|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cmon
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 18:41 04. Jul 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
G14 wrote: samozrejme ze se musi porovnavat vlastnosti z obou stran.... napr. nekdo nekoho svaze,tak se musi porovnavat sila u postavy svazane i te co svazuje aby se vedelo jaka je sance na roztrzeni pout atd. - pokud vidim jasny rozdil,musim se dle toho zachovat hazeni mi prijde taky nekdy velmi rozumne reseni.....  Naprosto souhlasím, dle mého by házení kostkama mělo být při takových situacích povinností (na co tam ty kostky jinak jsou, ze?), pokud tam nebude teda DM, který vidí vlastnosti obou postav a může podle toho rozhodnout.
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 18:45 04. Jul 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Krata wrote: Czech_Luthor wrote: ...tak mu asi třeba tu hlavu rozseknete, ale neuspíte ho. Je důležitý vědět, kam přesně praštit aby ho dotyčnej nezabil. Jak ho napereš moc silně do spánku, riskuješ promáčknutí a bezvratnou smrt. Taktéž do hlavy pěkně zezadu. Prorazíš mu lebku, kosti zasáhnou mozek a máte po srandě. Proto jak řikám, musíš vědět jak, kam a jakou silou, jinak riskuješ smrt, nebo odhalení bez jediného učinku. Neni to už moc detailní? aby pak hráč vypisoval přesné místo kam praštit  Myslím, že zloděj ví kam správně praštit, aby někoho omráčil... p.s.: Beztak by bylo nejlepší, kdyby si v duši nastavil stínový hpéčka, ze stínů by ji přepadl a umlátil do bezvědomí (se zákeřnejma snad rychle), pak by ji zbalil do invu a odnesla na klidný místo a tam si s ní mohl dělat co by chtěl... 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 18:48 04. Jul 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Miky wrote: Krata wrote: hráč hraje zloděje tak myslim, že nějakej zámek neni problé Jenže takhle se nehraje - "jsem zloděj, takže zámek není problém". Zámek má svoji obtížnost, zloděj své schopnosti, momentální rozpoložení a štěstí. Chce ho otevřít na místě, kde se můžou pohybovat zákazníci (taky tam může občas projít hlídač) a pokud tam uvidí hobita jak se špárá v zámku, asi jim to přijde podezřelé. Standartní jsou zamklé dveře a pokud dělám něco nestandartního, je vhodná asistence DM. Samozřejmě to jde i bez něj, ale s patřičnou komunikací a vhodným přístupem mezi hráči. No myslím, že zámek ve škopku by "odemkl" i sebetupější kouzelník. Stačí když zafouká větřík a dveře už se sami otevírají 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 00:37 05. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
cmon wrote: Myslím, že zloděj ví kam správně praštit, aby někoho omráčil...
Z ceho tak usuzujes? Pokud vim, tak omracit umi v nwn assassin, mnich a i oni si hazi proti nejakemu tomu DC. Silne mi to pripomina hrace, ktery stal proti jezevci, napsal *jendou mohutnou ranou ho rozetne vejpul*, pak se ho nekolik minut snazil uklovat, protoze se nemohl trefit a nasledne mi po tellu vysvetloval, ze je to jen nedokonalosti hry, ze ho nezabil jednou ranou. cmon wrote: No myslím, že zámek ve škopku by "odemkl" i sebetupější kouzelník. Stačí když zafouká větřík a dveře už se sami otevírají  Pokud vim, tak je receno, ze dvere v hostincich jsou zamcene a to, ze to tak neni, je jen proto, ze jsem ten system proste jeste nenapsal. Resilo se to uz minimalne jednou na foru kvuli zlodejum, kteri tak okradali hosty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 09:02 05. Jul 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
kucik wrote: cmon wrote: Myslím, že zloděj ví kam správně praštit, aby někoho omráčil...
Z ceho tak usuzujes? Pokud vim, tak omracit umi v nwn assassin, mnich a i oni si hazi proti nejakemu tomu DC. Silne mi to pripomina hrace, ktery stal proti jezevci, napsal *jendou mohutnou ranou ho rozetne vejpul*, pak se ho nekolik minut snazil uklovat, protoze se nemohl trefit a nasledne mi po tellu vysvetloval, ze je to jen nedokonalosti hry, ze ho nezabil jednou ranou. Dobře ty to bereš z hlediska nwn mechaniky, ale já to bral podle toho, že se zloděj učí dobře mířeným ranám na bolestivá místa tzv. zákeřným útokům a podle toho ví, kterou ranou by človeka zabil a kterou by mu způsobil jen taková zranění aby se nemohl hýbat atp.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 09:56 05. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
proc se tema menuje vrazdy, kdyz vlastne nezabijite...btw bejt prepadenej a dopredu vedet, ze nejsem ohrozenej mi na adrenalinu nak nepridava 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 11:24 05. Jul 2009 |
|
|
Jak to tak citam tak krutim hlavou.Porovnavat vlastnosti postav, hadzat kockou, rozpytvavat ako a kam prastit.... Zbytocne rypanie sa v detailoch.To su veci ktore na zabave nepridaju a na plynulosti dobrej hry tiez nie.Vynor sa z tiena a proste ju prasti po hlave a cakaj na reakciu Vacsina hracov si mysli ze ich postavy su superhrdinovia a to je samozrejme v poriadku, o tom predsa tato hra je.Hrame sa na hrdinov ale interakcia s ostatnymi hracmi je o niecom inom ako mlatit NPC potvorky. Je jasne ze len malokto rad taha za kratsi koniec ale v takychto pripadoch proste musi jedna strana ustupit.Som presvedceny ze ked sa hrac rozhodne dobrovolne odovzdat svoju postavicku na milost a nemilost inemu hracovi ten to oceni a obaja sa zabavia.Myslim.Tak to musi brat aj druha strana.Ked uz ziska prevahu nad druhou postavou tak to len tak sprosto nezneuzit. Co sa tyka toho prepadu v dielni- neni to PvP area ale tu vlastne ani neslo o PvP. Co som vyrozumel mal to byt skor RP prepad.Klasicky unos.Tam a von nespozorovany.Ticha akcia 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 16:07 07. Jul 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Krata wrote: Příště ji má zaklepat na rameno a zeptat se? "dobrý den, právě vás chci omráčit, můžu?"  .. tohle už jsou detaili... tečka. Tohle mi prijde velice smutne ze to pise zrovna DM...
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 16:21 07. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
aster3 wrote: Krata wrote: Příště ji má zaklepat na rameno a zeptat se? "dobrý den, právě vás chci omráčit, můžu?"  .. tohle už jsou detaili... tečka. Tohle mi prijde velice smutne ze to pise zrovna DM... mě mrzí že ti zmizel BAN a zase prudíš..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vraždy Posted: 18:12 07. Jul 2009 |
|
|
|
Top |
|