Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:02 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Vířivý útok
PostPosted: 22:57 12. Jul 2011 
Bůh
 Profile

Já nekřičím, já se normálně ptám.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 23:02 12. Jul 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Prasokralik wrote:
tenkrát bugoval, nebuguje, bugoval s jistotou...

Můžeš být prosím konkrétní? Rád bych věděl co dělal. Vyjma známého bugu, který dělá jednu sepcifickou věc, za jedné specifické podmínky. A to lock charu. Já tvrdím že žádné jiné bugy nemá.

Ano, šlo o zmíněný LOCK.
Co víc konkrétního chceš?
Tenkrát bugoval... ANO, LOCKoval
...nebuguje... NE, nyní již tento problém nenastává
...bugoval s jistotou. ANO, před rokem kdo zapl vířivák prostě skončil v LOCKu, jinými slovy kdo použil vířivák v boji následně obvykle umřel, neboť ho potvora vesele uklovala.
Ještě nějaký výborný poznatek k tomu jak dokonalý byl před úpravou?

Mimojiné dodnes děkuji KUCIKovi za jeho úpravu, díky které se stal feat vířivý útok použitelný.

Reply with quote  

PostPosted: 23:12 12. Jul 2011 
Bůh
 Profile

Jinými slovy říkáš, když buguje ve prospěch hráče, je to lepší, než v jeho neprospěch? Že se s ním dá běhat je v pořádku? Že ho lze používat pod vlviem crowd control věcí je v pořádku? Tomu říkáš "nebuguje"? Dál to neřeším. Jen mi nevyprávějte pohádky o tom jak "byl strašně špatný" když to není pravda. Jak říkám používal jsem ho i v době kdy to neošetřoval ani 1.69 patch a nikdy, NIKDY, se mi char neLOCKnul.

ps: Zajímavé, že říct něco, co se vám nelíbí, je jako rýpnout do vosího hnízda. Místo argumentů žihadla ;)

Reply with quote  

PostPosted: 23:28 12. Jul 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Když tě nezajímají fakta, ale pouze tvůj vlastní názor který nevychází z praktické zkušenosti tak ti nemohu Prasokrálíku pomoci.
Já tady v té době WM hrál a vycházím z toho co mi prošlo rukama, necucám si moudra z prstu. Nemám na to náladu a ani povahu.
Když si přečteš tento TOPIC celý a projedeš si vlákna o vířiváku v koši, snad pochopíš.

Nic neříkám žádnými jinými slovy, o ničem takovém co píšeš jsem nemluvil, reaguji pouze na text který jsi psal.
BUGování ve prospěch či neprospěch hráče? Netuším o čem je řeč.

Mě vedení vířivého útoku vždy zastaví na místě ať běžím, jdu a nebo sedím na zadku. O žádném vířiváku za běhu nevím.

Ano, nelíbí se mi když někdo před chvílí řekne že tady v té době nebyl a pak tvrdí že fungoval výborně, to je rýpnutí do vosího hnízda.
Bohužel vosím hnízdem je tvá umíněnost a vlastní "zkušenosti", které vyvracejí všechny ostatní názory že před rokem vířivák odklepnout znamenalo smrt.

Je pozdě, jdu spát, nemám čas a ani chuť vést diskuzi s někým kdo nechce diskutovat ale pouze hájit svou vlastní verzi aniž by se pokusil zjistit cokoliv o dané problematice.

Věta: "Místo argumentů žihadla" mě popravdě pobavila. To mám za to že se snažím vysvětlit něco někomu kdo nemá chuť naslouchat.
Že já vůbec se snažím pomáhat...

Reply with quote  

PostPosted: 07:34 13. Jul 2011 
Urozený
 Profile

Bahnak wrote:
Když tě nezajímají fakta, ale pouze tvůj vlastní názor který nevychází z praktické zkušenosti tak ti nemohu Prasokrálíku pomoci.
Já tady v té době WM hrál a vycházím z toho co mi prošlo rukama, necucám si moudra z prstu. Nemám na to náladu a ani povahu.
Když si přečteš tento TOPIC celý a projedeš si vlákna o vířiváku v koši, snad pochopíš.

