|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:24 08. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
víš, mně je to fuk..ale je víc důvodů čím ses prozradil za hru s Adalir.. stačí mít všímavost , postřeh..každej má styl hry a ačkoliv hraje postavy jinak, vždy je tam kus jeho.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
sendys wrote: Prasokralik wrote: Sendysi ty jsi nromální rytíř v lesklé zbroji když se tak zastáváš kamarádky frisco . . . až si říkám, když tak dobře víš, co by napsala, že mi to připomíná jeden film. Jak se to . . . jo Fightclub! ¨Riene nevim co by napsala za sebe pisu vlastni skusenost ne jeji pac ona zadne nema a teprve je ziskava jako kazdy ... tedy pokud me omluvis nerypej ano ? Arnie, bez urážky, do všech tu rýpeš hlavně ty. Je chválihodné, že se ji tak urputně zastáváš, ale řekl bych, že to co se tu o ní říká, pramení hlavně z faktu, že téměř na každého to budí dojem, že ta domnělá krasavice se vlastně jmenuje sendys. Tím, jak se tu prezentuješ, tneto dojem moc nerušíš, spíš naopak. A být tebou, přestanu už všem říkat ať nerýpou, vyrostou nebo nepíšou. To ti totiž k oblíbenosti moc nepřidá. Neznám tě natolik jako ostatní, kterým už zjevně dost piješ krev, tak tyhle řádky nemyslím nijak zle. Pokud ale chceš aby se nad sebou ostatní zamysleli, měl bys nejdřív začít u sebe. Trochu zvolni, přehodnoť některé své úlety a možná tě lidi klem zase začnou brát vážně.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
sendys
|
|
 |
Rytíř |
|
|
prekazit hru problem ta osoba co hraje tu urcitou hru hraje uplne jinak jak ja chova se jinak jak ja po telu a taky tak vypada nevim no:) ale jak chces a jeden Q ja bych rekl ze to nebyl jenom jeden . a jedna chyba .. a tu chybu si jeste nepriznaal a jeste si byla nastavna:)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:26 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
v te hre neni nic meho ... pac je to uplne jina hra navic na takovou hru nemam ani napady aby takova byla
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:28 08. Jan 2011 |
|
|
pojd do mě šup, mně to nevadí ba naopak chybama se člověk učí, ale speciálně pro tebe jsem nikdy Q nedělala , to si pamatuju a někdo z DMek mi to může dosvědčit zda se koukne do DM deníčku..i když proč dokazovat něoc tobě..chytřejší ustoupí s radostí ustupuju plácej si do větru 
Last edited by Pajule on 02:32 08. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:29 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
riene me ostatni nezajimaji jsou mi jedno  stejne tak jako ja jim hraju uz odzacatku vetsinou sam zvykl jsme si na to a zvyknu si an to vzdycky až mi bude zalezet na tom co si o me tihle lide mysli tak to poznaji zatim mi neukazali nic co bych mohl povazovat za to ze by se zajimali o to prom rejtyho samozrejme toho respektuju a nic mu nevycitam ale reknu mu svuj nazor stejne jako na srazu nemam duvod neco zakryvat lhat ci neco takoveho
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:32 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
= pro ty co mi neveri ze to nejsem ja .... tedy halvni znaky me ... jako po tellu tak ve hre pisu jako prase a to jako poradny prase ... a to je hlavni cast dal jsem drzej nehraju nejak extremni RP prom par postav na ostatni kaslu jako oni na me lidi s kteryma hraju si vybiram hodne hodne moc dobre si je vybiram a hraju snimi jen kdyz semnou chteji hrat ...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:34 08. Jan 2011 |
|
|
ach sakra, ted mě štve, že nemůžu použít tolik IC věcí..ale nechci nikomu kazit hru, tak budu raději mlčet..a je trokšu zarážející..Adalir ve hře, Arnormo ne, ale sendýsek si pšíe na forumíčku 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:34 08. Jan 2011 |
|
|
