|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 16:12 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no jo...já byc chtěl jednou složit artefakt a takhle to bude trvat věčnost (odhad: no chance?) když je tolik artefaktů a na každý několik dílů  ale co, jsou i jiné krásy thalijské 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 16:25 04. May 2009 |
|
|
1M cisto z lootu? klobuk dolu
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 17:55 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Marvin wrote: 1M cisto z lootu? klobuk dolu je to jen nadsazený odhad..kolik je z bosse ve zlatě? 15k +/-? kdyby 2 bosse na den, to je 30k denně...a měsíc určitě bosse nejezdím...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 21:18 04. May 2009 |
|
|
Odmenu za hlavu nepocitam. Myslel som cisty loot v truhlach. To sa riesi ako problem nie?
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 22:09 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Marvin wrote: Odmenu za hlavu nepocitam. Myslel som cisty loot v truhlach. To sa riesi ako problem nie? ano...čistý loot...ve zlatých....limit mi až tak nevadí, prostě když ho na ten čas dosáhnu, počkám si nebo chodím v partě..jen chci abych měl jistotu že ten limit tam je a je takový a makový a ž to není bug
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 23:46 04. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ne nesmíto tu akhle být  už je na čase , aby se tento topic posunul jiným směrem... tak třebas nešlo by zavést , aby se v pokladu objevila třeba nějaký kost?to je sice nápady rady připomínky , ale mi to tak napadlo , to by bylo něco
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 06:46 05. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Takové hovadiny co se tu vymýšlejí poslední dobou, to snad ani není možné. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 08:07 05. May 2009 |
|
|
Pravě že ten limit by měl být tajný... Když se to zveřejní tak se zase objeví dušičky co budou říkat "Já nikam nejdu, sem před konecem limitu" 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 09:02 05. May 2009 |
|
|
Já nikam nejdu, pokud na mě po limitu nevyskočí hezká baba 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 22:49 07. May 2009 |
|
|
po pár výletech s vlkem jsem na tom stejně, jak se zdá. přitom mi nepřišlo že bysme řádili nějak moc a jak je to vlastně s tím artefaktem? už nenajdem žádný kus? možná by nebylo špatné dávat po limitu do pokladu 1zl. jednak by člověk věděl na čem je a druhak by neztratil šanci najít artefakt.
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|