|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:51 25. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jo já jsem ubožák to si si Maku nevšim? Trefas a jak bych si mohl myslet, že by se tu na foru dalo něco vyřešit? Viz.
Pravidla pro Dungeon Mastery
- DM je na serveru Thalie nejvyšší autoritou. - Znevážení této autority se může trestat až BANem IP adresy. - Rozhodnutí DM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:55 25. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Tak nic no. Stále budeš okolo sebe kopat a prskat. Jinak já jsem se snad vždy s DM domluvil na kompromisním řešení, jen ti poradím. Pokud chceš vyřešit problém jen mezi tebou a DM, tak nepiš do flame, ale přímo DM (PM, ICQ...). Ve flamesu se to vždy pouze překroutí a DM už ani na nějaké řešení nebude mít chuť. EDIT: Neplést domluvit se na řešení a vyřvat si řešení. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:58 25. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
No tak myslim, že si nemáme, co vyčítat viďte? 
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 11:04 25. Apr 2010 |
|
|
No my dva určitě ne. Flame který se ukončuje v poklidném stavu, no pěkný. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 11:05 25. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: @zachy: Jaci napriklad? Mozna by stacilo jen vic cist a mene psat  Nalkanar wrote: IMHO jde o využití češtiny.. ve světě neexistuje místo, kde bys speakoval englicky, takže jen a pouze anglické jméno (nikoliv příjmení, které je spíše kosmetickou věcí..v tvém případě dokonce jediné jméno) likvidují určité RP.... edit: Dost na tom, ze nekteri davaji anglicka jmena konum. (A obcas jeste s gramatickou chybou) Tak treba jak jsi rikal ty koně, pak jsem tu dřív vídal jakousi Coldarrow pak Raina Tears má taky anglický příjmení a určitě se nějaký ještě najdou. Není jedno jestli je příjmení anglicky nebo německy nebo česky?  Hlavní je že to nebude sprostý a nebude napsaný tak nějak czenglish 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 11:06 25. Apr 2010 |
|
|
Tretas wrote: Flame který se ukončuje v poklidném stavu, no pěkný.  A sakra já to zakecl. Já raději mizím, už se to tu zase začíná rozhořívat, viď Zachy. 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 11:09 25. Apr 2010 |
|
|
Tretas wrote: Tretas wrote: Flame který se ukončuje v poklidném stavu, no pěkný.  A sakra já to zakecl. Já raději mizím, už se to tu zase začíná rozhořívat, viď Zachy.  At se to ukončí v dobrym  Jen jsem chtel odpovědět 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 11:27 25. Apr 2010 |
|
|
Už se tu neřeší nic podstatného. Zamčeno!!!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|