|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:24 14. Jul 2010 |
|
|
Den:Takze je to jak sem cekal. Chapu, ze DM nemusi nic. DM je preci nejvyssi autorita, ale nebylo by jednodusi napred hrace minimalne jednou upozornit pred strhavanim levelu a podobne? Tobe osobne to neprijde normalni napred nekomu rict, ze dela chybu a co dela spatne, nez zacit banovat?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:33 14. Jul 2010 |
|
|
DM musí především dbát na to, aby hráči nedělali prasárny ve hře. Není to žádná zábava, protože jsou z toho akorát flejmy, stížnosti a urážky a je skoro s podivem, že se tomu někdo věnuje.
Tvůj prostest je analogický situaci "ty prašivej poldo, tys mi dal pokutu za to že jedu v protisměru?" a následnému dotazu "nebylo by lepší toho jedoucího v protisměru nejprve upozornit, že jede v protisměru, místo aby dostal pokutu?"
Promiň, požadavek považuji za absurdní. Každý hraje na svou zodpovědnost.
Řečmi "DM nic nemusí a může všechno" nic nespravíš, jen přiléváš oleje do ohně. Ale možná je to tvým cílem.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:37 14. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bluud_Elf wrote: ... To je především o trpělivosti každého jedince a opravdu každý má tu laťku nastavenou jinak. Samozřejmě je citlivější přístup, kdy dotyčný dostane napřed varování, pak důtku, důtku s výstrahou a pak až trest. Málokdo má ovšem sílu hrát si tu na mateřskou školku. Hráč sám řekl, že věděl, že dělá něco, co se nesmí. Prohřešek je jasně popsán a je napsáno, jaký je za něj trest. Pokud uděláš u jednoho případu vyjímku, rázem se bude řešit, proč jeden dostal od jednoho DM kill, když někdo jiný od druhého DM jen varování. Navíc sami DM musí hodnotit prohřešky tak, jak jsou popsané, pokud nechtějí dostat sprda od Rejtyho 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:51 14. Jul 2010 |
|
|
kucik wrote: ... Hmm v tom mas pravdu no. Kazdopadne diky za normalni, emocemi nezabarvenou odpoved.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 17:52 14. Jul 2010 |
|
|
Bluud_Elf wrote: kucik wrote: ... Hmm v tom mas pravdu no. Kazdopadne diky za normalni, emocemi nezabarvenou odpoved. Podle me ani Dengrrase nemel emocemi zabarvenou odpoved. I kdyz mozna, mozna trosku mel, ale asi tim, ze se ti neco snazil jiz potreti (pocitam-li spravne) vysvetlit. A porad tu samou vec. Dengrrase rika: Hrac porusil pravidlo, hned nekolikrat (6x) a byl si toho vedom. Takze dostane trest. Zadne napomenuti. Z kazde akce (poruseni pravidel) vychazi nejaka reakce (dostani trestu). Ps. Jinak Ti dekuji za veci ktere delas pro nas dole, do kterych se tak smele vrhas a opravujes je. Nekoho jako ty jsme tam potrebovali 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 18:24 14. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bluud_Elf wrote: Mluvim o varovani za prestupky hry opakovanym oglogem. Jimz by se mozna predeslo cele afere a naslednemu banu. Ptas se vazne zbytecne a bejt tebou uz bych do toho nestoural....Kazdy si ma poctive precist pravidla a i kdyz udela chybu ma slusne jednat ...pokud ho oslovi DM stim ze porusil pravidla tak by mel POPROSIT o vysvetleni o porusenem pravidlu a po vysvetleni se nasledne OMLUVIT. Nasledne komentare k pravidlum ze to vidi jinak nebo nesouhlasi muze patricnemu DM zdelit po Tellu pripadne lepsi zpusob po PM na forum a v klidu si o tom pohovorit a ne hodit to na forum a opravdu maltit a kopat kolem sebe....Ano ver ze tohle dobre znam taky sem porusil par pravidel kdyz sem tu zacinal a taky sem mel chut kolem sebe po trestu kopat a mlatit ale neudelal sem to,misto toho sem se slusne optal DM o vysvetleni a taktez se mi ho dostalo takze sem trest prijal s pokorou a omluvou .. pak sem sel a precetl sem si pravidla znovu a znovu dokud sem neobjevil ten nahled DM jaky na to maj oni. Osobne tu na forum nevidim ze by se ten hrac omluvil a poprosil o prominuti....ano mozna priznal svoji vinu ale dela jako by to byla normalni vec a to prave neni normalni vec... PS: DM nemusi nikoho informovat o tom ze mu da DM kill nebo BAN....proc by taky mel ze?Hrac by si me luvedomit sam ze neco udelal spatne a zajistit aby se to neopakovalo a taktez popripadne se omluvit. To je zaklad slusneho jednani a to nehleda na to jak je vynervovany a nasrany....Taky mi ujedou nervy a tak to raci vypnu na hodinku a du delat neco jineho nebo se vybiju jinde a teprve pak pisu. Jeste dodam ze vsichni hraci co tu hrajou muzou bejt radi ze tu sou tak vlidna a dobra DM a dokonce napisou proc dotycnemu dali takej a takej trest...verte ze sou servery a hry kde se Dm snikym neserou a davaj ban na tvrdo pri poruseni pravidel bez nakeho vysvetleni. Myslete si treba ze sem ritolezec je mi to fuk.Dm sami vi ze mnohokrat snima nesouhlasim a casto sem nakrknutej na ne a na Q co delaj a jen doufam ze to neberou vazne protoze kdyz se nedari tak sem prsote takovej ale ve skitecnosti sem rad za to vse co delaj vcetne tech Q i kdyz to tak nevypada:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 20:58 14. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Chápu, ale opět to samé. DM není povinen zjišťovat, jestli hráč zná nebo nezná pravidla. Hráč je má povinnost znát a hrát podle nich. Popravdě, chápu, že žádného DM nenapadne, když někdo provozuje tu samou chybu opakovaně a zjevně ji zneužívá, že by si nebyl vědom svého počínání.
