Sakra Sorrowe, ty musíš mít fantazii

Takže setkání 3x.. to jo, to mi ještě sedí, to beru. Teď k těm ostatním věcem..
- máš na 10. levelu GS? Nemáš, je od 11 a pochybuju, že si byl čerstvě 11. Nicméně jsi přežil -> Co ti na tom vadí?
- k setkání číslo 2... Chytli jsme tě s Legewiel na zlobrech. Pustili jsme tě... Nenapadlo tě nic lepšího než na epiky co tě právě pustili zaútočit znova hozením WoF. Podcenil si Legewiel a chytla tě znova. NECHAL jsem tě žít, protože jsem tě prostě nechtěl zabít. -> Zdá se ti to taky jako kurvení hry? Ty vlastně chceš umírat ne? To tě na tý hře baví nejvíc ne?
- setkání číslo 3... V prahvozdu řežeme medvědy a přiběhneš ty s Agnomordinem ( nebo jak, nepamatuju si to jméno přesně) Rozeběhneme se na vás.. Ty se u přechodu do další lokace otáčíš a házíš dispell. V tom samém kole k tobě dobíhá Nhil, která běžela vedle mě a dvěma kritiky se sneaky v hodnotě přibližně 200 dohromady tě posílá do kytek. Troufám si říct, že si umřel tím, že ses prostě zastavil na to castění. Ještě mi hra ani nespadla a tys už byl mrtev. A to že ten sekanec trvá přibližně tak 6 sekund.
Tak uber prosím své fantazie, mysli si o mě co chceš, názor člověka co na foru do všech jen reje mi je absolutně putna. Je mi neskutečně líto, že nemám uložené logy, abych mohl dokládat platnou verzi těch zažitků s tebou.