Pajule wrote: pojd do mě šup, mně to nevadí ba naopak... Můžu taky? sendys wrote: riene me ostatni nezajimaji jsou mi jedno  stejne tak jako ja jim hraju uz odzacatku vetsinou sam zvykl jsme si na to a zvyknu si an to vzdycky až mi bude zalezet na tom co si o me tihle lide mysli tak to poznaji zatim mi neukazali nic co bych mohl povazovat za to ze by se zajimali o to prom rejtyho samozrejme toho respektuju a nic mu nevycitam ale reknu mu svuj nazor stejne jako na srazu nemam duvod neco zakryvat lhat ci neco takoveho Pokud tě ostatní hráči nezajímají, proč je imrvére otravuješ tellem z několika účtů? Celé to je o tom že obtěžuješ hráče po tellu. To znamená že tě ti hráči zajímají. Tady sice říkáš, že ne ale to je v uplném rozporu s tím co děláš. Tak si vyber jedno stanovisko a za tím si stůj. Pokud mě někdo nezajímá, nemám přece důvod mu psát tuny zpráv ve hře. Nebo mi vysvětli, co musíš tak nutně psát lidem, kteří tě nezajímají, a proč jim toho píšeš tolik, že si pak jdou na forum na tebe ztěžovat? To s tím vysvětlením myslím vážně, nechápu to.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:35 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Pajule wrote: ach sakra, ted mě štve, že nemůžu použít tolik IC věcí..ale nechci nikomu kazit hru, tak budu raději mlčet..a je trokšu zarážející..Adalir ve hře, Arnormo ne, ale sendýsek si pšíe na forumíčku  ma mila krasna holcicko  precti si co jsem psal potom uz nebudes psat takove blbosti  nebo ja ti to radci napisu jeden Pc v baraku
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:38 08. Jan 2011 |
|
|
né konec já už nemůžu psát..mám nasmáto zas na dlouhou dobu dopředu..Sendýs znáš to..za pravdu se každý pere..a ty se pereš o sto šest mmm
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:39 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Tuny telu ?:-D clovek ti ejdnou napise ze neco potrebuje odehrat .. a ona z toho je tuna telu ?:-D dobre to si trochu rozsek a z nekolika uctu psal jsem ti ze sveho vlastniho z Arnorma .... to ze se sni domlouvam jak to bdue s hrou nevidim nic spatneho ... (tedy myslim domlouvam jak bude logovat pac Pc je muj ) mimoto ja ted nehraju sem bud se zuskou a nbeo jsem v praci a nebo neco delam .-.. a nebo hraju to je prekvapko ze ? ze b nekdo neco taky delal nebo ze by nekdo chodil do prace? ty jo  to si nekteri ani neumi predstavit ze by nekdo mel praci  to je pak tezke kdyz nechapete co je shanet praci aby si nekdo vydlal na vlasnti PC a druhej musi do prace protoze musi vydelavat na najem a jidlo 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:41 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
promin pajo ale az budu citit ze neco pravda neni tak tu pravdu branit nebudu pokud nebduu vedet jak to je tak budu mlcet dokud budu vedet ze tohle je takhle tak budu tvrdit sve
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:43 08. Jan 2011 |
|
|
Víš já nejsem tak vztahovačný jako ty, vůbec jsem nenarážel na sebe. Mě tvoje telly nevadí, kdyby mi vadily, řeknu ti prostě ve hře ať neotravuješ. Ale jsou lidé kterým tvé zprávy vadí a nemusím pro taková tvrzení chodit daleko. Pročti si začátek tohoto tématu. Mimochodem to na tom jednom PC jako frisco hraje Adalir a ty v ten samý čas na tom samém PC píšeš na forum? (jak podotkla pajule)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 02:45 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ach ze ja se do tehle diskuze poustel hrajte si co chcete myslete si co chcete jen nekteri vedi jak to je a taky to tak necham nebudu se snazit o neco co nejde chytrejsi ustoupi v tom pripade moc pajo chytra nejsi stale si neustopila le ja tohle nechavam plavat stejen jako vetsinu temat vim proc se nezapojovat do vyvoje thalie stejne jako vim proc se nezapojovat do hry urcitych hracu (neboli je uplne ignorovat) mejte se dobrou a krasny sny ,....
|
|
Top |
|