odpojil, Creeper se odpojil. Možná šlo jen o náhodu, že se postavy boostnou před bossem a pak si to rozmyslí a uprostřed dungu se odpojí.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 13:09 03. May 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Tieto hadky su fakt zbytocne zvlast ked si jedna strana prikrasluje a doplna veci ktore sa nestali, napr. moj vysmech ktory si fakt nepamatujem. Aj ked je moznost ze by sa za vysmech mohol povazovat smajl nad creeperinymi prispevkami cez tell typu "ber prosim pri rozhodovani o trestu do uvahy to ze by sme ho i tak killi". Hracovi si dala pravdepodobne prostor pre RP az v podsveti lebo pri celej tvojej obhajobe ani raz nepadlo to ze by si nieco hrala ale zato si 10x opakovala tu vyssie spominanu hlasku. Tvoj nazor na mna ti samozrejme neberiem.
Je mi luto ze musim takto vyplytvat svoj 1000. prispevok, ale nedalo mi to.
//edit:
A znovu, kauza spalky - zaujimave ze to vytahujete teraz, urcite to vsak nebude tym aby ste urobili ublizeny dojem.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:07 03. May 2009 |
|
|
Co se týče pastí, řešilo se to už několikrát. V zásadě jsou dva problémy:
- pasti položené na přechody nebo v jejich těsné blízkosti nedávají postavě čas na jejich spatření (a taky se blbě odstraňujou) - u některých tilesetů se stane, že se past úplně schová pod ně a prostě neni vidět.
a samozřejmě, pasti položené vysokolevelovým zlodějem většina ostatních postav nemá šanci odhalit. uvědomte si prosím, že všechny dovednosti postav v původním NWN byly koncipovány pro single player, tj. k využití proti NPC!
Jelikož se k tomu nikdo z týmu nemá, navrhl bych jako rozumné toto:
1) pasti se nesmí pokládat na běžně využívaných cestách (např. Karatha - Ivory). Výjimku z tohoto mají "ti z druhé strany", tj. drowové pro povrch a povrchňané pro podtemno. 2) pasti se nesmějí pokládat ve městech a frekventovaných místech (s trvalým výskytem modrých NPC). 3) pasti se nesmí pokládat na přechod ani do jeho blízkosti. blízkostí se rozumí cca do poloviny obrazovky. 4) pasti se nesmí pokládat na sebe (naučte se dělat pořádný). 5) pokud líčíte past na někoho konkrétního a ona z nějakých důvodů nespustí, zase jí zlikvidujte! 6) výjimky z těchto pravidel se smějí dělat jen pod dohledem DM (jako útok na město atd.).
Tak tady máte pravidla, dokud se tým nedohodne jinak.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:44 03. May 2009 |
|
|
To s tím do poloviny obrazovky je celkem dobrý, ještě při představě, že na obou stranách budou přechody.
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 00:02 04. May 2009 |
|
|
Arsen wrote: To s tím do poloviny obrazovky je celkem dobrý, ještě při představě, že na obou stranách budou přechody. eště sem neviděl lokaci velikosti jedný obrazovky, krom interiérů. a jestli takový případ opravdu nastane, tak smůla, prostě tam past položit nesmíš.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 01:45 04. May 2009 |
|
|
traps - disabled end of line
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|