Nic neříkám žádnými jinými slovy, o ničem takovém co píšeš jsem nemluvil, reaguji pouze na text který jsi psal.
BUGování ve prospěch či neprospěch hráče? Netuším o čem je řeč.

Mě vedení vířivého útoku vždy zastaví na místě ať běžím, jdu a nebo sedím na zadku. O žádném vířiváku za běhu nevím.

Ano, nelíbí se mi když někdo před chvílí řekne že tady v té době nebyl a pak tvrdí že fungoval výborně, to je rýpnutí do vosího hnízda.
Bohužel vosím hnízdem je tvá umíněnost a vlastní "zkušenosti", které vyvracejí všechny ostatní názory že před rokem vířivák odklepnout znamenalo smrt.

Je pozdě, jdu spát, nemám čas a ani chuť vést diskuzi s někým kdo nechce diskutovat ale pouze hájit svou vlastní verzi aniž by se pokusil zjistit cokoliv o dané problematice.

Věta: "Místo argumentů žihadla" mě popravdě pobavila. To mám za to že se snažím vysvětlit něco někomu kdo nemá chuť naslouchat.
Že já vůbec se snažím pomáhat...

Půjdeme s Korem, Kor nás ochrání.
.
.
.
.
Chraňte Kora zase stojí jak zcepenělej mezi rudejma štírama. :wall: :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 01:53 15. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Jo a taky se BA nesnizuje, proti vsem se pouziva zakladni, je dobry to pouzit napr. v kombinanci s expertise nebot na nizsi urovni postavy je pak base bonus vyssi jak ten s postihem :roll: .

"If whirlwind attack is used against exactly three targets, the attacker will lock up, becoming unable to attack or perform actions. This bug only occurs when the game (server in multiplayer) is running under Linux or the Mac operating system. (It had been a bug under Windows as well, but was fixed for that operating system.)"

Tady k tomu locknuti postavy.

Jinak, nechapu kde to Prasokralik hral, ale ja si to hezky testil v modulu pro testovani postav, a virivak jak funguje v normalnim nwn je totalne nepouzitelny, kdyz postava udela virivak tak obvykle dostane tech 4-5 utoku jen proto aby si svihla proti par oponentum okolo :wall: a jak je vidno mr Prasokralik vubec neresi ze behem te doby nez se ten virivak vubec v zakladnim nwn udela muze i krasne umrit. Dost pochybuju ze by hral virivak v tomto nastaveni jinak by tak blbe nekecal. Krome toho na tento feat si hrac musi vzit tri dalsi featy a jeste mit staty (inteligenci?) na urcite urovni tak si mensi boost zaslouzi.

A, imho, pouziti virivaku pod kouzlem zmateni a zmameni je plne ic, u obou kouzel muze byt postava tak zmatena ze proste udela co umi nejlip, seka po vsem v blizkosti :biggrin:. V BG zmateni zpusobovalo utok na nejblizsi osobu okolo, a na jednom servru kolegyne zapomnela svitky a pak musela pred mym WM s obourucakem utikat kdyz byl pod vlivem zmateni pres celej dung :wall: tak netusim proc by pod vlivem zmateni nemohl hrac macknout onen cerveny cudlik :biggrin:

Edit: 4-5 utoku od JEDNOHO soupere a proti jednomu souperi to jaksi nema smysl ze :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 01:58 15. Jul 2011 
Bůh
 Profile

Hafen wrote:
Jinak, nechapu kde to Prasokralik hral, ale ja si to hezky testil v modulu pro testovani postav, a virivak jak funguje v normalnim nwn je totalne nepouzitelny, kdyz postava udela virivak tak obvykle dostane tech 4-5 utoku jen proto aby si svihla proti par oponentum okolo :wall: a jak je vidno mr Prasokralik vubec neresi ze behem te doby nez se ten virivak vubec v zakladnim nwn udela muze i krasne umrit. Dost pochybuju ze by hral virivak v tomto nastaveni jinak by tak blbe nekecal. Krome toho na tento feat si hrac musi vzit tri dalsi featy a jeste mit staty (inteligenci?) na urcite urovni tak si mensi boost zaslouzi.

