|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 12:51 04. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
mě by spíš zajímalo kdyby byl kam si se hla thalije tentokrát .. asi do záhuby 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 13:01 04. Feb 2011 |
|
|
tao kan wrote: navrhuju těm co hlasovali "NE" přidělit aspoň 200k xp  Konečně dobrej fórek.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 13:04 04. Feb 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Bahnak wrote: tao kan wrote: navrhuju těm co hlasovali "NE" přidělit aspoň 200k xp  Konečně dobrej fórek. Ja si teda myslim, ze exp by meli dostat ti co jim to je putna. Protoze ano/ne se z vetsi casti rovna mam velkej level/nemam level A komu to je fuk "danone", tak si proste hraje ve svete. A protoze jim to je fuk, tak zadne exp dostavat nemusej 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 13:18 04. Feb 2011 |
|
|
A ti co dali "NE" by mohli dostat nějakej fajnovej Item  třeba iounský kámen +2 +2 dle výběru  Nebo dostat klíčky do obchodu s artefakty 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 13:31 04. Feb 2011 |
|
|
Mě se nelíbil aní ten první, stále tvrdím, že před ním bylo lépe....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:18 04. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
bylo no, ale craft je vydařenej sice složitej  zdlouhavej, ale fajn
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 15:40 04. Feb 2011 |
|
|
Pajule wrote: bylo no, ale craft je vydařenej sice složitej  zdlouhavej, ale fajn řekněme že byl, do června, ale po posledních úpravách už ani to není ono.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 16:19 04. Feb 2011 |
|
|
Co se ti nelíbí na aktualni podobě craftu?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 17:16 04. Feb 2011 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 18:35 04. Feb 2011 |
|
|
My ve vtípcích - anketě o WIPU rozebíráme craft?? Hustýýý
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 19:06 04. Feb 2011 |
|
|
Ahoj , no on ještě Wipe nebyl? Já jsem dnes poprvé po dvou letech vylezl ze sféry zla a mám sice několik klíčů od různých lokalit a také mám klíče od vlastního domečku - odemknu dveře to ano , ale jaksi nemohu vstoupit do vnitř a to jsem se těšil na tu narvanou truhlici co mám doma. Tak nevím jak zahlasovat .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 19:11 04. Feb 2011 |
|
|
WIPE domečků byl...
Jestli máš domeček mimo systém pronájmů, rozhodně je to bug.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 20:45 04. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: To je docela odvážný tvrzení vzhledem k tomu, že první postavu máš na thalii až půl roku po spuštění craftu. Nene moje první postava je Yorton toho jsem hrál asi 2 měsíce po wipe, takže vim jaká byla doba bez craftu. Jen používám podtemnácký účet. Ale s tim craftem to je věc názoru no.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 20:47 04. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vim. Yorton je z května 2008. To už se craft rozjížděl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 20:51 04. Feb 2011 |
|
|
Ono jsou tam 2 Yortonové ten vyšší lvl je novej, ale ten nižší je ten prvotní, který tu běhá už nějakou dobu před craftem 
|
|
Top |
|