|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Práček
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 16:38 01. Nov 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
kucik wrote: Navíc někteří z nás jsou zhýčkaní, jezdí autem a musí být ráno trochu střízliví. tak si pořidte řidiče kucik wrote: ne vždy jsme to zvládli až do rána vše je jednou poprvé 
|
kucik
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 17:12 01. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Práček wrote: kucik wrote: Navíc někteří z nás jsou zhýčkaní, jezdí autem a musí být ráno trochu střízliví. tak si pořidte řidiče Tak zámožný, abych si zaplatil řidiče, který na mě bude čekat celou noc, to zase nejsem. A modrýho anděla se mi z Plzně platit nechce. Práček wrote: kucik wrote: ne vždy jsme to zvládli až do rána vše je jednou poprvé  ,,Ne vždy jsme to zvládli" znamená, že minimálně jednou to tak bylo, ale není možné zaručit, že to tak bude i tentokrát.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 19:50 01. Nov 2010 |
|
|
Molly23 wrote: -darkvision- wrote: No tak ja bych teoreticky mohl v obou terminech. Taky bych mohl svest Molly do Plzne a popr jeste nekoho. Pokad vemu Derkena, to nevim, jeho stav neni dvakrat adekvatni ted. Jen nevim jak s prespanim, nejakej motylek tam bo tak? Znate? Práček by jel taky, nezapomen na něj  . A ubytování? Je to na dvě noci? Na jednu? Kdyby jednu tak by šlo jet nonstop ne?  Hele jooo? Řidič by se rád taky vyspal  Taokane tak vem auto a vyspi se v nem ne? To odpovídá tvým požadavkům na Nocleh. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 12:12 02. Nov 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ta ubytovna je tradiční, výprava z Kolína a Brna v ni spí pravidelně a nemůžem si stěžovat.. teda jednou mi pod postelí trčel hřebík, který přímo vybízel abych na něj ráno šlápnul a Nomis dostal pokoj vybavenej televizí a dvouma párama bot, později zjistil že zdarma dostal i neutěsněné okno které ve výšce pátého patra nepřijemně celou noc hvízdalo při zafučení větru
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 15:05 02. Nov 2010 |
|
|
Tak jsem se musel přehlasovat a mohu až tedy toho 27. Derken asi určitě nemůže, ne momentálně teď, jak na tom bude za 3tejdny, kdo ví.
Takže naše služba někoho tam hodit autem nejspíše padá.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 18:45 02. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Se mnou určitě nepočítejte. Bohužel.. Minimálně 3-4 týdny ještě doma a vklidu a pak jet někam kde bych byl celou noc vzhůru, to asi nedám. Kor když ted spim 13-19 hodin denně  . Je to škoda. Doufám že se spáchá ještě něco třeba v únoru bo tak  To bych měl být z nejhoršího venku už.. Užijte si to 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 23:10 02. Nov 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no koukám že hlasování pro mě taky vypadá blbě.. hlasujte pro dvacátého 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 23:18 02. Nov 2010 |
|
|
Trhají mnou vnitřní proudy. Sice mi vyhovuje až 27., páč o předcházejícím víkendu mám šeredně moc práce, leč zároveň chci, ba musím vidět Kratu a spol. Pajky počítaje zvlášť, neboť se nakonec neukáže, ale za pokus to stojí. Takže osude, vydávám se ti všanc. A pak se uvidí.
Nechápu, proč sem své úvahy spisuji, když nikoho nemůžou zajímat. Uch.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE 2010 Posted: 23:49 02. Nov 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
CHRO..pajky všem hlásí,že 20.11 jí mají zbaranou thalijský cvocí 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie