Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:15 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Počet okrádání
Poll ended at 19:43 21. Jan 2010
neomezeně 10%  10%  [ 4 ]
1x po 5min hry 3%  3%  [ 1 ]
1x po 10min hry 31%  31%  [ 12 ]
např 3x za den kdykoliv za sebou 8%  8%  [ 3 ]
Nechat zakázané 49%  49%  [ 19 ]
Total votes : 39
Author Message
 Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví
PostPosted: 16:06 15. Jan 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

Dobrá dobrá je tam i možnost ponechat to dál jak to je ..... tzn Zakázané

Reply with quote  

PostPosted: 16:08 15. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Já bych to klidně zaved. A až chytim někoho, kdo mě okrádá, tak mu uříznu hlavu a svoje tvrdě vydřený peníze si vezmu zpět, neni problém.

Reply with quote  

PostPosted: 16:10 15. Jan 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

A jen tak mimochodem. Fakt si myslite, ze tim hadanim se tady zpusobite, ze se okradani najednou vyskytne ve hre jenom proto, ze o tom budete dost dlouho zvanit?
Nemusite odpovidat.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:17 15. Jan 2010 
Šlechtic
 Profile

ono s tim okradanim je to taky o tom ze lide, i kdyz se boji okradani nedaji spot, ale misto toho radeji tahnou treba tumble (jez je na boj zcela jiste lepsi a maji lepsiho zabijaka) - holt se pak stava ze jejich extra bojove postavy budou zaostavat v "socialni" interakci..

musel jsem to dodat :)

Reply with quote  

PostPosted: 16:28 15. Jan 2010 
Urozený
 Profile

to se pak nebude moci někdo divit že jen tak z podezření přijde o hlavu...
tak hurá, už se těšim o rebuild pro svojí postavu, abych mohl chodit drancovat lowíky a ničil jim tak jejich radost z toho mála peněz co dostanou abych předvedl jaká je to prasárna.
chce se omezit craft, ty trofeje přijdou s tím doufám, tak proč dávat postavě s okrádáním na 30 lvlu 90K, když se jí podaří někoho obrat?
ty hody jsou celekm fixní na to okrádání a při dobře postavený postavě to přehodí jak nic...
Nejsem proti okrádání, ale nechci povolit přesun peněz těmhle postavám, co jenom budou mít lepší si počkat před bankou a pak jenom zmačknout skill a pápá...

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 00:52 16. Jan 2010 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

S Nomisem souhlas naprostej ... zaved bych to jen na prachy. Tabulka pekna, mozna by se este mohla upravit ta vyse castek, vyladit se to da dycky :wink:

Jinak ted kdyz nekoho sejmete, tak z nej padaj krom penez i serepeticky k alchymiji jako byliny apod., takze urcite by to slo udelat i na nejaky drobny laciny prkotiny :idea:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 01:47 16. Jan 2010 
Bůh
 Profile

jsem pro aby to bylo jen na prachy, peníze můžeš strčit do banky a o předměty za miliony se bát nikdo nemusí..

Quote:
A jen tak mimochodem. Fakt si myslite, ze tim hadanim se tady zpusobite, ze se okradani najednou vyskytne ve hre jenom proto, ze o tom budete dost dlouho zvanit?
Nemusite odpovidat.

v tom hádání se ukazujou i zajímavé názory a nápady..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:11 16. Jan 2010 
Ďábel
 Profile

Nooo tak sem si to pěkně přečetl a pobavil sem se. Nic proti, ale přišlo mi to jak kňučení některých hráčů, kteří si nejsou schopní jinak vydělat. Takových ukňučených sem zažil například na DH hodně, vždy tam chtěli něco, z čeho se budou mít dobře jen oni a na ostatní moc nemysleli.
To že nemysleli na to, kdo to nascriptuje, ani nevzpomínám....to už je zažitý zvyk.

No sem proti okrádání a to jen proto, protože se vždy najde nějaká osoba, která by toho zneužívala a prasila hru ostatním.

Zloděj at si jde vydělat do dungů, je jich tu hodně a dá se tam solidně vydělat.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 12:53 16. Jan 2010 
Mistr
 Profile

Achjo, co furt porad mate s tim vydelavanim z kradeni.
Jde jen o RP prvek a ne aby se na tom vydelavalo po milionech :?
Fnukate tu zatim jen vy odpurci, nikdo ze zlodeju na tom nechce vydelavat a ani neco
podobneho jestli by se to povolilo se tu nechce.
Tady se resi jen nakej rozumnej kompromis.
A je fakt, ze o co nechci prijit u sebe nemam(zlatky apd. ve velkem mnozstvi)
Tech moznosti kam to ukryt je spousta

Reply with quote  

PostPosted: 13:18 16. Jan 2010 
Velmistr
 Profile

Podle mě by system na zlataky mohl byt podle Nomise. Co se tyka okradani predmetu, samozrejme bych to limitoval podle vahy a velikosti predmetu.
Navic bych zavedl nějakou moznost branit si sve cenne predmety napr nejakou brašnou (vak na itemy ale s 0% odlehceni), do kterych by zlodej nemel pristup. Samozrejme kazdy by mel narok jen na jeden.