Tak to byste laskavě mohli ty pravidla někde sepsat. Pokud už hodláte prosazovat způsob totalitního trestání jako píše DG, bylo by dobré sepsat úplně vše za co postava může dostat trest. Např. Já se před nedávnem dozvěděl že nemůžu ve městě summonovat a nic takového jsem v pravidlech nenašel.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:06 14. Jul 2010 |
|
|
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:08 14. Jul 2010 |
|
|
Děkuji, ted to ještě někam vystavit aby to každý viděl.
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:10 14. Jul 2010 |
|
|
Hmm tak jsem věděl jen o tom prvním odkazu, v tom druhém se mi fakt 10 stránek procházet nechce a ty další odkazy vidím prvně. Myslel jsem že hlavní pravidla jsou ty na stránkách...
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:12 14. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mas to snad na Forum v sekci informace a propo pravidla sou i na WEbu thalie...myslim ze je to dost ocividne vystavene a je kazdeho hrace povinost si najit pravidla na webu a i precist info na Forum ....Dokonce si mysli mze je to psano v pravidlech na webu thalie ze kazdy je povinen se kouknout na forum a precist si zakladni informace v odeleni informace!!!!
Ososbne povazuju to cos tu ted napsal za provokaci...Pokud jsi tak linej probrouzdat forum pak teda nevim nevim.... Jde o to ze ty pravidla se pridavaji postupne ...DM a Admini sou jen lidi a nemuzou vychytat vsecko najednou ale museji to postupne pridavat a pridelavat pravidla....vzdy se najde nekdo kdo objevi neco noveho co se da zneuzit....nakonec by na tech strankach nebylo nic nez jen pravidla.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:19 14. Jul 2010 |
|
|
No jasně ale. Ale jako nováček prostě nemám tucha co všecko přečíst. Jako topic pravidla bych si asi přečetl. Topic Varování nejspíš ne, jako jestli bych ho rozklikl tak bych ho asi dočetl ale jinak asi by mě nenapadlo že to souvisí s pravidly. Akorát nevím proč bych měl číst soupis novinek... a ještě těch 10 stran, mě vůbec nezajímá co se kdy přidalo.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 21:23 14. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Quin_Fryar wrote: No jasně ale. Ale jako nováček prostě nemám tucha co všecko přečíst. Jako topic pravidla bych si asi přečetl. Topic Varování nejspíš ne, jako jestli bych ho rozklikl tak bych ho asi dočetl ale jinak asi by mě nenapadlo že to souvisí s pravidly. Akorát nevím proč bych měl číst soupis novinek... a ještě těch 10 stran, mě vůbec nezajímá co se kdy přidalo. V sekci Informace sou ty nejdulezitejsi info pro hru...at uz se topic jmenuje jakkoliv melo by byt hlavni si je precist vsechny...popripadne vetsinu...a zrovna u topicu VAROVANI bych se pozastavil uz jen z toho nazvu.... Urcite stoji z tech nazvu si precist ..Upozorneni,Varovani,pravidla,seznam castych prohresku a popripadne seznam trestu aby sis udelal obrazek za co muzes dostat trest a jak bys pripadne mhl dopadnout....
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 23:26 14. Jul 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
děláte si srandu? "to se mám namáhat a hledat pravidla?" já než sem začal hrát tak sem si celej web prostudoval.. teda až na věci jako novniky, příběhy apod.. ale realie i pravidla sem pročetl aby nedopadl, jako náš kamrád tady
věci se sice za tu dobu změnili, ale dle mého přibylo jen pár pravidel a některé realie se lépe sepsali.. jinak je to stejný text
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 03:11 15. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: děláte si srandu? "to se mám namáhat a hledat pravidla?" já než sem začal hrát tak sem si celej web prostudoval.. teda až na věci jako novniky, příběhy apod.. ale realie i pravidla sem pročetl aby nedopadl, jako náš kamrád tady
věci se sice za tu dobu změnili, ale dle mého přibylo jen pár pravidel a některé realie se lépe sepsali.. jinak je to stejný text Na mne se nekoukej ja to mam prectene (Mozna i sectene  )
|
|
Top |
|