|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 13:39 23. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vodítkem k maximu očarování (alespoň co se elem. dmg týče) je základní dmg zbraně. Podrobný soupis, kolik ta která zbraň může mít očarování, bych neuváděl. Jednak to není tolik neodvoditelné a pak by to mělo zůstat jedním z know-how crafterů.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:25 23. Sep 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: nomis_b wrote: no jeslti chcete, tak se obourucak bude delat z 10 prutu.. to neni zas tak tezka zmena ... jen jestli to prispeje k hratelnosti. no, rozhodně by váha kovu ze kterého věc dělám neměla být menší než věc, která z toho vznikne... Ano, ale zatahovat realističnost do fantasy hry je proti hratelnosti 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:57 23. Sep 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Ano, ale zatahovat realističnost do fantasy hry je proti hratelnosti  Ta veta sama o sobe je nesmysl. Do kazde fantasy, at jsou to starwars, nebo kouzelnici si berem trochu te reality z naseho sveta.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 20:03 23. Sep 2010 |
|
|
kucik wrote: -RoF- wrote: Ano, ale zatahovat realističnost do fantasy hry je proti hratelnosti  Ta veta sama o sobe je nesmysl. Do kazde fantasy, at jsou to starwars, nebo kouzelnici si berem trochu te reality z naseho sveta. Ale hra má být hlavně o zábavnosti a hratelnosti. Čím je složitejší, tí mje to větší problém. Jinak to sem už nepatří 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 09:31 05. Oct 2010 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 09:46 05. Oct 2010 |
|
|
slencak wrote: ...... Ano to je teď vcelku nová chyba očarování. Nejspíš ta chyba, co mi pokazila můj meč. Zkoušel sem očarování a dal sem 120% elektřinu na katanu. Měl sem tu samou chybu jako ty, ktana měla +1 zranění elektřinou a +1k4 zranění elektřinou. Nevím čím by to mohlo být, ale nejspíše je tam chyba v nastavování poměrů. Páč sem předtím vyráběl katanu s poměrem 100% a 20%, ted už nevím co, asi kyselina a poprava nemrtvých. Pak sem nastavil vedlejší elektřinu a hlavní elektřinu a dal poměr 120%. Pak ta vytvořená katana udělala tu chybu viz výše. Takže sice sem nastavil 120%, ale přišlo mi to jako by to pořád bralo 100+20. Možná to chce nějak omrknout prosím Nomisi.  Ale ještě tuhle chybu chcu jednou otestovat, ale potřebuju vyšší skill no 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 10:19 05. Oct 2010 |
|
|
Nomisi, jak uz jsem psal, vnitrni funkce ocarovani jsou prepsany a otestovany v tc_oc_prop_funcs. Nevidim duvod je nepouzit.
Navic je tam uz vyreseno, jaky bonusovy zraneni dat na jaky typ zbrane, jestli smi mit keen atp.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 10:56 05. Oct 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo jo.. pocitam s tim.. jen se k tomu prekecat abych se do toho zavrtal a prekopaval to.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Scully
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 00:24 27. Nov 2010 |
|
|
Tak jsem dělal sekeru na 200% zhouba nemrtvých. Nastavil jsem, ještě jednou zkontroloval nastavení a začal. Vše bylo ok. Potom jsem potřeboval na chvilku přerušit práci (měl jsem asi 13%) a sekeru jsem vyndal. Během pár minut jsem pokračoval na té samé trubici a zarazilo mě, že mi ukázala nastavení 200% kyselina. Mezitím tam nikdo nic nedělal. A samozřejmě že se na sekeru dostala kyselina. Já si nastavení vždy kontroluju ještě jednou a také v první fázi mi to skákalo po 0,1-0,2%. Potom mi to skákalo pravidelně po 0,2%. Z toho se dá usoudit, že na začátku bylo správné nastavení na zhoubu, ale potom z nějakého důvodu došlo ke změně. Bylo by možné změnit tu kyselinu na zhoubu nemrtvých?
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 16:34 26. Dec 2010 |
|
|
Ahoj ahoj
tak očarování je zase nějaké čudné.
Ted jsem očarovával (teda en ted , ale hodně dlouho) sekeru legendou duší, která měla asi 220% ...samozřejmě na očarování funguje jen max 200%. Tak sem nastavil elektřinu na 200%.
No sekeru sem očaroval, ale vzniklo z toho tohle.
Takže se ptám co ted? Jak to má být správně? Páč věřím že tahle sekera bude bugovat, tzn. že bude zranovat jen 1 bodem elektřiny a těch 1k12 se potlačí.
Attachments: |

sekera.png [ 106.8 KiB | Viewed 2585 times ]
|
|
|
Top |
|
calvix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 16:42 26. Dec 2010 |
|
|
Zbran bude zranovat 1k12 ( nwn mechanika vybere vdzy nejvetsi dmg daneho typu)
_________________ Lock'n'Load
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 16:45 26. Dec 2010 |
|
|
calvix wrote: Zbran bude zranovat 1k12 ( nwn mechanika vybere vdzy nejvetsi dmg daneho typu) viewtopic.php?p=84290#p84290 nevím nezkoušel sem ji, ale věřím že to bude blbnout. Takže počkám co poví někdo z vedení. Jestli tu zbran mám vyrobit opravenou v toolu nebo jak se to bude řešit.
|
|
Top |
|
calvix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:01 26. Dec 2010 |
|
|
-RoF- wrote: viewtopic.php?p=84290#p84290 nevím nezkoušel sem ji, ale věřím že to bude blbnout. Takže počkám co poví někdo z vedení. Jestli tu zbran mám vyrobit opravenou v toolu nebo jak se to bude řešit. U neho je to stejný připad. Pokdu by mela zbran třeba +1 kys,+1k4 kys,+1k8 kys,+1 kys, +1 kys bude stejne zranovat 1k8. Tak to proste funguje. Btw: craft by ale snad nemel vytvaret takove itemy, protoze jsou fakt idvné a maji zbytecne vlastnostni :p
_________________ Lock'n'Load
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 23:26 04. Feb 2011 |
|
|
Jelikož minule na to nikdo moc nereagoval, myslím jako z WB a tak. Tak to tu dávám znova.
Dělal sem zase pokus s legendární duší a udělalo to znova to co s tou sekerou.
Viz screen.....
Attachments: |

chybaočarkování.jpg [ 63.51 KiB | Viewed 2587 times ]
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:31 05. Feb 2011 |
|
|
A jaký vlastnosti to mělo před očarováním?
|
|
Top |
|