Jako v realnym svete. Veci co nam jsou drahe netahame s sebou kamkoli a kdykoli od toho jsou v Thalii perzistentni truhly. Co se tyce drahych, ale casto pouzivanych veci tak ty si prece hlidame ne?

jeste k okradani vetsich predmetu. Tuto moznost bych rovnez zavedl, ale jen OPRAVDU malou.
Navrh pomer sanci na ukradeni veci:
Penize:male predmety(1x1,1x2): stredne velke (2x2,3x2)
80%:15%:5%

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 13:34 16. Jan 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

zachy wrote:
Podle mě by system na zlataky mohl byt podle Nomise. Co se tyka okradani predmetu, samozrejme bych to limitoval podle vahy a velikosti predmetu.
Navic bych zavedl nějakou moznost branit si sve cenne predmety napr nejakou brašnou (vak na itemy ale s 0% odlehceni), do kterych by zlodej nemel pristup. Samozrejme kazdy by mel narok jen na jeden.

Jako v realnym svete. Veci co nam jsou drahe netahame s sebou kamkoli a kdykoli od toho jsou v Thalii perzistentni truhly. Co se tyce drahych, ale casto pouzivanych veci tak ty si prece hlidame ne?

jeste k okradani vetsich predmetu. Tuto moznost bych rovnez zavedl, ale jen OPRAVDU malou.
Navrh pomer sanci na ukradeni veci:
Penize:male predmety(1x1,1x2): stredne velke (2x2,3x2)
80%:15%:5%

No vidíš ten návrh s předměty je docela dobrej, tak nějak jsem si to představoval.

Ohledně ukrývání drahých předmětů. Je to na Thalii dostatečně zajištěné, truhly, trezory atd.

Ty nejlepší předměty většinou každý hráč má takříkajíc na sobě a ty nelze ukrást.

Ano jak psal Sorrow jde především o RP prvek, nikdo na tom nechce vydělávat. Pokud by se někdo našel tak proč ho hráči nenahlásí DM ? Já sosobně si za současné situace nedokáži to okrádání zahrát nějak objektivně. Dobře lze nějak zahrát to že někomu sáhnu do kapsy ... ale když uspěji jak se zajistí objěktivně například co a nebo kolik zlata si vytáhnu. Pokud budu jednotlivým věcem v invertoráři s hráčem přiřazovat nejaké hodnoty na kostce .... tak to je opravdu RP hraní na dlouhou dobu. Nehledě na tom nevím jestli okradaný hráč mi vše řekne jak má. Což se zapnutým okrádáním ve hře je rychlejší a objektivnější.

Reply with quote  

PostPosted: 14:31 16. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Proč to nejde RP zahrát? Jde to zahrát, napíšeš si hodnoty na papírek a uděláš si DnD, jen někam postněte ty DC savy, je jasný že ti hráč dá nějaký zlatky, pokud to bude lowík, kterej jich moc nemá, dá ti třeba pytel bylinek. Proč by vám jako RP prvek vadila 1 zlatka ? Je to RP akce, když vám o to jde. Oháníme se tu RP, ale dohadujeme se tu o zlatě a výdělku, tohle mi připadá fakt úplně nějak zcestný. Já se RPhrou bavím, a nechci si do ní zatahovat nervy z toho, že mi někdo mojí samotářskou postavičku obere o itemy za miliony a řekne se máš hold smůlu, nevšimnul jsis, papalála.Co je potom tedy RP ? Jsem tuhý drsný zloděj, chceš mě tak si mě nijdi *ukáže dlouhej nos a hipne*

Jsem pro, ale v rozumný míře, ale nechci chodit každej den na výprvu, protože nějakej vychcánek ví, že když logne tariel, tak prostě přijde a vezme si svejch 90K, protože tariel se bez pytle zlatek prostě neobejde. Jsem ochotnej na tu tabulku od nomise přistoupit, pokud se nějak na pevno ošetří okrádání v dílnách, alespoň v karathský a černém trhu. Ale nepřistoupím na okrádání předmětů.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 15:13 16. Jan 2010 
Velmistr
 Profile

Podle me je cele okradani jak jsem psal vyborna vec. Ale mozna bych pridal jeste takovou zajimavost jako byla v Oblivionu. Sance na okradeni by se snizovala, pokud by pri akci bylo pritomno vice hracu tim, ze by se urcitemu hraci, ktery by si "vsiml" ze nekoho okrada, napsala hlaska typu "Vsiml sis jak postava A okradla postavu B".
Timpadem by to zlodeje nutilo okradat v utajeni
Otazkou je jak by se to naprogramovalo :?

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 16. Jan 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

Promin ale to je právě také vlastnost jakékoliv postavy jak moc je všímavá. Nebo jak moc si hlídá svoje věci atd. Všechno to jsou vlastnosti tak jako když někdo přiběhne a dá sražení tak moje postava si hází jestli ustojí nebo ne. Mě to přijde celé postavené o systému který jistý jedinec začal zneužívat a jako reakce bylo znemožnění použití této dovednosti. Když to vezmu naopak mohli by se hráči hrající za nebojové postavy začít rozčilovat právě nad srážením například a pokud by to bylo stejné tak by se časem zakázal. Proč tedy pro jednoho jedince omezovat dovednost pro několik povolání ?

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 16. Jan 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

zachy wrote:
Podle me je cele okradani jak jsem psal vyborna vec. Ale mozna bych pridal jeste takovou zajimavost jako byla v Oblivionu. Sance na okradeni by se snizovala, pokud by pri akci bylo pritomno vice hracu tim, ze by se urcitemu hraci, ktery by si "vsiml" ze nekoho okrada, napsala hlaska typu "Vsiml sis jak postava A okradla postavu B".
Timpadem by to zlodeje nutilo okradat v utajeni
Otazkou je jak by se to naprogramovalo :?

ANO PŘESNĚ TAK

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]