Já hrál bojovníky a používal s nima vířiváky v době, kdy ty jsi ani nevěděl, že nwn existuje. Takže si mě vůbec neber do chlebárny, to může možná tak Bahnak a jemu podobní, kteří NWN rozumí víc než "udělal jsem si na test serveru..." což značí jen to, žes viděl jak vířivák bez thalijské upravy funguje naprosto prvně.

Víš uplný kulový o tom co se děje s postavou, když v základním NWN provádí vířivák. Provede se samozřejmě další kolo, ale fakt, že nevíš kdy ho máš spustit, aby jsi neztratil utoky z aktuálního kola svědčí o tom, že prd rozumíš mechanice boje.

Tvrzení, že bojovník je bezbranný než provede vířivák opět dokazuje, že rozumíš kravské lejno tomu, kdy postava je a není ve flatu a proč proti přesile je právě vířivák ideální věc k používání.

Pochybuj si o čem chceš, libovolnou tvou postavu rozsekám jen vířivákem v libovolné areně na libovolném serveru. A pokud si myslíš že ne, můžeme to vyzkoušet.

Až budeš vůbec rozumět tomu, jak fungují v nwn kola, jak se rozděluje flurry utoků během kola, jaký je rozdíl mezi tím stát v bojovém střehu a stát ve flatu, pak si vůbec dovoluj blbě kecat o tom, že já blbě kecám.

maucta

Reply with quote  

PostPosted: 06:57 15. Jul 2011 
Mistr
 ICQ  Profile

Sakra chtěl jsem něco postnout ale radši se na to vyprdnu, WM jsem hral pouze 7 let :-D.

Reply with quote  

PostPosted: 07:12 15. Jul 2011 
Urozený
 Profile

tao kan wrote:
Sakra chtěl jsem něco postnout ale radši se na to vyprdnu, WM jsem hral pouze 7 let :-D.

žádný 20/7/3 nám nebude diktovat ... Tanur, Tanur, Tanur :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 10:29 15. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

To je Gozeruv podpis ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 15. Jul 2011 
Urozený
 Profile

Derken- wrote:
To je Gozeruv podpis ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myslím si že jo, ale už si prdlaj pamatuju.

Reply with quote  

PostPosted: 10:38 15. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Prasokralik wrote:

Já hrál bojovníky a používal s nima vířiváky v době, kdy ty jsi ani nevěděl, že nwn existuje.

maucta

Ja si koupil svoji originalku v predprodeji tak tu netrep nesmysly :biggrin:

Edit: a staci rict kam lognout, jsem zvedav jak me sundas JEN tim virivakem :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 17:51 15. Jul 2011 
Urozený
 Profile

Prasokraliku ser na ně :) zbytečná diskuze tady :)

Reply with quote  

PostPosted: 19:59 15. Jul 2011 
Bůh
 Profile

Hafen wrote:
"If whirlwind attack is used against exactly three targets, the attacker will lock up, becoming unable to attack or perform actions. This bug only occurs when the game (server in multiplayer) is running under Linux or the Mac operating system. (It had been a bug under Windows as well, but was fixed for that operating system.)"

Z domova hraju na linuxu a zaseklo se mi to dneska presne na dvou skretech :wink:

na koleich mam W7 a zasekava se to nahodne, nezavisle na poctu protivniku a pouziti, je to obcas zaklete no

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

Reply with quote  

PostPosted: 08:41 19. Jul 2011 
Obyvatel
 Profile

Absinthorix wrote:
Hafen wrote:

Z domova hraju na linuxu a zaseklo se mi to dneska presne na dvou skretech :wink:

na koleich mam W7 a zasekava se to nahodne, nezavisle na poctu protivniku a pouziti, je to obcas zaklete no

To už je jen o tom vědět jak to používat

Prasokralik wrote:
...

nebudte na sebe zlý ne? :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]