|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:20 27. Jul 2010 |
|
|
Urlraen wrote: Jsem rád, že hlavu Urlraena tak vysoko ocenili, to je víc než za Lacaranta nepletu-li se  nepřeceňuj se... na Lacaranta, Flaxia a Canisovou je 2x tolik a povznesení do šlechtického stavu. Dokonce i na Koru je víc 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:23 27. Jul 2010 |
|
|
Na druhou stranu na ty jde odměna ze státní kasy ne? Na Urlraena jde z iniciativy hráčů 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Last edited by Firefox_ on 17:26 27. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:25 27. Jul 2010 |
|
|
Sakra no jo, teďka to vidim. Tak já pamatuju odmenu na Berse Karathskýma za nějakých 200 tisíc. Tak vidim, že království nabylo velkého jmění po převratu  Edit: Ten topic by se opravdu mohl přesunout do spamu 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:39 27. Jul 2010 |
|
|
Tsss jak vas tak slysim, doted mne stve, ze jsem tu Tariel ulovil tak levne. Nejakej Urlraen, kdo to vubec je.  Bu uz ma sice vydelano, ale tak za takovej balik by se dala do Forenhaimu poridit mozna i mensi pevnustka pro mistni straz a nebo jine uzitecne veci...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 18:09 27. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: OK OK OK omlouvám se no, Taky jsem napsal, že se bavím, ne že ne:) Jinak očekával bych taky třeba flame: Drow: tak to jsem nežral, chytili mne a namísto předání strážím mně napřed nechali stát týden na sluníčku, pak mne nutili zpívat trpasličí národní písně, přivázali mihladovou krysu na břicho a dozadu dali špek. No a po tom co mne skoro zabili mne strčili do medu a posypali peřím a strčili na den do kurníku ke slepicím. teprvepak mne předali strážím. JO a před tím vším se mne nezeptali, jestli mi nevadí mučení!  Vis jak drowove si nestezujou na to kdyz je sem tam nekdo chyti, proste to zahrajou a je to. A nezakladaj kvuli tomu topicy na foru a tak 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 18:23 27. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 19:03 27. Jul 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A taky by to byl trošku nepoměr kdyby řval i každý drow 
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 20:19 27. Jul 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
menderon wrote: de Aers wrote: Tebe nenapadlo že ti ten lovec dal takovou cenu jen, aby měl zas klid a mohl dál nerušeně popíjet čaj ?  Věděl, ale když bych ti to dal na stůl musel by ji vyrazit  Proto jsem ten konec zahrál do autu, cena mi přišla OK. Když bys mi to dal na stůl, tak bych Ti řekl, že se mi nechce. 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 20:41 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Když bys mi to dal na stůl, tak bych Ti řekl, že se mi nechce.  [/quote] Třeba bych sehnal někoho jineho za tu cenu, vyjednával dál, překecával tě, dával ti důvody proč byjsi to mel vzít. Tomu se říká vzájemná interakce, můj soukromý quest. Syslil jsem vše na ulraena na ukor vybavení a všeho. Dokoncejsem chodil chrnět do divočiny, abych na něj nasyslil.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 21:15 27. Jul 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
teda Uri co jsi mu udelal chudackovi? zachvili kvuli tobe nebude ani jist a my budem mit podvizivene otroky 
|
LDamian
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 21:42 27. Jul 2010 |
|
|
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 08:36 28. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Práček wrote: teda Uri co jsi mu udelal chudackovi? zachvili kvuli tobe nebude ani jist a my budem mit podvizivene otroky  Nahodou stravu jsem měl dobrou, když mne Ulraeen unesl do podzemi tak 50% me zátěže tvořilo jídlo. A 20 % čutory s vodou, mlíko a podobně. To je tak když víte, že maso léčí 4 zivoty a na normální léčbu nemáte, žerete žerete a tak:) Kdyby byl na mně hodnější, tak jsem mu klidně dal, všichni tam vypadali šíleně neduživě a smrděli zatuchlinou.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 08:45 28. Jul 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
menderon wrote: Třeba bych sehnal někoho jineho za tu cenu, vyjednával dál, překecával tě, dával ti důvody proč byjsi to mel vzít. Tomu se říká vzájemná interakce, můj soukromý quest. Syslil jsem vše na ulraena na ukor vybavení a všeho. Dokoncejsem chodil chrnět do divočiny, abych na něj nasyslil.
Snažší by bylo sehnat někoho jinýho 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 08:57 28. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
de Aers wrote: Snažší by bylo sehnat někoho jinýho  Srabe, clověk by si myslel, že takove vyhlášené eso by to zkusilo. To by jsi koukal na jedovatého gnóma.... Nedáte si slepičí polévku pane? A jako druhý chod tady mám zaječí běhy. A pan Krkovička jako třetí chod nabízí pečenou krysu na špejli, nebojte nebyla to žádná odvážná krysa.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 09:07 28. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: de Aers wrote: Snažší by bylo sehnat někoho jinýho  Srabe, clověk by si myslel, že takove vyhlášené eso by to zkusilo. To by jsi koukal na jedovatého gnóma.... Nedáte si slepičí polévku pane? A jako druhý chod tady mám zaječí běhy. A pan Krkovička jako třetí chod nabízí pečenou krysu na špejli, nebojte nebyla to žádná odvážná krysa. LOL Skvělý topic!
|
|
Top |
|