|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 06:25 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: a co to takhle neresit na foru ale zeptat se PMkem dotyčneho DMka, měl asi duvod ne? Určitě to nebyla pouze kapuce +3, ale mela i jiné vlastnosti ne? ne, neměla, ale napsal jsem Rejtymu...celkem bych chápal, že v tom stresu kolem těch výměn by se chybka vloudila 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 06:31 03. May 2010 |
|
|
ani bych se nedivil, když vemu v potaz že po prvních dvou hodinách odbavili 33 postav - ono se to nezdá ale je to docela dřina, držím palce ať to spolu dořešíte a všem ostatním aby měli s našim teamem trpělivost  Jsou to jen lidi. ( Dobře, Krata je buh  )
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:02 03. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ono se v prolézání invu 33 postavám mohla stát chyba.. ted jesli bude zachymu zabavena ta kapuce nebo Vlkovi vrácena 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:05 03. May 2010 |
|
|
Moznost moudrosti na kapuci je vyloucena, takze se nic nevrati.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:10 03. May 2010 |
|
|
Já sem tak vcelku s výměnou spokojený. Sice sem dostal mín peněz, než sem do toho vrazil....no stejně mi zbylo až moc pěněz a ted není skoro za co to utratit, ale nevadí něco se najde  . Jen mě trošku překvapilo, že se hráčům braly i roby. Já nevím, to se ted někteří načekají, než bude zase ta roba u dobrodruha nebo tak. Trošku škoda šperků, že nejsou s dvěma vlastnostma. Ale snad se dostanu ke kamenům v podtemnu, abych si udělal nové. Dík Nomisi, že j opravěný craft. Jo a pardon za to zdržování, že Krato *nevinně se podívá* To víš Aria je ukecaná dračice PS: Rotonko, budu potřebovat nový štít, tak ti dám asi řádně vydělat 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:12 03. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Jo a pardon za to zdržování, že Krato *nevinně se podívá* To víš Aria je ukecaná dračice Sem tě jen popoháněl, jedná Aria si tam připadala jako kdyby si kupovala nové šaty a nemohla se rozhodnout, ostatní nakoupili a zmizeli 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:20 03. May 2010 |
|
|
Krata wrote: -RoF- wrote: Jo a pardon za to zdržování, že Krato *nevinně se podívá* To víš Aria je ukecaná dračice Sem tě jen popoháněl, jedná Aria si tam připadala jako kdyby si kupovala nové šaty a nemohla se rozhodnout, ostatní nakoupili a zmizeli  Hehe a víš jak bylo těžké si tam něco vybrat a něco rozumné z toho poskládat? A ještě některé věci se mi tam nelibily no. Roby vcelku naprd, nebylo tam nic na skrývání a tichý pohyb, a škoda že nebyly aj kapuce na záchrané hody. Ale co už no.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:21 03. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
-RoF- wrote: Trošku škoda šperků, že nejsou s dvěma vlastnostma. Ale snad se dostanu ke kamenům v podtemnu, abych si udělal nové. Dík Nomisi, že j opravěný craft.
jsou. ale v souctu s +/- +5 (nevim z hlavy) ale proste uz to neni +5/+5 je to napriklad +2/+2 . Postava se rposte musi s crafterem dohodnout, co by chtela vyrobit, jestli napr. +5 sila, nebo +2 sila, +2 odolnost. ale moznosti je vice, nez dost.. a podle me je to i vice variabilnejsi ted ty sperky.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:25 03. May 2010 |
|
|
nomis_b wrote: -RoF- wrote: Trošku škoda šperků, že nejsou s dvěma vlastnostma. Ale snad se dostanu ke kamenům v podtemnu, abych si udělal nové. Dík Nomisi, že j opravěný craft.
jsou. ale v souctu s +/- +5 (nevim z hlavy) ale proste uz to neni +5/+5 je to napriklad +2/+2 . Postava se rposte musi s crafterem dohodnout, co by chtela vyrobit, jestli napr. +5 sila, nebo +2 sila, +2 odolnost. ale moznosti je vice, nez dost.. a podle me je to i vice variabilnejsi ted ty sperky. Ano šperky sou ted variabilnější, ale je třeba mět suroviny no. Jinak ted bojovníci a magici mají u mě smůlu  Ale to je do jiného toppicu, stejně ty suroviny časem budou dostupné.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:02 03. May 2010 |
|
|
Sorrow wrote: Moznost moudrosti na kapuci je vyloucena, takze se nic nevrati.  Achjooo.... dva tydny jsem na ni cekal.... vzdycky se po restartu lognul, zkontroloval obchod a celej smutnej odlognul... Nevidim duvod proc by nemohla byt kapuce moudrosti. Vzdyt kazda cast obleceni je na neco zamerena. Boty odolnost, pasek sila, rukavice obratnost, plast tusim charisma, tak proc by moudrost byt nemohla? To tedy bude moudrost dostupna jen a POUZE na prstenech a amuletech? 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:19 03. May 2010 |
|
|
ted si vem že zas na věci, který vy jste si koupili za pakatel od jednoho obchodníka, budou noví hráči čekat několik dní
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:33 03. May 2010 |
|
|
Ja vim ale nikdo nerekl nic o odebrani kapuc s moudrostí... splnuje požadavky je to maximálně +5 no tak co je za problém aby mi zustala a vlkovi se vratila
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:34 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
síla mnicha  - a tu kapucu by ocenil i kdejaky valecnik
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:45 03. May 2010 |
|
|
Sveneld wrote: síla mnicha  - a tu kapucu by ocenil i kdejaky valecnik presne tak, mymu Vugovi tu kapuci +5 moudrost taky sebrali 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:47 03. May 2010 |
|
|
a i clerik a druid bo by sperky mohli narvat nekam jinam
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|