|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:49 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
protoze ji nepouzivam jak většina ví Arnormo je ted v praci .... jelikož ma nočni
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:50 19. Jan 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Rejty wrote: sendys wrote: tedy vysvetlim ... neptejte se mne proč jsem za Arnyho na foru ... ale podám vysvětlení dnešní hra s rouk jakožto postavou u arnyho semnou neměla co dočiněni kdyby měla řekla bych že by ji rovnou sundal .... on byl pouze na ingrediencich a pokud vim šlo o RP dohodu na alchymii ... ne Adalir a Arnorma nehrajeme oba ...... Arny ma Arnyho a ja mam Ad ... pokud co se tyče včerejšku .... jak jsme tě s ninou našly ...... byli jsme tam popravdě expit.... prakticky jsme tě potkali nahodou ... a jelikož ad vi jak rouk vypada napadla ji okamžitě .... nic jineho v tom nebylo kdyby nepřiběhl tvuj mili partner a nezabil nas mohly jsme si hezky zahrat...... Lol! To je fakt kamufláž, naházet tam spoustu teček a místy se pokusit o diakritiku, interpunkce opět chybí... 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:54 19. Jan 2011 |
|
|
Pána fera! Sendy, aspoň popros brata, aby ti pomohol s gramatickými chybami, bodkami a čiarkami a tiež medzerami medzi písmenami XD keď už tak ohromne chceš, aby to fakt vyzeralo, že ste dve rozdielne osoby a nie jedna .. Popravde neverím, že by sa našli dve osoby, ktoré by písali tak katastroficky nespisovne, negramaticky a hrozne, ako ty  XD to jednoducho nie je možné A to hlavne preto, lebo okrem teba, Sendy, som ešte nikoho nevidela tak hrozne písať  možno teda okrem brata, ktorý sa ma raz pýtal: S akým Y(I) je slovo ľúbim? s tvrdým, že? ... skoro som umrela od smiechu .. len si to predstavte: ľúbYm ťa!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:56 19. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
 ale on je dobrej bude tvrdit do posledního dechu, že jsou to dvě osoby.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:59 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
to bych nenapsala ani ja ...... ale jak rikam jsme dvě osoby ... a dvě osoby budem ... Arnormo je v praci .. a v praci zustane az do rána mozny je že pise z mobilu ale pochybuju ze by tam něco stihal
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:00 20. Jan 2011 |
|
|
Dvě osoby v jednom těle!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:03 20. Jan 2011 |
|
|
hm to je jako s Elenë a Elen no..  ale to bylo aspon jedno pohlaví 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:04 20. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
*pokrcila rameny* je poznat ze tu vazne nema duvod ztracet trpelivost inteligence je tu asi dole
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:06 20. Jan 2011 |
|
|
LOL Sendys ty si vocas ...  Este vylepsit slovosled a interpunkci a sezeru ti to jak s navijakem  Nejvic na tom je, ze pani friscova.cz vedela ze sem byl na srazu s cervenou dodavkou  Takze cekam obhajobu - ze to psal Sendys od pritelkyne, kdyz ji ukazoval jak se hraje na Thalii  Ale fakt dobry ... todle me hodne pobavilo. Rozdvojena osobnost  Sendys je takovej Menavec - epicky zamereni na ucty 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:08 20. Jan 2011 |
|
|
hh trefný!  to je ještě telepatie s empatii a tak bla bla bla epickým měnavcem to bylo asi vystiženo líp jak se schizofrenii
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:09 20. Jan 2011 |
|
|
Nechcete to zamknout? Já fakt nevim jak u vás, ale já chytám takový záchvaty smíchu, že mi pravděpodobně brzo pukne srdce To je fakt hardcore, ale těžkej...
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:12 20. Jan 2011 |
|
|
Ne, mě ještě zajímá, co se tu objeví...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:14 20. Jan 2011 |
|
|
Já už pěkně dlouho a trpělivě čekám na Sendysuv post: "Tak jsem to na vás zkusil no, prokoukli jste to, sorry" Schíza je mimojiné vážná nemoc, v Bohnicích prý na to mají opravdu dobré odborníky... Se mu tady jen smějete a on je přitom nemocný. Ale myslím Sendysi, že už by pomalu stačilo. Dělat si dobrý den z lidí na fóru ještě beru jako joke, ale nic se nemá přehánět. Navíc trofej "maskot Thalie" nejde rozpůlit, takže by bylo dobrý, kdybys prostě zase byl jedním člověkem, co říkáš?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:14 20. Jan 2011 |
|
|
Já jen aby jedinci se slabším srdcem tohle přešli v klidu... 
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 00:16 20. Jan 2011 |
|
|
no je pravda, že de i o zdraví druhých, záchvat smíchu spojený s tuberou neni nic dobrýho
|
|
Top |
|