|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 08:09 20. Jun 2011 |
|
|
Jen bych dodal ze máte pravdu v tom že ls mind blank a mind blank mají stejný efekt. Rozdíl je jen v počtu targerů. Je ale rozdíl mezi clarity a mind blank - podle wiki tam není vidět, ale mind blank navíc zruší i effect_dominated - myslím že je to ovládnutí....
Takže wiki není 100%, protože to psali hráči, ale je fakt že tam je nejvíc informací. Já bral tohle přímo ze skriptů těch spellů: ty jsou 100%ní.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:21 20. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaman88 wrote: Jen bych dodal ze máte pravdu v tom že ls mind blank a mind blank mají stejný efekt. Rozdíl je jen v počtu targerů. Je ale rozdíl mezi clarity a mind blank - podle wiki tam není vidět, ale mind blank navíc zruší i effect_dominated - myslím že je to ovládnutí....
Takže wiki není 100%, protože to psali hráči, ale je fakt že tam je nejvíc informací. Já bral tohle přímo ze skriptů těch spellů: ty jsou 100%ní. Taaak jo, pleteš se. Trochu tě opravím. Dle wiki - mind blank Quote: This spell renders all allies within the area of effect immune to mind-affecting spells and effects. All negative mind-affecting effects are also removed from the target creatures. -tot kouzlo poskytne všem spojencům v oblasti působení imunitu na mysl ovlivňující kouzla aúčinky. Všechny škodlivé mysl ovlivňující účinky jsou také z bytostí odstraněny.- Lesser mind blank Quote: This spell renders the target creature immune to mind-affecting spells and spell-like effects, and removes all negative effects caused by such spells. -Toto kouzlo poskytne cílovému stvoření imunitu na všechny mysl ovlivňující kouzla a účinky a také odstraní všechny škodlivé účinky způsobené takovými kouzly. tady je jasně vidět rozdíl a nakonec clarity Quote: This spell removes the effects of daze, sleep, confusion, stun, and charm, and protects against all mind-affecting effects until it expires. For every effect removed by the spell, the target creature sustains 1 point of negative energy damage. -Toto kouzlo odstraní účinky omámení, spánku, zmatení, omráčení a očarování a chrání proti všem mysl ovlivňujícím účinkům po dobu trvání. Za každý kouzlem odstraněný účinek, cílové stvoření obdrží 1 bod zranění negativní energií. - clarity neodstraní strach z bytosti, která je vyděšená Takže ano, wiki opravdu věř. Nejde jen o to, že to píšou hráči. Jde o to, že to ti hráči taky testují. Co najdeš na wiki (resp. na anglické wiki, české bych nevěřil ani zlámanou grešli) je nwn mechanika tak, jak funguje ve hře, pokud daná věc není skripty na serveru upravená jinak. Pokud se daná věc příčí popisku, protože je buglá, najdeš popis daného bugu v poznámkách pod čarou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Last edited by Prasokralik on 10:35 20. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:25 20. Jun 2011 |
|
|
Já nikde nenapsal že clarity odstraní strach. Btw. přestan tady citovat anglické věty a raději přepiš co to podle tebe znamená česky. Protože každý to chápe jinak.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:26 20. Jun 2011 |
|
|
Derken- wrote: Prasokralik wrote: rozdíl mezi mind blank a lesser mind blank je v targetu, lesser lze seslat na jednoho, normální je plošný a funguje na všechny parťáky v dosahu
Srovnal bych to s hastem a MH, učinek se taky nemění. Jediné co se mění jsou targety. Určitě by to mělo být stejné tohle lze velmi snadno ozkoušet ve hře, sázím na wiki 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:27 20. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Já nikde nenapsal že clarity odstraní strach. Btw. přestan tady citovat anglické věty a raději přepiš co to podle tebe znamená česky. Protože každý to chápe jinak. Dobře připíši to
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:32 20. Jun 2011 |
|
|
Nemusíš se nijak namáhat - rozdíl mezi slabším vyčištěním mysli a vyčištěním mysli je jen v počtu targerů. Pokud ti moje slovo nestačí tak ti sem napostuju skripty obou těch kouzel, at jasně vidíš že oba volají funkci spellApplyMindBlank. Jen slabší ho háže na jeden target a normální na kruh bytostí kolem targetu(včetně).
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:37 20. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Nemusíš se nijak namáhat - rozdíl mezi slabším vyčištěním mysli a vyčištěním mysli je jen v počtu targerů. Pokud ti moje slovo nestačí tak ti sem napostuju skripty obou těch kouzel, at jasně vidíš že oba volají funkci spellApplyMindBlank. Jen slabší ho háže na jeden target a normální na kruh bytostí kolem targetu(včetně). Tys hlavně psal že rozdíl mezi mind blank a clarity tam není vidět. Já říkám že je. Navíc, lesser mind blank ti strach od vrrrka neodstranil, normální mind blank ho sundá, nejspíš se asi plete někdo jiný než já.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:46 20. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Shaman88 wrote: Nemusíš se nijak namáhat - rozdíl mezi slabším vyčištěním mysli a vyčištěním Navíc, lesser mind blank ti strach od vrrrka neodstranil, normální mind blank ho sundá, nejspíš se asi plete někdo jiný než já. Pokud je to tak, tak je to chyba nwn.... a to nepůjde opravit protože ta funkce je fakt stejná. a to s tím clarity - jestli něco jde vidět nebo ne to je vcelku jedno, mě zajímá jak to funguje. Mám tu otevřený skripty všech 3 kouzel a píšu podle toho.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 10:51 20. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Navíc, lesser mind blank ti strach od vrrrka neodstranil, normální mind blank ho sundá (...) Mělo by to být opravdu stejné. Mind Blank ale Fear neodstraňuje, dává na něj jen imunitu, takže pokud by to bylo tak, jak naznačujete, imunita nezajistí odstranění aktivního efektu.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:05 20. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: a to s tím clarity - jestli něco jde vidět nebo ne to je vcelku jedno, mě zajímá jak to funguje. Mám tu otevřený skripty všech 3 kouzel a píšu podle toho. funguje to tak jak to tam máš popsané, mind blank sundavá všechno, clarity jen ta vypsaná kouzla
Last edited by Prasokralik on 11:06 20. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:05 20. Jun 2011 |
|
|
Tak to je chyba v tom normálním že ho sundá....
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:09 20. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Tak to je chyba v tom normálním že ho sundá.... V normálním čem? V normálním mind blank? Má sundavat všechno.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:25 20. Jun 2011 |
|
|
Ne. Má sundávat jen tyto typy efektů: EFFECT_TYPE_DAZED EFFECT_TYPE_CHARMED EFFECT_TYPE_SLEEP EFFECT_TYPE_CONFUSED EFFECT_TYPE_STUNNED EFFECT_TYPE_DOMINATED SPELL_FEEBLEMIND SPELL_BANE A strach je: EFFECT_TYPE_FRIGHTENED
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:32 20. Jun 2011 |
|
|
Popisek ve hře i PnP pravidla říkají, že Mind Blank by měl sundat všechny efekty a dát proti nim imunitu. Pokud to dělá, je to správně, pokud nedělá, je to špatně.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 11:37 20. Jun 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Popisek ve hře i PnP pravidla říkají, že Mind Blank by měl sundat všechny efekty a dát proti nim imunitu. Pokud to dělá, je to správně, pokud nedělá, je to špatně. On dá imunitu proti všem, ale sundá jen ty výše jmenované.
|
|
Top |
|